Ni mi/mu do seksa [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 368 prispevkov
• Stran 3 od 25
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25
Naslednja
-
**ReD*cHerRy** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
- Kraj: ljubljana
^^tudi jaz mislim tako
če si prebrala kar sem prej napisala veš da imam podoben primer-oz.sem ga imela!tudi mi2 sva se imela v tem obdobjo ko mu ni bilo do sex full dobr,full sva se razumela,full je bil ljubeč in pozorn do mene...vse najnaj !sam mi je vseeno živc poču in sem ga mogla prašat in ga na realna tla postavit... mal se k sebi uzemi k drugače se mi bo snel ...in res je bil tok fer da se je še glede tega začel trudt in mi je že to dost pomenilo k sm vidla da mu ni vseeno!!počasi je pri nama ratalo vse tako kot sem si želela da bi bilo!hvala bogu!samo sem mogla res vztrajati in puščati času čas-pa je bilo
koliko časa sta pa že skupaj?
če si prebrala kar sem prej napisala veš da imam podoben primer-oz.sem ga imela!tudi mi2 sva se imela v tem obdobjo ko mu ni bilo do sex full dobr,full sva se razumela,full je bil ljubeč in pozorn do mene...vse najnaj !sam mi je vseeno živc poču in sem ga mogla prašat in ga na realna tla postavit... mal se k sebi uzemi k drugače se mi bo snel ...in res je bil tok fer da se je še glede tega začel trudt in mi je že to dost pomenilo k sm vidla da mu ni vseeno!!počasi je pri nama ratalo vse tako kot sem si želela da bi bilo!hvala bogu!samo sem mogla res vztrajati in puščati času čas-pa je bilo
koliko časa sta pa že skupaj?
*Živi in pusti Živeti*
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
ne morm verjet da tipu ni do sexa... prvic slism da bi se raje pogovarju kokr sexu, ja no, 100 ljudi 100 cudi, zame to ne drzi
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
ja drgač tip ni nč veren tko da to kle ni problem. je len to je pa tud to.
sicr pa za sex da on pobudo, k nekajkrat me je zavrnu in tud prbližn nočm več rečt kej k me je nejbl strah da me bo spet zavrnu. sm pa tud gruntala da mu sex ni všeč zato sm si tud sprintala ene par strani iz kamasutre pa bom probala ob prvi priložnosti, sam kva k morm vse čakat k mu res nč ne upam rečt. pa tud načrtujem ful presenečenj pa to sam kva k me je res strah da bo spet reku da sam hočm da skoz sexava. k sm res nejbl užaljena k me zavrne poj pa prav zakaj sm kuj užaljena. ja men se zdi normaln da si užaljen če te en skoz zavrača. an ni tko? karkol nardim me je strah da bo spet to reku. ampk še zmer bom probala.
je tko zgleda da ma on 1x na mesec čist dost sam se jst s tem tud približn nam zadovoljila k glede na to da sva skup komej 9 mescov je to prov žalostno, a ni tko?
ga bo treba temeljito izprašat zakva je tak, k sm zmer bl jezna nanj k me čist skoz zavrača. k da sm tok grozna da se me še dotaknt ne more.
ma sj se bova pogovorila poj bom pa vidla kva narest, bo pogovor zih bolš kt pa da sm tih
sicr pa za sex da on pobudo, k nekajkrat me je zavrnu in tud prbližn nočm več rečt kej k me je nejbl strah da me bo spet zavrnu. sm pa tud gruntala da mu sex ni všeč zato sm si tud sprintala ene par strani iz kamasutre pa bom probala ob prvi priložnosti, sam kva k morm vse čakat k mu res nč ne upam rečt. pa tud načrtujem ful presenečenj pa to sam kva k me je res strah da bo spet reku da sam hočm da skoz sexava. k sm res nejbl užaljena k me zavrne poj pa prav zakaj sm kuj užaljena. ja men se zdi normaln da si užaljen če te en skoz zavrača. an ni tko? karkol nardim me je strah da bo spet to reku. ampk še zmer bom probala.
je tko zgleda da ma on 1x na mesec čist dost sam se jst s tem tud približn nam zadovoljila k glede na to da sva skup komej 9 mescov je to prov žalostno, a ni tko?
ga bo treba temeljito izprašat zakva je tak, k sm zmer bl jezna nanj k me čist skoz zavrača. k da sm tok grozna da se me še dotaknt ne more.
ma sj se bova pogovorila poj bom pa vidla kva narest, bo pogovor zih bolš kt pa da sm tih
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Ja ne vem, jest na tvojem mestu bi napadla in ne bi sprejela zavrnitve. Ker to je pa too much.
Če sam ne da si vzameš, kar ti pač pripada.
Vidm da si zelo nesrečna zarad tega, in to je zelo slabo.
Če sam ne da si vzameš, kar ti pač pripada.
Vidm da si zelo nesrečna zarad tega, in to je zelo slabo.
Zadnjič spremenil girl007, dne 22. Jun. 2005 11:07, skupaj popravljeno 1 krat.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
Lollypop - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2004
- Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)
Hm...tipu ni do sexa? To mi je tak čudno...sam po eni strani ga razumem! Pač mu sex ne pomen tok k tebi...ma rajš druge načine kazanja, d te ma rad! Jz mam pa glih obratn "problem"...moj tip (no nisma glih v resni zvezi) bi kr naprej...vsako minuto! Sj je ok, sam ka je pa preveč je pa preveč...ne mine dan, d bi se vidla pa neb sexala! Najbolj grozn je pa to, d orgazma ne doživim! Še zdj ne vem zakaj ne, k tip je ful izkušen! No, to je že druga tema!
Lej, ti ga sm mal rajcaj pa lohk mu ga kdaj oralno obdelaš...pol se sigurn ne bo mogu upret! Al pa se pogovori z njim...sj si rekla, d se rad pogovarja!
Lej, ti ga sm mal rajcaj pa lohk mu ga kdaj oralno obdelaš...pol se sigurn ne bo mogu upret! Al pa se pogovori z njim...sj si rekla, d se rad pogovarja!
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
- miška17
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2005
Nama z mojim fantom se je to zgodilo po dveh letih veze........zdaj ko je to že daleč za nama mi je povedal, da ni blo fore v tem , da ga ne privlačim al pa da me ne ljubi, ampak njemu je enostavno več pomenilo to da sva skupaj in rabil je neki časa. To je trajalo približno 8 mesecev, potem je pa kr naenkrat postal spet tak kot mora bit. In še dans po šestih letih najine veze vsaj 4x na teden sexava.......tak da se nič ne boj!
-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
ja sj on mi skoz prav da mu več pomen če se pogovarjava pa da kej delava skupej , sam mislm da bi pa kdaj lohk pokazov da si me želi k s tem k me vsakič zavrne je isto k da bi mi reku da mu telesno nism všeč.
saj zame in to me zelo boli. vidm da se bova mogla temeljito pogovort k mam dost tega da ga morm čist skoz čakat da se spraviva k akciji k se mi tud zdi da za pogovarjat bova mela poj dost časa zj k sva pa tok mal skupi bi pa lahk dala mal več na sex. je pa tud tko da če ga pa kr napadem pa to, me pa sploh še bl zavrne, kva da neki skačem po njem pa da nej neham pa kva je z mano narobe. in ga zdj pustim čist pr mir. k mu je do tega da mi da kšn lupček nej kr, jst ga ne dam k me sam ozmerja kva neki skačem po njem in tega mam že tko dost da bom en dan čist znorela, k dela sam tko kt nemu paše in to se bo končal zelo kmal k večno nau mogl it tkole.
saj zame in to me zelo boli. vidm da se bova mogla temeljito pogovort k mam dost tega da ga morm čist skoz čakat da se spraviva k akciji k se mi tud zdi da za pogovarjat bova mela poj dost časa zj k sva pa tok mal skupi bi pa lahk dala mal več na sex. je pa tud tko da če ga pa kr napadem pa to, me pa sploh še bl zavrne, kva da neki skačem po njem pa da nej neham pa kva je z mano narobe. in ga zdj pustim čist pr mir. k mu je do tega da mi da kšn lupček nej kr, jst ga ne dam k me sam ozmerja kva neki skačem po njem in tega mam že tko dost da bom en dan čist znorela, k dela sam tko kt nemu paše in to se bo končal zelo kmal k večno nau mogl it tkole.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
če bi mene fant takole zavraču tut ne vem kok bi šlo naprej. če te ima res tako rad kot pravi zakaj ne upošteva tvoje želje po seksu, men bi se zmešal. probi nrdit kej res provokativnega: ko bosta sama se sleči in ga vabi, magari s tem da se začneš igrat sama s seboj. če ga to ne razrajca pol pa tut ne vem
-
MySelf - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
babe...
tak pac je.. ni treba da je zard tega gej... alpa da je ne mara.. alpa si je ne želi... enostavno ni tak kot vsi drugi fantje..
jz sm z mojmu ze skoraj 5let pa je tud taka situacija... ni mu tok do tega... ko sva nekje sama (dopusti) se mu totalno strga.. drgac doma (ne ziviva skupej) je pa bolj susa.. 1x/ teden... lahko pride teden ko vsak drug dan, lahko 2x na dan... ampak nikoli nevem ko pridem h njemu, on k meni ali danes bova ali ne...
pa sm tud na zacetku probala z igrcam, pa perilom, pa itd itd... ampk se mi zdi da sem ga s tem le uzalila, ker ga ne sprejemam takega kot je.. in sva se samo skregala zaradi tega...tudi meni ne bi bilo fajn da bi on silil vame ( ceprav se to se ni zgodilo, ker sem vedno za )
jz vem da njemu je do tega... in najbrz ko bova enkrat zivela skupej bodo stvari drugacne... ce pa ne bojo.. jaz ga imam rada takega kot je.. problem je le v tem da bi jaz rada veliko sexala, on pa pac malo manj pogosto..
ne tezi mu, pa bos vidla da bo sam prisel s pobudo za sex verjemi
v upanju na boljse case
zdaj je pa cist od tebe odvisno kako bos reagirala...
tak pac je.. ni treba da je zard tega gej... alpa da je ne mara.. alpa si je ne želi... enostavno ni tak kot vsi drugi fantje..
jz sm z mojmu ze skoraj 5let pa je tud taka situacija... ni mu tok do tega... ko sva nekje sama (dopusti) se mu totalno strga.. drgac doma (ne ziviva skupej) je pa bolj susa.. 1x/ teden... lahko pride teden ko vsak drug dan, lahko 2x na dan... ampak nikoli nevem ko pridem h njemu, on k meni ali danes bova ali ne...
pa sm tud na zacetku probala z igrcam, pa perilom, pa itd itd... ampk se mi zdi da sem ga s tem le uzalila, ker ga ne sprejemam takega kot je.. in sva se samo skregala zaradi tega...tudi meni ne bi bilo fajn da bi on silil vame ( ceprav se to se ni zgodilo, ker sem vedno za )
jz vem da njemu je do tega... in najbrz ko bova enkrat zivela skupej bodo stvari drugacne... ce pa ne bojo.. jaz ga imam rada takega kot je.. problem je le v tem da bi jaz rada veliko sexala, on pa pac malo manj pogosto..
ne tezi mu, pa bos vidla da bo sam prisel s pobudo za sex verjemi
v upanju na boljse case
zdaj je pa cist od tebe odvisno kako bos reagirala...
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
No men pa niti najmanj ne bi blo všeč da bi bil moj tip taka lenoba. Da bi mogla sexat, ko se njemu pač zdi in se mu dvigne. No to men ni enakopravna veza. Saj so s tem zatrte tvoje potrebe.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Hm meni se to še ni zgodilo. Moj bi pa stalno in včasih mislim, da me ma samo za to. Kar me seveda 100% nima.
Jaz ne bi bla ravno vesela, ker ne pomen to nujno, da te ma pa res rad.
Jaz ne bi bla ravno vesela, ker ne pomen to nujno, da te ma pa res rad.
Prvi neprebran prispevek • 368 prispevkov
• Stran 3 od 25
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov