Ni mi/mu do seksa [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
srčica <3 - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2009
- Kraj: sLOVEnija
men se tut včasih zdi da mojmu lubiju ni tok do sexa kokr men. k je ful velikrat tko d mene na pouno razganja njemu pa nč ne dogaja...pa še bl mal časa ma tko d včasi mi gre res na živce če je premal sexa
ampak sm se začela zavedat d ne dobiš vsega kar si želiš, enako tut zanj kdaj pa kdaj velja
hehe so pač trenutki ko ti ni do tega

- Marjan Pezde
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 2. 2009
Čudna punca,opa pardon,tipancy007 napisal/-a: moj srček ni glih navdušen nad sexom oz. ni tipični tip ki bi skoz sexal. pravi, da rajši vidi da se pogovarjava in delava druge stvari

- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
srčica <3 napisal/-a:men se tut včasih zdi da mojmu lubiju ni tok do sexa kokr men. k je ful velikrat tko d mene na pouno razganja njemu pa nč ne dogaja...pa še bl mal časa ma tko d včasi mi gre res na živce če je premal sexaampak sm se začela zavedat d ne dobiš vsega kar si želiš, enako tut zanj kdaj pa kdaj velja
men se je tut to začel dogajat..sicr sm že od skos bl bla jz skos za oz. nekak obojestransko, nevem če sm mu kdaj rekla ne..ker jz pač bi VSAK dan vsaj 1x (praktično živiva skp, spiva skp 6 dni na tedn pa še to minimalno

- littledevil
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
srčica <3 napisal/-a:men se tut včasih zdi da mojmu lubiju ni tok do sexa kokr men. k je ful velikrat tko d mene na pouno razganja njemu pa nč ne dogaja...pa še bl mal časa ma tko d včasi mi gre res na živce če je premal sexaampak sm se začela zavedat d ne dobiš vsega kar si želiš, enako tut zanj kdaj pa kdaj velja
moja kolegica je tut mela resnega fanta pa se njemu ni dalo seksat, itak je šla nato enkrat na morje kr tko z eno družino kao otroke ahtat in se je poseksala takoj z drugim.
Ženska rabi k***a kot avto bencin/nafto.
- littledevil
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
Marjan Pezde napisal/-a:Čudna punca,opa pardon,tipancy007 napisal/-a: moj srček ni glih navdušen nad sexom oz. ni tipični tip ki bi skoz sexal. pravi, da rajši vidi da se pogovarjava in delava druge stvari
js pa tko pravim, prvo je sex nato pa delajma naprej(pogovarjama in delama druge stvari)
- tamala123xy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 3. 2009
- Kraj: celje
js pa tko pravim, prvo je sex nato pa delajma naprej(pogovarjama in delama druge stvari)[/quote]
Ko imaš nekoga zares rad spoštuješ tudi njegove odločitve kar se intimnosti in vseh ostalih zadev tiče. Se pravi da če fant ne postavlja sexa na prvo mesto, ga ne boš zdej menda sam zarad tega pustila?!? No sej itak ma vsak pravico do svojga mnenja sam to je čist najstniško razmišljanje. Seveda še enkrat poudarjam da s tem ne mislim da mora pa zdej ženska na račun moškega tamle en mesec met "posta" to je pa bol že stvar za kako terapijo...al pa pač razčistit zadeve zakaj in kako je prišlo do "pomankanja" sexa, erotike bla bla bla itd
Ko imaš nekoga zares rad spoštuješ tudi njegove odločitve kar se intimnosti in vseh ostalih zadev tiče. Se pravi da če fant ne postavlja sexa na prvo mesto, ga ne boš zdej menda sam zarad tega pustila?!? No sej itak ma vsak pravico do svojga mnenja sam to je čist najstniško razmišljanje. Seveda še enkrat poudarjam da s tem ne mislim da mora pa zdej ženska na račun moškega tamle en mesec met "posta" to je pa bol že stvar za kako terapijo...al pa pač razčistit zadeve zakaj in kako je prišlo do "pomankanja" sexa, erotike bla bla bla itd
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
-
srčica <3 - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2009
- Kraj: sLOVEnija
littledevil napisal/-a:srčica <3 napisal/-a:men se tut včasih zdi da mojmu lubiju ni tok do sexa kokr men. k je ful velikrat tko d mene na pouno razganja njemu pa nč ne dogaja...pa še bl mal časa ma tko d včasi mi gre res na živce če je premal sexaampak sm se začela zavedat d ne dobiš vsega kar si želiš, enako tut zanj kdaj pa kdaj velja
moja kolegica je tut mela resnega fanta pa se njemu ni dalo seksat, itak je šla nato enkrat na morje kr tko z eno družino kao otroke ahtat in se je poseksala takoj z drugim.
Ženska rabi k***a kot avto bencin/nafto.[/quote
lol no ja jst nebi druzga posexala mam mojga preveč rada...čeprov more bit pa res kriza d ma en ful rd sex drug pa ne...

- eboran
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2009
tkole k berem tole temo,sse zmer bl sprasujem ke sm jest mojo najdu pol?kle vidm da mate bl zenske probleme s tipi pr men je pa obratn ker moja noce vec.res da sva skp ze skor 4 leta sam mene bo razgnal ona pa mrtva.
sva se pogovrla pa nc bol,pripomcki,romanca,nc.in jebiga,se mi je utrgal,ker rabm saj enkat na dan se kr,ona pa se enakt na tedn ne,oz.se sil-->ce sploh pride do sexa.razmisalm da bi jo pustu,tko ne gre naprej vec.
sm pa pomislu da je mozno da nekak nima "energije" v telesu,kitajcu ji pravjo chi gong,da je tok mrtva.js sm zacel pumpat sklece ksn mesc dva nazaj in opazam da sm se bl potreben k prej.k je se laufala prej sva seksala cis normaln,tkoda upam da je to razlog med drugim,ce ni pa na roke do smrt

sva se pogovrla pa nc bol,pripomcki,romanca,nc.in jebiga,se mi je utrgal,ker rabm saj enkat na dan se kr,ona pa se enakt na tedn ne,oz.se sil-->ce sploh pride do sexa.razmisalm da bi jo pustu,tko ne gre naprej vec.
sm pa pomislu da je mozno da nekak nima "energije" v telesu,kitajcu ji pravjo chi gong,da je tok mrtva.js sm zacel pumpat sklece ksn mesc dva nazaj in opazam da sm se bl potreben k prej.k je se laufala prej sva seksala cis normaln,tkoda upam da je to razlog med drugim,ce ni pa na roke do smrt

- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
^^
seks je potreba in potrebe zahtevajo zadovoljitev. lahko gledaš tut iz druge strani, da je ona egoistična ker "noče" zadovoljit njegove potrebe.
seks ni bistvo veze je pa velik del. in je problem ko je enmu dovolj enkrat na teden, drugi bi pa vsak dan.
povedala sem samo del svojega mnenja, samo tok da pogledaš stvar iz druge perspektive...
seks je potreba in potrebe zahtevajo zadovoljitev. lahko gledaš tut iz druge strani, da je ona egoistična ker "noče" zadovoljit njegove potrebe.
seks ni bistvo veze je pa velik del. in je problem ko je enmu dovolj enkrat na teden, drugi bi pa vsak dan.
povedala sem samo del svojega mnenja, samo tok da pogledaš stvar iz druge perspektive...
- eboran
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2009
lelija napisal/-a:eboran napisal/-a:tkole k berem tole temo,sse zmer bl sprasujem ke sm jest mojo najdu pol?kle vidm da mate bl zenske probleme s tipi pr men je pa obratn ker moja noce vec.res da sva skp ze skor 4 leta sam mene bo razgnal ona pa mrtva.
sm pa pomislu da je mozno da nekak nima "energije" v telesu,kitajcu ji pravjo chi gong,da je tok mrtva.js sm zacel pumpat sklece ksn mesc dva nazaj in opazam da sm se bl potreben k prej.k je se laufala prej sva seksala cis normaln,tkoda upam da je to razlog med drugim,ce ni pa na roke do smrt![]()
In kaj je zate bistvo zveze?
Kolikor berem večina čisto napačno dojema spolnost in jo razume kot golo zadovoljevanje potreb, kar pa je skrajno egoistično dejanje.
Močno dvomim, da je samo to narobe v vajini zvezi. Kako se pa drugače razumeta?
bistvo...vsega pomal ne pa necesa NIC! to je bistvo men.drugac se razumeva dobr,ne odlicn ampak se ni za prtozvat.razn cez sex pac.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov