Ni mi/mu do seksa [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 10. Avg. 2007 17:29

:eek: fantje ga NE privlacjo :D je reku sicr da mu je u ritko bolsi filing sam..jst nedam u ritko :oops:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 10. Avg. 2007 17:30

Valda, ker je bolj ozka kot nožnica in ga bolj stisne (preden ene pogruntate, da je pol pa ziher gej:D)
Uporabniški avatar
lei
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lei » 11. Avg. 2007 23:23

Hm... ce bi bla js na njegovem mestu, bi me to ful motlo. Je pa res se nekaj - stvar lahko popravis tut ti mogoce. In sicer, masta eno seksi predigro, pol pac seksata in ti vsake tolk casa stisnes svoje keglove misice (stisnes noznico). Za to obstajajo tut vaje, da ti ostajas 'ozka' (ne samo ti, pac vse punce). Probej parkrat umes stisnt in ga prasej ce mu pase. Mogoce ti pa clo uspe!
There are easier things in life than trying to find a nice guy...like nailing jelly to a tree for example.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 11. Sep. 2007 18:56

ker sm napisala svoj problem pri temi kolikokrat sexate in ni glih prava sm raje premaknila sm, da lahko odgovorim.

[quote="tanika*"]js sm šla zdele računat in tale mesc sva samo 4krat. mislm js mam dost tega počas, skoz je neki, sami izgovori, pismo da se mu lub sam enkrat na tedn pa men ni jasn. nima nobenga stresa, js ga mam velik več (fax, mami je bolana) on pa nič. pa so vseen izgovori, mal se na prst ureže pa jamra 5 dni, zanč si je drug prst prščipnu pa je biu ceu halo, pol je zmatran (nevem od česa, ker dela skor nič ceu mesc ), ma nevem. sej že zadn let je sex bl v podnu, vsaj za moje pojme dvakrat, trikrat na tedn ni dovol, še posebi ker sva šele dobra 2 leta skp in strast nebi smela kr zgint. bl težim slabš je, zdej sva padla na enkrat na tedn, al clo enkrat na dva. poskusla sm vse živo pa ga nič ne gane, zanč sm prnesla vse za striptiz k nemu, ker sva bla sama, sm mu rekla da mam presenečenje zanga..in je pomoje vedu kaj sledi pa je takoj začeu joj kok je zmatran pa take.me je vse minil, da se tud preoblekla nism, sm šla sam spat. ma nevem pogovor ne pomaga..pove da se bo potrudu in deluje par dni pol pa po starem. sam mi ni jasn k sva sama, npr. na morju, je blo po večkrat na dan (to je blo kkšna dva mesca nazaj) sam to se zgodi pakrat na let. drugač pa si je treba čas vzet in njemu se preprost ne lub, ne v avtu, ne km vn..sam izključno ko sva čist sama..in rezulatat je nič sexa jej[/quote]

[quote="chiqqa"]mogoče s emu pa ne da trudt ker daš premau energije od sebe, pač ženske noge narazn on pa se matra k more vso težo prenašat itd je pa možno, d aje tak tip človeka, k mu sex ne pomen vleik in ma raj da sta skp in počneta druge stvari in pol k je sex je res sam sex.. al ma pa drugo? ker rpavš da na morju sta vsak dan, tm ni te druge da bi z njo, pa pol s tabo? sam možne vzroke ugotavlam upam da bo use dobr! čene pa jz bi mu dala nogo, tako obnašanje..mislm absurd [/quote]

js med sexom zmer dam vse od sebe, ponavad se bl trudim zadovoljit njega kot sebe, sej sex sam ni problem, ko do njega pride. zdej za drugo nevem, ne morm nič trdit sam nekak mam filing da ni to, nevem res nč več.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 11. Sep. 2007 19:25

midva sva se pa ravno zadnjič zmenila, da me lahko pa vsaj na sladoled pelje, če že drugega ne bom dobila :lol:

samo ne čakat na boljše čase. vztrajaj. njemu očitno ni do tega, da bi problem rešil bolj konstruktivno kot s kalorijsko bombo. ampak bodi trmasta, ker te stvar več kot očitno moti. iskren pogovor brez obtoževanj in ultimatov, da bosta vsaj oba vedela pri čem sta in s čim se soočata. ne mu pa pustit, da bo v nedogled nekaj jamral in se izogibal problemu.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 11. Sep. 2007 21:59

mja eni majo pomisleke, ker so meli slabe izkušnje... Npr. je bil s punco pa je hotla zanosti z njim, to te mine takoj sexat. Dame nekje nad 26 let že iščejo partnerja in želijo nekje družino, vse lepo in prav samo če ta partner tega ne misli in pol se loti punca NEjemat tabletk in evo prva stvar zakaj noče sexat. Druga bolezni, lahko da je mel kako okužbo pa noče da se naležeš, al pa ti ne zaupa. Kondom te ne reši vseh splono prenosljivih bolezni... Potem je lahko to da se boji da je premalo izkušen, da bo razočaral in želi da se naveže partner na njega, da mu to hibo spregleda... Potem je lahko to, da je dal v življenju skozi tolko bab, da mu enostavno sex ni neki mamljivega in vidi svoj "orgazem" v dobrem pogovoru... Al pa je preveč obremenjen z delom, šolo, pač obveznosti da se ne more sprostit... Al ma ljubico... Al pa se zna zgodit da je tut v drugih vodah, hehe sploh če je zvedu da mamo mi g točko v anusu :twisted: Eko to je blo mnenje zakaj fantje ne opravljajo svojih dolžnosti...
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 12. Sep. 2007 8:01

če mene vprašaš se mu preprosto ne da. nima neke želje in to je to. sj rad te ma še zmeraj pa vse samo ena lenoba je.
jst bi ti rekla, da glede tega ne tečnar preveč k bo še 100x slabše. če mu misliš zasitnarit se enkrat res dobr razpizdi, da bo videl da misliš resno. k jst opažam tko, da dokler res ne popizdim sploh ne verjame da resno mislim
daj času čas, ker mogoče je samo neko obdobje, ko pač nima želje, žal se pa to obdobje daljša, s tem ko mu težiš
res poskusi da ne boš preveč na to mislila, poskusi potrpet še neki časa, pa nč mu to ne omenjaj. če še kmal ne bo nič boljše se pa resno pogovorta

pa velik sreče
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *teyci* » 13. Sep. 2007 18:58

heh joj, jaz mam podoben primer ne. pa sma skupaj slabe pol leta. kaj si pa naj jaz mislim :lol: in ja, včasih na teden zlo dostkrat, čeprav je zelo malo takih tednov. in ja ko bi pa jaz in se izgovarja da je zmantran pa itd, tak da meni tudi že rahlo preseda to. pa se meni tud skoz ne da, pa glih tak seksam.
kdo bi jih razumel :?
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 14. Sep. 2007 12:03

*teyci* napisal/-a: in ja ko bi pa jaz in se izgovarja da je zmantran pa itd, tak da meni tudi že rahlo preseda to. pa se meni tud skoz ne da, pa glih tak seksam.

Enkrat tebi ni do tega, drugič njemu ni...dogovorita se, da nekej časa ne bosta nč seksala..pol pa, ko ne bosta mogla več zdržat..si bosta pa oba želela en druzga in ne bo noben pomislu, da je zmatran :D :wink:
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchii » 15. Sep. 2007 8:22

jaz sem zdaj lih šla čez to obdobje. mojemu pa se poleti pač ne da.. še sam ne ve zakaj, tak pač je :D pa sem potrpela, zdaj, ko več ni take vročine, pa je spet normalno.
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 15. Sep. 2007 9:51

tudi mojemu se včasih to zgodi, pravzaprav glih na začetku ni bil tok za to, pa je zdj bolj.. no meni je vedno, tk da se mi počasi že dozdeva da smo punce bolj za akcijo!! :flamingdev:
Uporabniški avatar
zazu
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 9. 2007
Kraj: nova gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a zazu » 15. Sep. 2007 11:09

obstajajo tudi ženske, ki jim ni toliko do seksa.ena izmed njih sem tudi js. :? nevem al sem premlada (18) in se še nism navadla, al je pa problem ta, da mi pač ni tok velik do tega. ubistvu kukr gdaj.učasih si fuuuuuul želim in bi ga zvlekla kamrkol sam da biii, učas pa a-a, ne da se mi.hmm..
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *daddy's girl* » 16. Sep. 2007 15:03

Men se pa res še nikol ni zgodil da njemu ne bi blo do seksa. Mam pa js včasih obdobje ko mi preprosto ne sede(skoraj vedno je to kakšen teden pred menstro) in on to zlo težko zastop :)
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 3. 2009
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a tamala123xy » 17. Mar. 2009 18:54

ma to da pač njemu no tolk do sexa še ne pomen zdej da te nima rad al pa tko ko nektere pišejo JOOOJ KAJ A RES DEJ DRUZGA SI NAJD :? BEDARIJA!!!! če prav se vam mogoče zdi čudn nekteri moški res ne dajo tolk na sex sam ampak so jim druge stvari bol pomembne. Seveda to zdej ne pomen da če 1 krat na mesec sexata da je pa to čist ql, sam trenutn je pač tak ljudje mamo službe obveznosti ko prideš domov zmatran in se ti iskreno rečeno res ne da.... Sej so moški ravn tko živa bitja/ljudje lih tko kot mi ženske. Newem zakaj je to če ženski ni do sexa neki čist normalnga če pa moškemu ni je treba pa zdej kr celo paniko nagnat. Chill out girl :cool:
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 17. Mar. 2009 19:35

zato, ker je to cosmo forum. :lol:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov