Ni mi/mu do seksa [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
ma če mene vprašaš bi se vidva mogla mal bl pogovorit, sam mogoč mu je ful narodn se o tem pogovarjat, glede na to da je tudi glede sexa ful sramežljiv in bi mogla ti najdt eno drugo taktiko za pogovor, da bi ti kej več povedov.k pomoje gre tuki za nekej več.
drgač je pa moj tip tud tak da mu sex ne pomen velik, bi mu blo čist dost 1x na mesec.mi je zadnjič reku da glede na to da sexava ene 2-3x na mesec se mu zdi to ful velik. jst sm bla kr taka .mislm sj nism mogla vrjet.no ampk zadnje čase pa sexava tolikokrat da sem zelo zadovoljna, vsaj 1-2x na tedn kr je pa zame čist dost.
ma ne vem mogoč je pri nama to pomagal k mu nč nism rekla, k mu nism sitnarla glede tega ampk sm sam pustila da se je zgodl ko se je.seveda ga je pa treba kdaj tud kej zrajcat, mu kdaj preberem kšno erotično zgodbico, mu povem kakšno svojo fantazijo, opazla pa sm da ful pomaga če mu povem da sm noro potrebna ampk ne nardim pa nč (ga ful vzburja to da ve da ga hočem), včasih dam kakšne opolzke oz. pokvarjene komentarje.
u glavnm na začetku je mene tud ful motil da njemu sex ne pomen tolk, sva se fulkrat zarad tega skregala. ampk sm ugotovila da nejbolš kr lahk nardim je to da se sprijaznim in da mu ne težim glede tega preveč. in glih to k mu težim okol tega je povzročilo to, da sedaj sexava toliko kot mi res paše.
tko da ti priporočam da mu ne omenjaš tega preveč, ampk čist pri miru ga pa tud ne pusti. uporabi različne igrice, zvijače, prijeme, karkoli pač poznaš, da veš da ga bo zrajcalo. aja mogoč bi blo fajn, da bi mu enkrat rekla da ga boš zmasirala, ampk da bo to ena posebna masaža, in sicer da bosta oba gola, aja pa še prej vrata zakleni, da se bo mogoč lažje sprostil.
drgač je pa moj tip tud tak da mu sex ne pomen velik, bi mu blo čist dost 1x na mesec.mi je zadnjič reku da glede na to da sexava ene 2-3x na mesec se mu zdi to ful velik. jst sm bla kr taka .mislm sj nism mogla vrjet.no ampk zadnje čase pa sexava tolikokrat da sem zelo zadovoljna, vsaj 1-2x na tedn kr je pa zame čist dost.
ma ne vem mogoč je pri nama to pomagal k mu nč nism rekla, k mu nism sitnarla glede tega ampk sm sam pustila da se je zgodl ko se je.seveda ga je pa treba kdaj tud kej zrajcat, mu kdaj preberem kšno erotično zgodbico, mu povem kakšno svojo fantazijo, opazla pa sm da ful pomaga če mu povem da sm noro potrebna ampk ne nardim pa nč (ga ful vzburja to da ve da ga hočem), včasih dam kakšne opolzke oz. pokvarjene komentarje.
u glavnm na začetku je mene tud ful motil da njemu sex ne pomen tolk, sva se fulkrat zarad tega skregala. ampk sm ugotovila da nejbolš kr lahk nardim je to da se sprijaznim in da mu ne težim glede tega preveč. in glih to k mu težim okol tega je povzročilo to, da sedaj sexava toliko kot mi res paše.
tko da ti priporočam da mu ne omenjaš tega preveč, ampk čist pri miru ga pa tud ne pusti. uporabi različne igrice, zvijače, prijeme, karkoli pač poznaš, da veš da ga bo zrajcalo. aja mogoč bi blo fajn, da bi mu enkrat rekla da ga boš zmasirala, ampk da bo to ena posebna masaža, in sicer da bosta oba gola, aja pa še prej vrata zakleni, da se bo mogoč lažje sprostil.
- **TaMaLaa**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2005
- Kraj: somewhere...
jah js pa tkle povem. Mam frenda, ki mi je pravu mal kk pa kej je z njegovo punco in že tut en mesec nista sexala. Hmm sm rekla da se zajbava, je reku da ne. Men blo ful smešno, ampak tip je tak, da mu velik kej več pomeni kot sex. In ma ful rad predigre in pač na tem dela bolj usak dan al pač kkrkol nevem mela je pa tut ona tist čas rez probleme in pač nista pomoje zato ..a pa mata več predigr al pa keej??
drgač pa pogovr reši vse. SAM OBA MORTA BIT DOST ZAINTERESIRANA! pa reč da maš zdej dost in da se pač hočeš do konca zmenit pa pika!
drgač pa pogovr reši vse. SAM OBA MORTA BIT DOST ZAINTERESIRANA! pa reč da maš zdej dost in da se pač hočeš do konca zmenit pa pika!
baby..life goes on..
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
jah pri mojem bivšem je blo tudi tako, ponavadi oziroma skoraj vedno sem jaz dajala pobudo.... sej pol k se je ogrel je blo bolš, sam vseen bedno. pa sva se milijonkrat o tem pogovarjala, pa je kr neki bluzil da on bi itak skoz da je to samo od mene odvisno kdaj bova.... yeah right
upam da bo naslednji boljši glede tega
pismo sam sm smotana... pr enmu pred bivšim mi je šlo pa glih to na živce k se je skoz po men vlaču, men pa ni sedl to
upam da bo naslednji boljši glede tega
pismo sam sm smotana... pr enmu pred bivšim mi je šlo pa glih to na živce k se je skoz po men vlaču, men pa ni sedl to
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ja, res, men do tud taki aseksualni tipi prav en fenomen...
Sama še nism naletela na takega
Ponavad sm jst tista, ki včasih reče ne oz. mi ni do tega,
moj lubi tega še ni v enmu letu nikol reku, prej obratno - enkrat mu ni nobenkrat
Sama še nism naletela na takega
Ponavad sm jst tista, ki včasih reče ne oz. mi ni do tega,
moj lubi tega še ni v enmu letu nikol reku, prej obratno - enkrat mu ni nobenkrat
- KatarinaBarbara
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2006
Hvala vsem za pirjazne besede in nasvete. Ja, meni je tale moj tudi fenomen, saj do zdaj nikoli nisem imela tovrstnih težav, bolj obratno. Tako da sem totalno frapirana, kako hudiča je to sploh možno. Z mojim se že cel teden prerekava na to temo in sva prišla do zaključka , da res premalo sexava, vendar ... Moj je pač tak, da želi sexat samo v postelji, jaz pa bi rada zadevo popestrila tudi s kakšnim drugim placom. Zveza naj bi bila osnovana na kompromisih, prilagajanjih in predvsem ob upoštevanju želja. Moj mojih želja ne upošteva, vsaj kar se seksa tiče.
Njemu postelja zadostuje, vse ostalo je pa že kao preveč za njegova leta
Njemu postelja zadostuje, vse ostalo je pa že kao preveč za njegova leta
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
jst sm mela isti problem pr bivšem.
pol leta sva bla skp predn sva se dala prvič dol ker sm bla jst še jumfr.
in sm ful cenila to da me u nč ni silu in takrat ko sva prvič sm jst dala pobudo.sam po tistem sm pa jst hotla še..tko kadar sva bla pr men al pa pr njemu sam...on kr ni hotu...al da bo kdo not uletil al pa kej tazga. In po tistem ko sva prvič,pol sploh nisva več sexala. Vedno je meu kr ene izgovore zakaj ne bi šla do njega pa take...recimo kadar je biu sam...mela sm filing kokr da prou nima želje.
ja no..sej nisva več skp
pol leta sva bla skp predn sva se dala prvič dol ker sm bla jst še jumfr.
in sm ful cenila to da me u nč ni silu in takrat ko sva prvič sm jst dala pobudo.sam po tistem sm pa jst hotla še..tko kadar sva bla pr men al pa pr njemu sam...on kr ni hotu...al da bo kdo not uletil al pa kej tazga. In po tistem ko sva prvič,pol sploh nisva več sexala. Vedno je meu kr ene izgovore zakaj ne bi šla do njega pa take...recimo kadar je biu sam...mela sm filing kokr da prou nima želje.
ja no..sej nisva več skp
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Erinija - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 2. 2005
moj bivši je imel tud non stop neke izgovore - od zmatranosti do glavobola. in sama tega sploh ne razumem, ker ko se men ni dalo, sem mela že ful hud razlog. pa večkrat sem mela občutek, da ga moram prost za to...
sem bla pa z enim k bi pa skos seksal (cel dan sva bla samo v postli), no in ta ekstrem me je pa spet motil... tako da sem tega kaj kmalu skenslala (poleg ostalih razlogov)
sem bla pa z enim k bi pa skos seksal (cel dan sva bla samo v postli), no in ta ekstrem me je pa spet motil... tako da sem tega kaj kmalu skenslala (poleg ostalih razlogov)
...girls just wanna have fun...
- galathea
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2006
---------- Združena tema ----------
Skupaj sva 1 leto in njemu ni do seksa. Živiva skupaj, morda je to problem. Pravi, da je preveč napsihiran zarad službe, pa zakaj mu težim, itd. Pred tremi dnevi sm ga zvečer tko na lep način vprašala, če bi...pa mi je tok osorno reku: "Druzga si najd". Če po pravici povem, sem bila tako žalostna, da se tud skregat nism mogla, sam na drugo stran sm se obrnila in zaspala v solzah... Sicer se je naslednji dan opravičevak na veliko, ampak senca pa ostane...Kaj naj storim? Naj povem,da dam veliko na urejenost, higieno in lepo postavo, zato menim, da tu ni problem. Če ga vprašam, mi reče da je sam psiha..
Skupaj sva 1 leto in njemu ni do seksa. Živiva skupaj, morda je to problem. Pravi, da je preveč napsihiran zarad službe, pa zakaj mu težim, itd. Pred tremi dnevi sm ga zvečer tko na lep način vprašala, če bi...pa mi je tok osorno reku: "Druzga si najd". Če po pravici povem, sem bila tako žalostna, da se tud skregat nism mogla, sam na drugo stran sm se obrnila in zaspala v solzah... Sicer se je naslednji dan opravičevak na veliko, ampak senca pa ostane...Kaj naj storim? Naj povem,da dam veliko na urejenost, higieno in lepo postavo, zato menim, da tu ni problem. Če ga vprašam, mi reče da je sam psiha..
Zivljenje je lepo...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jah sej lah, da je psiha sam zdej odvisno kok dolgo to že traja. Je tut res, da bolj, ko pritiskaš nanj bolj ga odbijaš in dejansko nimaš kej za narest dokler se to pri njemu ne poštima (psiha al karkol že je). Na žalost.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]