Ni mi/mu do seksa [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- KatarinaBarbara
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2006
Čedalje bolj opažam, da izgubljam na samozavesti, včasih sem jo imela precej, zdaj pa je že na minimumu. Dejansko se konstantno sprašujem, če sem mu sploh še všeč, če ga sploh še privlačim in podobne oslarije. Največja ironija pa je, da v najini zvezi, vsaj po mnenju ljudi okoli naju, jaz bistveno bolje izgledam kot on, a počutim se pa kot en mali, neprivlačen drekec pekec.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jst sm bla v obratni situaciji - jaz sem bila tista, ki me je želja po seksu z bivšim povsem minila in - ja, to je bilo zgj in samo zato, ker me ni več privlačil in si tega nisem želela, bilo mi je mučno seksat z njim, ker sem se na koncu vedno bolj ali manj v to prisilila.
je pa res, da so bile najine potrebe po tem že od nekdaj precej različne . on bi vedno in še enkart vmes, men je blo pa dost 1x na teden.
Zdej ne vem, kako je pri tipih, če njih mine, sm pač povedala, zakaj je pr men prišlo do tega.
je pa res, da so bile najine potrebe po tem že od nekdaj precej različne . on bi vedno in še enkart vmes, men je blo pa dost 1x na teden.
Zdej ne vem, kako je pri tipih, če njih mine, sm pač povedala, zakaj je pr men prišlo do tega.
- Heaven
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
Catharine napisal/-a:ja če ti pa sex tok pomeni mu pa postavi kak ultimat, pa mu reč tko pa tko al pa si najdem druzga k me bo z veseljem... "polubčku"
o ja,kr misli si da bo to pomagalo...a misliš da pa izsiljevanje ni mučenje...kr neki...brezveze.ko že morš partnerju postavljat ultimate...več zveza nikamor ne vodi.
@bigboi: kake pa ti maš,svašta.nima nobene veze če je pri 30 še pri starših,to še nisem slišala da bi kaj takega vplivalo na spolni apetit moškega ...pa tud to da ga ne privlači več,je laž. normalno da ga privlači,drgač ne bi bil več z njo skup.tip kateremu se ne ljubi sexat,se mu ne pač ne ljubi.(je že gensko pogojeno ),žalostno da taki obstajajo. strinjam se pa s tabo v tem da je dost drugih in da pride boljši.
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
bigboi....mogoče nimajo vsi take finančne sposobnosti da bi lahko živeli na svoje...si pa lahko veseu da si že tok dosegu sam, če si dejansko res use sam...ker če so ti tastari stanovanje kupili da si sedaj na svoje to ne velja nič...
ja no jz bom pa tako rekla...100 čudi 100 ljudi...Stereotip pravi,da so vsi moški nenasitni in da hočejo še in še....ampak vsi niso moj že ni,pa tvoj tudi ne res da 1x na mesec je malo manj ampak,če pravi da se bo to spremenilo ko bo na svoje potrpi še nekaj časa pa boš videla...ta čas ga pa odpelji na kšno potovanje(morje) za nekaj časa stran od službe in vsakodnevnih obveznosti pa se prepričaj kokrat bi pa sexal takrat,ko sta sama in brez obveznosti!Tudi mi2 z mojim ne sexava 3x na tedn kot večina ampak se tudi najde tedn ko ne,ker enostavno komu ni do tega ali nimava potrebe,pa me je kdaj to fulll motilo,ko je on prišel ves utrujen k meni in samo padel v posteljo ter zaspal...ampak sedaj sem se pa že navadla...sicer ko je pa kriza pa je še vedno poskrbel za mene...
Srečno
ja no jz bom pa tako rekla...100 čudi 100 ljudi...Stereotip pravi,da so vsi moški nenasitni in da hočejo še in še....ampak vsi niso moj že ni,pa tvoj tudi ne res da 1x na mesec je malo manj ampak,če pravi da se bo to spremenilo ko bo na svoje potrpi še nekaj časa pa boš videla...ta čas ga pa odpelji na kšno potovanje(morje) za nekaj časa stran od službe in vsakodnevnih obveznosti pa se prepričaj kokrat bi pa sexal takrat,ko sta sama in brez obveznosti!Tudi mi2 z mojim ne sexava 3x na tedn kot večina ampak se tudi najde tedn ko ne,ker enostavno komu ni do tega ali nimava potrebe,pa me je kdaj to fulll motilo,ko je on prišel ves utrujen k meni in samo padel v posteljo ter zaspal...ampak sedaj sem se pa že navadla...sicer ko je pa kriza pa je še vedno poskrbel za mene...
Srečno
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
midva sva že skor štiri leta skup pa se nama to še ni kdaj zgodlo.. ne vem, razlogov je lahko več.. kot je rekel Jochie lahko da ima stresno službo in s tem zgubi željo po seksu, mogoče res ni tak tip da bi rabu bolj pogosto seksat.. mogoče ma pa drugo
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Nekaterim se preprosto manj seksa.
Mojemu bivšemu je blo zadosti 2x, 3x na teden.
Če se je meni kaj več zahotelo, mi je težil, da ga silim.
Mater, kako groteskno je ko ti tip reče, da "ima glavobol".
Zveza nama ni sfolgala.
On je čutil preveč "pritiska", jaz sem bila nepotešena (potem se po moje vsaka baba najbrž začne spraševat, če je kaj narobe z njo, če je sploh privlačna), tako da se je zadeva končala...
Zdej mam nekoga, ki mi popolnoma ustreza, tako, da problemov s pomanjkanjem seksa ni več
Mojemu bivšemu je blo zadosti 2x, 3x na teden.
Če se je meni kaj več zahotelo, mi je težil, da ga silim.
Mater, kako groteskno je ko ti tip reče, da "ima glavobol".
Zveza nama ni sfolgala.
On je čutil preveč "pritiska", jaz sem bila nepotešena (potem se po moje vsaka baba najbrž začne spraševat, če je kaj narobe z njo, če je sploh privlačna), tako da se je zadeva končala...
Zdej mam nekoga, ki mi popolnoma ustreza, tako, da problemov s pomanjkanjem seksa ni več
Imaš, da me vikaš!
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
nincy, sj maš podnajem Niso men nič kupli drugače, vse sam... Bi pa blo fajn met bogate starše, hehe. Drugač pa sm sam pravil, da pr 30 bi moral met vsak že neko odgovornost do vsega tut sexa in s tem da prelaga to "obvezo" na drugič ni lepo! Naj pove razlog zakaj ne, kot se spodobi ne pa da se izmika odgovoru... ker to je pač strahopetno, vsaj meni. Ps: si ga probala vzburit... striptiz, sexy oblekca, nova poza... Neverjamem da bi se kak tip upiral da bi se ljubil z osebo ki jo ljubi, pa naj je še karkoli vmes!!! Ga ni razloga! Sploh če si rekla da sta na začetku dostikrat...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest pa čist vrjamem, da mu je lahko gadno sexat v prisotnosti drugih v hiši al pa v gozdu, avtu itd. Pač ma to blokado v sebi in se nemorš prisilit v nekaj kar se ti upira (probej ti jest vampe, če jih recimo ful nemaraš... enostavno ne moreš). Smo si pač drugačni. Men osebno je drugač tut mal gadno sexat, če so vsi doma sredi belega dneva, še sploh ker živimo v stanovanju in to se res sliši.
Kaj pa ponoči, a se tut brani?
Maš dve možnosti: al ga sprejmeš takega kot je, se probaš z njim lepo pogovorit, mu poveš kolko teb sex pomen in malo podelata na tem, če se ti pa neda s tem ukvarjat ga pa pusti.
Moj dečko ma sicer tut manjše potrebe od mene (kam se ta svet vrti?), ampak ga mam tok rada, da nevem, če bi ga lahko sam zaradi pomanjkanja sexa pustila, ker mi vse ostalo čist preveč pomeni - ampak delamo na tem, da se to popravi.
Kaj pa ponoči, a se tut brani?
Maš dve možnosti: al ga sprejmeš takega kot je, se probaš z njim lepo pogovorit, mu poveš kolko teb sex pomen in malo podelata na tem, če se ti pa neda s tem ukvarjat ga pa pusti.
Moj dečko ma sicer tut manjše potrebe od mene (kam se ta svet vrti?), ampak ga mam tok rada, da nevem, če bi ga lahko sam zaradi pomanjkanja sexa pustila, ker mi vse ostalo čist preveč pomeni - ampak delamo na tem, da se to popravi.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- marilyn
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2005
Hudiča, kok nas je velik!!!!!!!!!!! Jst mam tut take scene. Najprej seksava ene 4x na tedn, pol pa pride včasih 14 dnevna suša, ne glede na to al sm pr njemu al ne...
In vem, da je res pod stresom, pa da je doma mal nesproščen, če so pač vsi doma. Ko sva nekje sama, seks vedno JE in je BOLJŠI. Ni pa daljši...hmmmm
Ga probam razumet, trenutno se tut že par dni nisva slišala, pa še kr upam, da bo vse u redu, ker je že blo parkrat tko.
Punce, ni vedno vse tok enostavno, tipi niso več tisto kar so nas učili... Ni prva in edina možnost, da MA DRUGO, ko je neki narobe...
In vem, da je res pod stresom, pa da je doma mal nesproščen, če so pač vsi doma. Ko sva nekje sama, seks vedno JE in je BOLJŠI. Ni pa daljši...hmmmm
Ga probam razumet, trenutno se tut že par dni nisva slišala, pa še kr upam, da bo vse u redu, ker je že blo parkrat tko.
Punce, ni vedno vse tok enostavno, tipi niso več tisto kar so nas učili... Ni prva in edina možnost, da MA DRUGO, ko je neki narobe...
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
KatarinaBarbara napisal/-a:Da njega pač moti, če se kdo sprehaja po hodniku, midva pa seksava itd.
To tudi naju moti, na zacetku je samo njega... da sva pol kr mogla nehat ker je ratal ves ziucen, zdej pa je pocasi tudi mene zacelo motit... se posebej ce pohajajo po hisi ko sva najbolj glasna, takrat se moras dejansko ustavit in pocakat, kr drugace se to use prevec slisi
pocakaj konec poletja, potem ti bo takoj jasno ce je vredno uztrajat
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
evo midva mava isti problem. Sexava zelo malo ampak še vedno več od vaju. Sexava tut ene parkrat na mesec, kar je posledica njegove službe. Človk dela 14 ur + na dan, trenutno že dva tedna dela ko bolan, spi vsake 2 dni- dela tut čez noč?? mislim halo?? pa še to po par urc.. mislim človk se bo ubil z delom, ampak ker je v kreditih trenutno ne gre drugač. Vem da je to posledica njegovega joba, ker če je samo 2 dni frej skače po men k zajček. sam je pa res da je kvaliteta sexa tut zarad tega upadla. Ampak mu nič ne zamerim ker se mi dejansko smili. On more delat medtem ko sm jst lepo doma lahk spim, počnem stvari ki me veselijo, on pa ubožček more delat medtem ko bi se lahk stisku v mojem objemu. Sej ga hodim obiskovat sam to ni isto. Trenutno trpi tako najin odnos kot sex. Ni pa mu problem sexat kjerkol čeprav ubistvu še nikol nisva drugje kukr al na postli, kuhinji, kopalnici, dnevni, v firmi in avtu. Jst rada eksperimentiram in me občutek strahu oz. nervoze da naju bo kdo videl še dodatno rajca. Sam pač bo treba mal počakat še.
Drugač pa se sama lih tko počutim- nč sexi, gnilo, neprivlačno.. čeporv vem vzok sam če neki časa ne dobiš nekega fitbeka in je sex čist dolgočasen se nehaš tko počutit.. sej se mi napumpa ego ko me kdo pogleda, al pa mi reče da sm srčkana, kjut ipd. Sam ni isto ker jst nočem tega poslušat od kr enga folka ampak bi rada da bi moj tip tko mislu o men. Ostalo sicer laska sam ni pomembno.. Sej tip mi lahk pove, sam če ne pokaže tega tut ko se napedenam zanj.. pol nekak zgubi ves smisel..
Tko da ne vem kok ti on pomeni. Zase vem da mi je vredn čakat, ker verjamem u najino vezo in vem da se moj tip trudi po najboljših močeh na vseh ostalih področjih sam pr sexu ga mal zjebe..No ampak tko vsaj vem da me ima zares rad. Čeporv včasih pozabim kok je če se te nekdo zares zaželi in si te vzame..
ČE bi moj tip mel takšne bedne porbleme kot tvoj bi si zamenjala partnerja. ODvisno kok ti pomeni, če želiš počakaj in si nabavi dildota sam verjemi da se ga boš kaj kmal naveličala, ker ni fora da sexaš fora je da so to tuji dotiki ki se sprehajajo po tvoji koži, sex je sam pika na i. tega pa ne dobiš od nobenga vibratorja. Verjem slej ko prej se naveličaš svojih dotikov in samotnih orgazmov.. Pol rataš sam še bolj tečn in zagrenjen ker si neki tok hudo želiš pa tega ne dobiš niti si ne morš vzet.. (govorim iz lastnih izkušenj) je pa res da si še mlada on pa je že mal starejši. Tebe lih razganja, medtem ko lahk da je on dal vse to že skos.
Drugač pa se sama lih tko počutim- nč sexi, gnilo, neprivlačno.. čeporv vem vzok sam če neki časa ne dobiš nekega fitbeka in je sex čist dolgočasen se nehaš tko počutit.. sej se mi napumpa ego ko me kdo pogleda, al pa mi reče da sm srčkana, kjut ipd. Sam ni isto ker jst nočem tega poslušat od kr enga folka ampak bi rada da bi moj tip tko mislu o men. Ostalo sicer laska sam ni pomembno.. Sej tip mi lahk pove, sam če ne pokaže tega tut ko se napedenam zanj.. pol nekak zgubi ves smisel..
Tko da ne vem kok ti on pomeni. Zase vem da mi je vredn čakat, ker verjamem u najino vezo in vem da se moj tip trudi po najboljših močeh na vseh ostalih področjih sam pr sexu ga mal zjebe..No ampak tko vsaj vem da me ima zares rad. Čeporv včasih pozabim kok je če se te nekdo zares zaželi in si te vzame..
ČE bi moj tip mel takšne bedne porbleme kot tvoj bi si zamenjala partnerja. ODvisno kok ti pomeni, če želiš počakaj in si nabavi dildota sam verjemi da se ga boš kaj kmal naveličala, ker ni fora da sexaš fora je da so to tuji dotiki ki se sprehajajo po tvoji koži, sex je sam pika na i. tega pa ne dobiš od nobenga vibratorja. Verjem slej ko prej se naveličaš svojih dotikov in samotnih orgazmov.. Pol rataš sam še bolj tečn in zagrenjen ker si neki tok hudo želiš pa tega ne dobiš niti si ne morš vzet.. (govorim iz lastnih izkušenj) je pa res da si še mlada on pa je že mal starejši. Tebe lih razganja, medtem ko lahk da je on dal vse to že skos.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov