Ni mi/mu do seksa [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Ne prestavlam si čist direkt kak to zgleda pri vama. Recimo da ležita, se lupčkata, mečkata.... In ga začneš mal dražit, se slačit.. In pol on zašteka al kaj?? Probi ga lepo zmečkat, pa ni vrag da ne bi prpeljalo do tistga najbolšega
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
in pol se meni zdi premalo ker smao parkrat na teden,ceprav se vidiva skoraj usak dan
moj tudi nima nikoli iniciative...ampak ko ga zrajcam ne more rect ne,,, pa cetudi je v sobi 40stopinj.. in na tvju tekma- gled ena to da se to svetovno prvesntvo vlece ze ceu mesec!
ucasig ga skor "posilit" treba
ti se samo loti ta spodnje glave, pa nebo reku NE, tudi ce rece, dej en oster pogled in nadaljuj...
ps: sej ce pride kdo u sobo pa se rece, da delata vnucke, bojo koj veseli!
moj tudi nima nikoli iniciative...ampak ko ga zrajcam ne more rect ne,,, pa cetudi je v sobi 40stopinj.. in na tvju tekma- gled ena to da se to svetovno prvesntvo vlece ze ceu mesec!
ucasig ga skor "posilit" treba
ti se samo loti ta spodnje glave, pa nebo reku NE, tudi ce rece, dej en oster pogled in nadaljuj...
ps: sej ce pride kdo u sobo pa se rece, da delata vnucke, bojo koj veseli!
Zadnjič spremenil levcek, dne 26. Jun. 2006 13:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
... ne poznam moškega, ki bi mu sex 1x na mesec bil dovolj. To je za mene znak, da nekaj ni ok.
In če bi kljub temu, da mu povem, da me to muči in da mi to predstavlja problem, ki že meji na frustracijo zarad pomanjkanja sexa.. pa bi se on delal kot da ni nič ... bi ga verjetno pustila.
In če bi kljub temu, da mu povem, da me to muči in da mi to predstavlja problem, ki že meji na frustracijo zarad pomanjkanja sexa.. pa bi se on delal kot da ni nič ... bi ga verjetno pustila.
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
jah tvoj problem se mi do neke mere zdi kar precej znan...saj tut moj tip ni nek full jebač oziroma, da bi non-stop mislu na sex in mene je to tut motil in me do neke mere še zdj, ker tut recimo ne sexava vsak dan ali vsak drug dan in sem se že jz začela spraševat če je z mano kaj narobe klub temu, da tut jz ne zgledam slabo in bi dost tipov blo z mano in o tem sva se pač tut mal pogovorila-na mojo pobudo seveda, in mi je dejal, da je on pač tak tip, da mu sex v bistvu sploh ne pomeni took velik in da se mu dostkrat ne da verjetno pa tut zato je rekel ker sva vsak dan skupaj po 24 ur na dan- (namreč v času študija skupj živiva) in pol ni več take ne vem "erotične napetosti" vendar me ima pa vseeno najrajše na svetu in me ne vara ali misli na druge bejbe, ampak da preprosto ni tak tip. Sama imam glede tega tut mešane občutke, ker po večini poznam same take tipe ki neprestano mislijo z spodnjo glavo...tko da predlagam ti, da se temeljito pogovoriš z njim in mu točno vse poveš kaj bi rada in, da si pač normalna ženska ki si želi sexa mal večkrat kot 1x na mesec, ker to je pa res mal prehuda. Midva ne vem sexava saj tko ene 2x na teden.
lp
lp
- ded
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 11. 2004
Koliko seksa je premalo?
Na to lahko samo ti zase odgovoris. Nekomu je 1x na mesec dovolj, drugim pa celo 3x na dan ni dovolj.
Ker sem sam moski, bi rekel, da ima drugo, ki mu "mosnjo prazni"! Se posebej po tolikem casu. Res pa bi bil lahko fer do tebe in te pustil oz. bi se razsla.
Tisto o utrujenosti in stresu in podobni izgovori... ja, se res najde kak teden, ko ti res ni do tega... ampak, ce to traja vec kot 1 mesec... je razlog skor ziher nekje drugje!
Ce drugace povem, ce bi js imel tako zensko, ki ne bi hotela vec kot 1x na mesec... enostavno ne bi bil z njo, ker se enostavno ne ujameva v najosnovejsih pogojih za vezo.
LP
Na to lahko samo ti zase odgovoris. Nekomu je 1x na mesec dovolj, drugim pa celo 3x na dan ni dovolj.
Ker sem sam moski, bi rekel, da ima drugo, ki mu "mosnjo prazni"! Se posebej po tolikem casu. Res pa bi bil lahko fer do tebe in te pustil oz. bi se razsla.
Tisto o utrujenosti in stresu in podobni izgovori... ja, se res najde kak teden, ko ti res ni do tega... ampak, ce to traja vec kot 1 mesec... je razlog skor ziher nekje drugje!
Ce drugace povem, ce bi js imel tako zensko, ki ne bi hotela vec kot 1x na mesec... enostavno ne bi bil z njo, ker se enostavno ne ujameva v najosnovejsih pogojih za vezo.
LP
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
ne vem, midva sva tud dve leti skupaj, pa se nama še ni zgodilo da cel mesec ne bi seksala, ta je res mal huda. sej razumem da je človek utrujen, ampak če ne more vsaj enkrat na teden (oz. kakor obema paše), naj raje zamenja službo če zarad nje ne more furat normalnega zasebnega življenja. je pa tud odvisno, a je želja al ne. če ni kriva samo služba, ampak se tud njemu ne da, pol pa ne vem. jst ne rečem da bi ga kar pustila, ampak bi mi pa bil to resen problem.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
smao res dej opiši malo, če zašteka takrat ko se ga začneš dotikat, pa ti reče nebi rad, ali sploh ne probata...
pa povej da ti enkrat na mesec ni dovolj in če ne bo se o tem malo zamilo, p ati začni razmišljat o drugem fantu... madona, saj sta še pa mlada... al vsak misli da ko pride s faksa da je za v penzijo?...
moj zadne cejte tudi nekaj štrajka, ampak priznam da v taki vročini se pa meni tudi ne da
pa povej da ti enkrat na mesec ni dovolj in če ne bo se o tem malo zamilo, p ati začni razmišljat o drugem fantu... madona, saj sta še pa mlada... al vsak misli da ko pride s faksa da je za v penzijo?...
moj zadne cejte tudi nekaj štrajka, ampak priznam da v taki vročini se pa meni tudi ne da
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
eno je, če on ne želi seksam ker je pač utrujen od službe, pod stresom... in to lahko traja več kot en mesec, pač odvisno od stresa.
drugo pa je, če si nikjer kao ne upa, v avtu in naravi oz. kje drugje, ko ni nikogar, pa tut neče, ker je kao prestar - to mi je pa butast izgovor. ker če si želiš seksat pa če ti je res tok neprijetna misel, da bi te zalotli, pač greš nekam na samo.
vse se da, če se hoče.
še enkrat predlagam pogovor, če te bo pa na hotr hotu utišat s takimi izgovori, pa povej, da si boš druzga za to našla.
drugo pa je, če si nikjer kao ne upa, v avtu in naravi oz. kje drugje, ko ni nikogar, pa tut neče, ker je kao prestar - to mi je pa butast izgovor. ker če si želiš seksat pa če ti je res tok neprijetna misel, da bi te zalotli, pač greš nekam na samo.
vse se da, če se hoče.
še enkrat predlagam pogovor, če te bo pa na hotr hotu utišat s takimi izgovori, pa povej, da si boš druzga za to našla.
...just breathe...
- KatarinaBarbara
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2006
Sva ravnokar govorila o tem. Zdaj je ves užaljen, ker misli, da njega krivim za vse to. Halo, kot da je važno, kdo je kriv, saj gre v končni fazi za naju in ne za vsakega posebej. On še zmeraj trdi, da bi on ful rad seksal, vendar mu vse drugo razen postelja, pač ne diši in da naj potrpim dokler se ne preseli v svoje stanovanje. Da njega pač moti, če se kdo sprehaja po hodniku, midva pa seksava itd. Sem mu rekla, da če bi si res tako želel z mano seksat, bi enkrat pač sprobal tudi sex v naravi, gozdu, kjerkoli na samem, saj mu nisem predlagala javnih wc-jev, mater
Vedno sem bila navajena moških, ki so bili nenasitni, zdaj pa tole. Kar ni in ni mi jasno, kaj hudiča delam narobe, al z mano nekaj ne štima, al ma pa on velike težave.
Hvala vsem za vaše odgovore.
Vedno sem bila navajena moških, ki so bili nenasitni, zdaj pa tole. Kar ni in ni mi jasno, kaj hudiča delam narobe, al z mano nekaj ne štima, al ma pa on velike težave.
Hvala vsem za vaše odgovore.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
In čez kolko cajta se bo preselil na svoje? Mogoče boš dobila takrat poplačano za vse nazaj Al pa si omislita 1tedenski dopust, al pa mogoče sam za čez vikend nekje... Lahk gresta tut kampirat nekam.. Pa se tam naužijta sexa? Vrjemi, da je rešitev mnogo..
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- nl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
Pr men je tut tko, da bi jst večkrat k on. Živiva pr njemu in včasih tut njega mot, k je kdo doma. Pred kratkim sva mela tut mal krizo in sva ful mal sexala, posledično sem bla jaz vse bolj zamorjena in ko sva se pogovorila, na mojo pobudo, kao nej mi pove, kva je, je reku, da ga ful ne vleče, če sm jst skos slabe volje in zamorjena, da ga odbija. Začaran krog. Jaz sem se pomirila, sem spet vsa nasmejana in situacija se je res popravla. Verjamem, da bom pa še bolj zadovoljna, ko bova na svojem, ker je res, da dostkrat k oba prime, je situacija neprimerna, da bi.
Lej, kdaj pa nej bi šel on na svoje (mal je že star za doma bit). Ocen, če lahk zdržiš tok dolg in če misliš, da bo pol bolš, pol zdrži.
Lej, kdaj pa nej bi šel on na svoje (mal je že star za doma bit). Ocen, če lahk zdržiš tok dolg in če misliš, da bo pol bolš, pol zdrži.
- KatarinaBarbara
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2006
Do konca poletja naj bi dokončno zapustil starše Sej lahko zdržim do takrat, ampak kje je garancija, da bo pa takrat zadeva res zalaufala. Čisto sem že depresivna zaradi tega. Dejansko sem začela tuhtat o kakšnem multifunkcionalnem dildu ali celo nasportni usmerjenosti
- nl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
No, če je pa to konc poletja, tok še lahk počakaš, pol ti bo pa hitr jasn, če bi on res skos. Moja kolegica, je bla s tipom 3,5 leta, po dveh letih je sex padu praktično na nulo-enkrat na mesec. Pa je tip sam žvel, ampak se mu kao ni dal, pa ga ni okol srou, sta bla skos skup pa to. Kolegica je bla čist obupana, ne vem kva vse je poskušala, pa nč bolš. Enostavnu tipu ni blo do seksa. kr neki. In ga je pustila, se mal zdivjala, zdej pa je srečno zalublena.
Tko da, moj predlog. Počak še ta dva mesca, pol pa boš vidla. Če ni spremembe, pol težko verjetn da bo šlo na bolš. Tko
Tko da, moj predlog. Počak še ta dva mesca, pol pa boš vidla. Če ni spremembe, pol težko verjetn da bo šlo na bolš. Tko
- Heaven
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
jaz sem imela še pred enim letom enake probleme.mojemu sedaj na srečo bivšemu,ni blo do sexa.v bistvu sva včasih sexala tud celo na vsaka 2 tedna enkrat,skoz je imel neke izgovore,al je bil preutrujen...itd.pa tud ko sva sexala je blo vse na hitr in brezveze.pa sem se skušala pogovarjat z njim o tem pa je skoz trdil da se bo spremenilo in take bedarije jaz sem mu seveda verjela in vztrajala (spremenilo se ni nič). prišlo je do tega da sem se začela v zvezi zelo dolgočasit in začela poleg tega iskat na njemu druge napake in iskala tako dolgo da sem ugotovila da pa res ni zame. po dolgem vztrajanju sem ga pustila. jaz pravim tkole:sex ni vse je pa dosti. ne morš bit u zvezi kjer partnerju ni do sexa. spomnim se da je bila moja samozavest na nuli,vedno sem se sam obremenjevala in trpela.sex je bil torej največji razlog, da na koncu do svojega fanta nisem več ničesar čutila,razen jeze. ne zamert da bom tole rekla,ampak ne poslušaj obljub da se bo vse spremenilo in te zadeve ker se najbrž ne bo. naredi konec in se ne muči več. če imaš rada sex kot si napisala je škoda da se ne prepustiš tem užitkom.pa dosti sreče.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]