Ni mi/mu do seksa [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jah on je že zagret aveš...sej mi je reku, da ga full vzburjam pa to...
Jst se najbolj bojim, da je to posledica zarad bivšega...nevem. Možno je, da se zarad tega ne morm sprostit ker se včasih vmes spomnem na bivšega kar pa 1000% ni vredu to...
Ja jst mam dons ginekologinjo in jo bom še zaradi tega vprašala, če je možn, da so KT krive....
No če jih bo nehala jemati potem pazita zarad zaščite...
Joj treba bo to popravt,...
Jst se najbolj bojim, da je to posledica zarad bivšega...nevem. Možno je, da se zarad tega ne morm sprostit ker se včasih vmes spomnem na bivšega kar pa 1000% ni vredu to...
Ja jst mam dons ginekologinjo in jo bom še zaradi tega vprašala, če je možn, da so KT krive....
No če jih bo nehala jemati potem pazita zarad zaščite...
Joj treba bo to popravt,...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jst se bojim, da ker bo pol treba s kondomam tega pa nočm!!!!
Ker s kondomi nimam dobrih izkušenj
Ker s kondomi nimam dobrih izkušenj
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jaz tudi mislilm, da so kt krive....sem tudi jaz imela takšne težave....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
jz sm tud učas ful raj sexala pa hitr sm bla vzburjena. zdj pa nč. tolažm se da mam neko obdobje, sam kaj jo puščam fanta na suhem. skup sma že mau več k let pa pol. sexama tm enkrat na tedn, zadne cajte skor nč k sm jz dvakrat zbolela pa še menzo sm mela umes. sam ne morm verjet kak me on razume, me nč ne sil, pa ko vem da si me želi. upam da ko se bom pozdravla mu bom lahka ponudla to kar mam, pa da bom mela več želje, k če jo nimam pol ne morm sexat.
-
melodious - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2006
- Kraj: Maribor
Men ponavadi ni do sexa, ko sem v stresu ali pa sem z mislimi čisto pri drugi stvari. Poskušaj bolj sproščujoče, masaža z eteričnim oljem, potem skupno tuširanje, pa ni pomembno, da pride do seksa, naj se sprosti. Ko bo ozračje sproščeno, se bo prepustila strasti.
Da bi tabletke zatrle željo po sexu, pa iz moje strani niso imele nikakršnega vpliva.
Da bi tabletke zatrle željo po sexu, pa iz moje strani niso imele nikakršnega vpliva.
- BigMick
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
Zvoncica:
Sej se držim da ji nebi najedal s sexom al pa ji gnjavo in to traja po celi tedn pa še kr ni pobude z njene strani.
Men ni nujno da bi mi2 zaj mogla ravno sexat bi mi blo kull že če bi se zadovoljevala na različne načine. z jezikom jo veckrat pravzaprav bi jo najrajš vedno pred sexom jo božal jo lupčkal po celem telesu jaz sn full za predigre samo ona dostkrat oz skor vedno nima želje po tem. ona ponavadi kr sprve na desert navali al kak naj ti razlozim. pa zjutraj da bi jo z jezikom ko je utrujena al pa ko je utrujena zvecer bi blo nekaj najslabsega da bi se jaz spuščal dol in začel kaj delat ker ji takrat niti najmajn ne paše in lahko samo naletim na besedo NI MI ZAJ al pa NE MOREM ZAJ itd. tak da....
Komplimenti pa so vedno prisotni na njen izgled ker ji hočem dat doznanja kolk mi pomeni in kako si jo želim.
Sej se držim da ji nebi najedal s sexom al pa ji gnjavo in to traja po celi tedn pa še kr ni pobude z njene strani.
Men ni nujno da bi mi2 zaj mogla ravno sexat bi mi blo kull že če bi se zadovoljevala na različne načine. z jezikom jo veckrat pravzaprav bi jo najrajš vedno pred sexom jo božal jo lupčkal po celem telesu jaz sn full za predigre samo ona dostkrat oz skor vedno nima želje po tem. ona ponavadi kr sprve na desert navali al kak naj ti razlozim. pa zjutraj da bi jo z jezikom ko je utrujena al pa ko je utrujena zvecer bi blo nekaj najslabsega da bi se jaz spuščal dol in začel kaj delat ker ji takrat niti najmajn ne paše in lahko samo naletim na besedo NI MI ZAJ al pa NE MOREM ZAJ itd. tak da....
Komplimenti pa so vedno prisotni na njen izgled ker ji hočem dat doznanja kolk mi pomeni in kako si jo želim.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
predlagam ti, da se vrneta nazaj v tisti čas, ko sta intimne aktivnosti opravljala v avtu, naravi,....mogoče bo to kaj pripomoglo k rešitvi.
Vse skupaj naj bo bolj spontano in ne kot da bi načrtoval.
Vse skupaj naj bo bolj spontano in ne kot da bi načrtoval.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- >Blondie<
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
hmm jz pa mislm da neki druzga ni uredu..moras mal razmislit a mata sam s seksom probleme al bi lahko blo se kj druzga..ker nevem zakaj bi drugac zenska zgubila zanimanje za seks..no usaj jz ga nikol ne
pomoje je najbols da jo kr direkt uprasas, vsaj men je to usec da je tip direktn..
drzim pesti da bo bols
pomoje je najbols da jo kr direkt uprasas, vsaj men je to usec da je tip direktn..
drzim pesti da bo bols
Shit happens..mostly to me, so don't worry..
- KatarinaBarbara
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2006
---------- Združena tema ----------
Imam problem, ki je postal zelo moteč. S fantom sva skupaj 2,5 let in sexava zelo poredko. Koliko sexa je sploh premalo? Z mojim sexava enkrat na mesec, kljub temu, da se vidiva večkrat na teden. Prav meša se mi že od tega. V avtu noče sexat, v naravi tudi ne(pravi da je prestar za te fore), pri njemu doma tudi ne, sploh če so njegovi doma (ja, še vedno živi pri tastarih - ko sva pri meni, je pa tudi ful živčen, da ne bi slučajno kdo notri uletel. Dejansko sexava samo še pri meni in to zelo redko. Pravi, da nimava časa, da sva utrujena itd. Da pa bi on zelo rad sexal z mano. Ne vem no, če nekomu res tako paše sexat, potem bo pač naredil vse v njegovi moči, da bo "namočil tiča" in šel npr sexat v gozd, če že drugje ne more. Na začetku zveze sva sexala kot zajca, vendar je to trajalo nekaj mesecev, potem pa je šlo navzdol in gre samo še navzdol.
Včasih se počutim kot največja nimfomanka, pa v bistvu je vse, kar si želim, da bi sexala vsaj 1x na teden. A sem preveč zahtevna al kaj? Ne izgledam slabo, kar nekaj moških si me želi tako in drugače, tale moj ma pa s tem takšne težave, da nimam pojma kaj naj sploh še naredim. Ko se hočem pogovoriti z njim o tem, me utiša s stavkom, da si on tega ful želi in da bi tudi on rad večkrat, vendar da nimava te možnosti. Mislite da je čas, da zamenjam fanta, oziroma ali naj si nabavim multifunkcionalni vibrator
Stara sva 24 in 31.
Hvala v naprej za nasvete.
Imam problem, ki je postal zelo moteč. S fantom sva skupaj 2,5 let in sexava zelo poredko. Koliko sexa je sploh premalo? Z mojim sexava enkrat na mesec, kljub temu, da se vidiva večkrat na teden. Prav meša se mi že od tega. V avtu noče sexat, v naravi tudi ne(pravi da je prestar za te fore), pri njemu doma tudi ne, sploh če so njegovi doma (ja, še vedno živi pri tastarih - ko sva pri meni, je pa tudi ful živčen, da ne bi slučajno kdo notri uletel. Dejansko sexava samo še pri meni in to zelo redko. Pravi, da nimava časa, da sva utrujena itd. Da pa bi on zelo rad sexal z mano. Ne vem no, če nekomu res tako paše sexat, potem bo pač naredil vse v njegovi moči, da bo "namočil tiča" in šel npr sexat v gozd, če že drugje ne more. Na začetku zveze sva sexala kot zajca, vendar je to trajalo nekaj mesecev, potem pa je šlo navzdol in gre samo še navzdol.
Včasih se počutim kot največja nimfomanka, pa v bistvu je vse, kar si želim, da bi sexala vsaj 1x na teden. A sem preveč zahtevna al kaj? Ne izgledam slabo, kar nekaj moških si me želi tako in drugače, tale moj ma pa s tem takšne težave, da nimam pojma kaj naj sploh še naredim. Ko se hočem pogovoriti z njim o tem, me utiša s stavkom, da si on tega ful želi in da bi tudi on rad večkrat, vendar da nimava te možnosti. Mislite da je čas, da zamenjam fanta, oziroma ali naj si nabavim multifunkcionalni vibrator
Stara sva 24 in 31.
Hvala v naprej za nasvete.
-
Catharine - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 9. 2005
- Kraj: Planet Earth
Joj to pa neb vedla. Midva sva z mojim tut 2 leti skupaj, pa seksava vsaj 3x na teden.
Mogoče ma kake probleme, sta se pogovarjala? Čimveč se je treba pogovarjat, sej vem da se sliš "znucan", sam vseen to najbolj pomaga.
Mogoče ma kake probleme, sta se pogovarjala? Čimveč se je treba pogovarjat, sej vem da se sliš "znucan", sam vseen to najbolj pomaga.
- KatarinaBarbara
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2006
O tem se pogovarjava že najmanj eno leto, pa vsakič prideva do zaključka, da bova v prihodnje večkrat. Zadeve so šle tako daleč, da sem si začela beležit datume, kdaj sva sexala. Nikoli si nisem mislila, da bom kdajkoli imela takšno težavo in da bom tako "motena", da si bom zapisovala kdaj sva nazadnje. On kar trdi, da je vse ok in da si resnično želi sexat. Kaj naj mu sploh še rečem? Zdi se mi totalno butasto, da moram konstantno najedat okoli te teme. Največja ironija pa je, da prav vsakič JAZ načnem temo o pomanjkanju in ne on, on se potem samo še strinja.
Ja, definitivno ima problem, problem v svoji glavi, saj ga vse tako hudičevo moti in se ne more sprostit.
Ja, definitivno ima problem, problem v svoji glavi, saj ga vse tako hudičevo moti in se ne more sprostit.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov