Ni mi/mu do seksa [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
pol ta vajina zveza zgleda kot da bi bila bolj prijatelja kot pa par....no men se tak zdi.....
-
**ReD*cHerRy** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
- Kraj: ljubljana
ne boš vrjela...tudi meni se je dogajalo podobno!z nama je bilo vse ql samo sexala sva bolj malo!res da sva oba v službah pa ostale obveznosti ampak to meni ni bil nikoli zadosten razlog.potem sm mela pa tega že tako dosti da sem ga vprašala-ker to da fant noče sexati(pa k ql zgledem-sam tok,ne da bi se hvalila)to ni normalno-res ne!ene parkrat sva se ornk skregala...sumila sm da me vara(na kaj drugega bi pomislila)če doma ne sexa potem sigurno nekje drugje sm si mislila!ampak smo pol s kolegicami ugotovile da to skoraj ni možno ker je v službi drugače sva pa skoraj skoz skupaj(vem nikoli ne reči nikoli)uglavnem vara me ne ...potem mi je prišlo na misel da je mogoče gej!in sm ga kr direktno vprašala in se je fulll smejat začel da kao kaj mi je...pa sm mu rekla da mi lahko komot zaupa da ne bom nobenmu povedala samo naj bo fer do mene!je reku da ni da naj ga ne sprašujem teh neumnosti!pa tud zgleda ne kod gej-niti malo!ok vara me ne,gej ni...kaj pa pol...potem sem se že sama začela spraševati če ni mogoče kaj z mano narobe...da se nisem zredila,da sm mu dolgočasna,se morm pobarvat,spremenit mal čupco...potem mi je pa rekel da sm mu jaz najlepša in najbol sexi da mu pomenim vse na svetu in da ne ve kaj mu je ampak enostavno nima želje po sex ne z mano ne s kakšno drugo+da ni gej!potem sem pa jaz klicala mojo ginekologinjo in ji vse povedala!mi je rekla da se take stvari dogajajo.tudi pri mladih parih ki niso dolgo skupaj!pravi da ima v sebi neko blokado ki še sam ne ve zanjo in da naj ga naročim k psihiatru za spolne motnje
mislim če si resnično želiš biti z njim,če se ti zdi vredno vztrajati potem kar-držim pesti...pri meni je trajalo da se mi je odpru in mi zaupal in privolil v to da mu pomagam!samo moram reči da se je zdaj fulllllllll spremenil in da se full trudi(glede sexa) in že to mi je full velik+!(pa še nisva bila pri zdravniku)samo silit ga ne smeš...nama je zdej zakon in naju je ubistvu ta problem še bolj zbližal!pomeniva si vse to vem in ne samo vem to čutim!
UPAM DA KMALU REŠIŠ TEŽAVO....POLJUBČEK
mislim če si resnično želiš biti z njim,če se ti zdi vredno vztrajati potem kar-držim pesti...pri meni je trajalo da se mi je odpru in mi zaupal in privolil v to da mu pomagam!samo moram reči da se je zdaj fulllllllll spremenil in da se full trudi(glede sexa) in že to mi je full velik+!(pa še nisva bila pri zdravniku)samo silit ga ne smeš...nama je zdej zakon in naju je ubistvu ta problem še bolj zbližal!pomeniva si vse to vem in ne samo vem to čutim!
UPAM DA KMALU REŠIŠ TEŽAVO....POLJUBČEK
Zadnjič spremenil **ReD*cHerRy**, dne 21. Jun. 2005 16:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
**ReD*cHerRy** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
- Kraj: ljubljana
v vsaki zvezi so problemi ...zato se je treba z enimi soočiti in jih poskušat rešiti!ni popolne zvezo ...z menjavo partnerjev samo menjaš probleme!če se pa odločiš da boš pri enem vztrajala ker čutiš da ti ta res nekaj pomeni ...potem se morš pa tud z raznimi problemi spoprijet!reši se vse če se le hoče!vendar se morata definitivno truditi oba!nujno,ker če na problemu dela samo eden potem je vse skupaj brez-veze!
-
Fracha - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2004
Hello!
Torej moram reči, da meni vse to niti ni tako neznano. Sama sem totalno "horny", končno si želim seksati s tipom, s kerim sva skupaj že kar veliko mesecev, on pa na nek način se vsakič izogiba. In jaz sem že zelo tečna in vsiljiva, ker imam občutek kot da je z mano kaj narobe in grem tudi njemu že na živce, ker ga skus sprašujem kaj je narobe...
Jaz si tako to razlagam: mislim, da so tipi ful obremenjeni s tem, kako se bodo dokazali. Namreč z mojim, ko sva parkart vsaj probala, mu je pač takoj prišlo.
Kako mu dopovedat, da si končno želim seksa z njim in mi je vseeno kako bo, samo da bo?
Skratka zdi se mi, da mogoče tvojemu tipčku toliko pomeniš, da ga je strah kako se bo izkazal. Zdi se mi, da če bi bil gej, ne bi tako dolgo bil s tabo... zihr je vse psihološko. Vsaj tako se jaz tolažim..
Te pa čisto razumem, ker je nekaj najhujšega, če se nekdo izogiba intimnemu stiku s tabo, ker mene je zadnjič od jeze skoraj razgnalo in sva se celo nmal skregala..
Se opravičujem, ker sem se preveč razpisala, sam total sem se našla v tej situaciji.
Torej moram reči, da meni vse to niti ni tako neznano. Sama sem totalno "horny", končno si želim seksati s tipom, s kerim sva skupaj že kar veliko mesecev, on pa na nek način se vsakič izogiba. In jaz sem že zelo tečna in vsiljiva, ker imam občutek kot da je z mano kaj narobe in grem tudi njemu že na živce, ker ga skus sprašujem kaj je narobe...
Jaz si tako to razlagam: mislim, da so tipi ful obremenjeni s tem, kako se bodo dokazali. Namreč z mojim, ko sva parkart vsaj probala, mu je pač takoj prišlo.
Kako mu dopovedat, da si končno želim seksa z njim in mi je vseeno kako bo, samo da bo?
Skratka zdi se mi, da mogoče tvojemu tipčku toliko pomeniš, da ga je strah kako se bo izkazal. Zdi se mi, da če bi bil gej, ne bi tako dolgo bil s tabo... zihr je vse psihološko. Vsaj tako se jaz tolažim..
Te pa čisto razumem, ker je nekaj najhujšega, če se nekdo izogiba intimnemu stiku s tabo, ker mene je zadnjič od jeze skoraj razgnalo in sva se celo nmal skregala..
Se opravičujem, ker sem se preveč razpisala, sam total sem se našla v tej situaciji.
-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
ja drgač je ta moj tip res bl en tak k mu ni tok do telesnega kontakta, pač prav da so ga, k je biu otrok preveč razvajal in mu zj ni tok do tega in zarad tega mam tud sama dostkrat filing da zgleda da sva bl frenda kt kej drucga. drgač pa vem da me ma nejbl rd k mi je to že fulkrat dokazov sam je pač tak k mu ni tok všeč telesni kontakt, sam bom zarad tega en dan čist znorela, k se mi zdi da ne bi smel zgledat k da sva frenda.
sicr zarad sexa sm mu pa tud že ful težila poj mi pa zmer prjav da sm sam zarad tega z nemu kr bi pa mogu vedt da ni res, kr če sexaš 1x na mesc to tud prbližn ni dost če bi bla sam zarad tega z nemu.
če pa načrtujem kšno presenečenje zanj mi pa poj prjav da mislm sam na to da bi poj sexala, da mi je to edini cilj u najini zvezi, pa vse skp želim sam mal popestrit k on nč noče.in tud ne vem a se mi sploh splača kej pomatrat. bom probala poj bom pa vidla.
ma itak bom pa mal potrpela pa še kdaj se bova mogla pogovort k to me itak skoz matra. itak da nejbl mislm kvaj z mano narobe. sicr prav da ni nč sam če se me še dotaknt noče ja poj pa neki more bit narobe.
aja drgač sva pa obadva stara 20 let in tud zarad tega mi ni jasn zakva je tak. sicr sm pa tud sama pršla do ugotovitve da je vrjetn vse to pr njem podzavestno da se brani in zj tud k berem vaše poste vidm da se bo treba pogovort še enkrat.
aja drgač pa 100% ni gej. je pač sam en tak zlo nenavadn tip. tud sama ne vem ket sm ga dobla, vem pa to da je on THE ONE in tud zato se bom mal pomatrala.
u glavnm drgač pa prosm še za kšne nasvete če jih mate k tole vse skp me zmer bl jezi.
lepo se mejte pa hvala za vse nasvete k ste mi jih že dal.
sicr zarad sexa sm mu pa tud že ful težila poj mi pa zmer prjav da sm sam zarad tega z nemu kr bi pa mogu vedt da ni res, kr če sexaš 1x na mesc to tud prbližn ni dost če bi bla sam zarad tega z nemu.
če pa načrtujem kšno presenečenje zanj mi pa poj prjav da mislm sam na to da bi poj sexala, da mi je to edini cilj u najini zvezi, pa vse skp želim sam mal popestrit k on nč noče.in tud ne vem a se mi sploh splača kej pomatrat. bom probala poj bom pa vidla.
ma itak bom pa mal potrpela pa še kdaj se bova mogla pogovort k to me itak skoz matra. itak da nejbl mislm kvaj z mano narobe. sicr prav da ni nč sam če se me še dotaknt noče ja poj pa neki more bit narobe.
aja drgač sva pa obadva stara 20 let in tud zarad tega mi ni jasn zakva je tak. sicr sm pa tud sama pršla do ugotovitve da je vrjetn vse to pr njem podzavestno da se brani in zj tud k berem vaše poste vidm da se bo treba pogovort še enkrat.
aja drgač pa 100% ni gej. je pač sam en tak zlo nenavadn tip. tud sama ne vem ket sm ga dobla, vem pa to da je on THE ONE in tud zato se bom mal pomatrala.
u glavnm drgač pa prosm še za kšne nasvete če jih mate k tole vse skp me zmer bl jezi.
lepo se mejte pa hvala za vse nasvete k ste mi jih že dal.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
En extra tipo, ni kaj, ampak če ga maš rada, boš mal potrpela, se probala pogovorit... če ne, ga pusti. Odločitev je samo tvoja, razlogov zakaj je tak je pa lahko velik - kot so že punce naštele...
Pa velik sreče!
Pa velik sreče!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
aja pa prej sm tud pozabla povedat da razumeva se nejbl pa rada se mava tud nejbl sam kva k manjka sex. k skoz pogovarjajo se frendi ne pa par in sm kr sklenila da koj k se vidva se bova pogovorila pa mu bom vse povedala k tej zadevi morm pridt do dna k me bo skoz matrala. vm poj povem kako je šlo.
drgač pa k se spraviva k akciji je res nejbol vse tko kt more bit in že mislm da se je kej spremenu pa kr kmal spoznam da na nasledno akcijo bo spet treba čakat. sj drgač ni skoz sam tko 1x na mesec sam veliko in preveliko večino pa je in to sm zmer bl jezna oz. ne vem točno kva je narobe. k neki more bit k to ni normaln da tipu ni do sexa. možn je tud da me preskuša da bi vidu da z njim nism zarad sexa, k čist zmer mi to reče, kadar hočm prpravt kšn presenečenje. pa tud skor čist zmer k sm predlagala sex me je zavrnu in to me spravla v zmer slabšo voljo. sploh ne upam nč več rečt k vem da me bo zavrnu k me je skor vsakič.
ma zgleda sm dobla enga tacga tipa s katerim se bo treba ful pomatrat. k pa vi mislite?
drgač pa k se spraviva k akciji je res nejbol vse tko kt more bit in že mislm da se je kej spremenu pa kr kmal spoznam da na nasledno akcijo bo spet treba čakat. sj drgač ni skoz sam tko 1x na mesec sam veliko in preveliko večino pa je in to sm zmer bl jezna oz. ne vem točno kva je narobe. k neki more bit k to ni normaln da tipu ni do sexa. možn je tud da me preskuša da bi vidu da z njim nism zarad sexa, k čist zmer mi to reče, kadar hočm prpravt kšn presenečenje. pa tud skor čist zmer k sm predlagala sex me je zavrnu in to me spravla v zmer slabšo voljo. sploh ne upam nč več rečt k vem da me bo zavrnu k me je skor vsakič.
ma zgleda sm dobla enga tacga tipa s katerim se bo treba ful pomatrat. k pa vi mislite?
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Ja men bi blo tud to zelo čudno, ker sex je pomemben del veze. In če to ne štima, kar očitno pri vama ne, je vajina zveza na preizkušnji.
Upam, da se bosta čimprej odkrito pogovorila in rešila, kar se rešiti da.
Upam, da se bosta čimprej odkrito pogovorila in rešila, kar se rešiti da.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
hm...ja no je mal čudno, da tipu ni tolk do sex, ampak čudno je smao zaradi tega, ker je večini fantov full do sexa...nevem moje mišlenje je to, da mogoče tip še ni probal oz. imel dobrega sexa, ki bi ga privlačil...saj gotovo mu je fajn ko sexata, če sta začetnika se mi zdi, da bosta to še nadoknadila, drugače pa nevem...definitivno pa nebi šla zaradi tega narazen s tipom
-
tassika - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
veš kaj si še pozabla povedat. a je ta tvoj tip ful veren, ker če je je možno tudi to, da ga moti sex pred poroko, poznam primer, ko je fant rekel da ne bo seksal do poroke, zdaj je star že okoli 40, ni poročen in tudi ne bo, ker hoče, da je tudi njegova nevesta še nedolžna. Če pa ni to, potem pa res ne vem, kaj bi znal biti problem. Ker če je vse ostalo ql, zakaj potem to ne. Ker si napisala, da zavrne tudi vsako tvoje presenečenje (btw jaz bi bila močno užaljena) z besedami da itak hočeš samo seksat bi rekla da se tipu enostavno sex gnusi in to da seksata 1 x na mesec, naredi samo zato, da ima mir pred tabo. Jaz bio predlagala, tko kot je rekla že ena prej, da ga pošlji k psihiatru za spolne motnje, ker mislim, da si ti naredila vse kar si lahko.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov