Ni mi/mu do seksa [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mishka999
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mishka999 » 12. Mar. 2006 19:52

ja ko sm ga vprašala, mi je začeu bljuzit o raznoraznih problemih, ki jih lahko imajo tipi...od tega d jim ne ustane do tega d imajo prehiter izliv, preko tega d bi rad d bi blo najin prvič popolno...ugaunem, pol ure mi je bljuzu, konkretnga pa nč povedu:(
BigMick
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BigMick » 13. Mar. 2006 19:40

---------- Združena tema ----------

Imam en problem... Z punco sem skupaj dobro leto in zadne čase opažam da sploh nima več neke želje po sexu. Sexama približno 1x tedensko pa še to sem jaz tisti ki da pobudo in veckrat se zarad sexa tud skregama. Češ da jo silim in da ji pač ne paše. Sn si 1x reko mogoce pa jaz preveč gnjavim in sem ji dal mir in čakal da bi pa pol ona rekla ko bi se ji zahotelo, po 1em tednu sem spet jaz bil pobudnik. Noro me privlači in si jo želim vec ko enkrat na dober tedn, KAJ NAJ NAREDIM?!?! je mogoče krivo da je kontracepcijske tabletke sem slišal da lahko spremenijo potrebo po sexu?? Upam da ma kira kakšen dober nasvet ali podobne probleme. Najlepša hvala za odgovore! :oops:
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 13. Mar. 2006 19:50

Kaj pa če bi ti probal zdržati več kot 1 teden in boš potem videl situacijo, jaz imam fanta že 2 leti in pol pa nikoli nism daljala pobude :oops: ja sej vem da sm smotana :? sam ne vem kr smotano mi je rečt sej sedaj sm se mal unesla ampak še zmer nism tko zelo direktna!!!Tko da pač pusti ji čas in potem boš videl kako in kaj...kaj pa kkšn pogovor kaj ji pač ne paše nej pove pa probita po njeno? :oops: jz upam da sm kej zadela da nism čist mim! :oops:
..kar se pa tiče KT name niso nič uplivale,je pa tud odvisno od vsake punce posebaj!Sej bodo sedaj povedal mogoče je pa kateri to delal težave s tabletki!
VELIKO SREČE :)
Zadnjič spremenil *_nincy_*, dne 13. Mar. 2006 19:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 13. Mar. 2006 19:51

mogoče bi ji moral povedati svoje skrbi, jo vprašati zakaj je do tega prišlo, če je blo prej vse ok. Mogoče ima pa kakšne drugačne težave in ji zato ni do seksa. A to ve le ona, zato jo vprašaj. :wink:
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 13. Mar. 2006 19:54

Mogoče bi se pa lahko pogovorila? Đizs, če sexata, pol se morta tud že mal poznat, pa pogovarjat o teh stvareh?
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 13. Mar. 2006 20:14

preden karkol nardiš: JA, kontracepcijske tablete so lahko vzrok. le pogovori se o tem z njo, nej mal premisli o menjavi.
...just breathe...
Uporabniški avatar
ančika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 1. 2005
Kraj: vsak dan v novih sanjah

Neprebrana objavaNapisal/-a ančika » 13. Mar. 2006 20:22

js mam enako tezavo s svojim fantom. zmeri sm rada seksala kjerkoli in kadarkoli. ampak zdej ne vec. kr sm vidla da se on nc ne trud za to in tut par stvari me na njemu mot in me pac odbijajo.zato se ne morm sprostit.sej ga mam rada in use sm je tipo prevec umerjn zame in zmeri sm js glavna u postli tega pa js nocm. js sm tut mislna da so KT krive pa sm nehala jemat pa ni blo nc bols. tko da pogovor se z njo in ce ti bo pac povedala kar jo mot to probej popravt. k js sm mojmu ze 100 krat povedala pa se ga nc ne prime

ko sm js prvic s fantom seksala je blo use kul. pol po kasnih 2 mescih mu je pa zaceu dol padat. in sva se dost pogovarjala. zlo velik sm na samozavesti zgubila zarad tega in ful prejokala. zdelo se mi je kakor da mi neki skriva sm mi ne. pa je blo obdobje ko je blo bols pa spet slaps. pa sm use probala. plesala striptiz, ga zvezala, bozala, lupckala... use kar mi je na pamet padlo pa ni nc pomagalo.in tut pogovor ni pomagou kr ne ve kje bi biu problem. zdej sva skupi ze vec kot 1 leto in si use poveva in se supr razumeva pa mava se zmeri te probleme.
bodi tisto kar si, saj tak si najlepsi
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 13. Mar. 2006 20:53

Zakaj si tvoja draga ne želi intime obstaja 1000 in 1 razlog. Mogoče je le v obdobju, ko ji sex ne pomeni neka prioriteta in ji je dovolj samo tvoj objem, poljub.....v glavnem crkljanje in podobno. Tudi kontracepcijske tablete lahko vplivajo na spolno slo...lahko pa je tudi nezadovolj(e)na v postelji,...torej razlogov je veliko.

Zdej ne vem kakšno ima mišljenje o sexu in nasploh o spolnosti....morda je tudi to krivo, da ne da nikoli pobude za sex, ali pa je preveč sramežljiva in se boji pokazati, da si te želli.

Ampak to so samo moja ugibanja. Moral se boš usest z njo in se iskreno pogovort o tem.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 13. Mar. 2006 21:01

Ja mogoče je pa ne zadovoljiš dost dobr
Uporabniški avatar
lizzie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a lizzie » 13. Mar. 2006 22:24

mozn da je od KT, pr men je blo isto pa sm jih zamenjala pa je ql. mam pa tud sama ksn obdobje ko se mi ne da dajati pobude - do etga mi je ze, samo ne pade mi lih koj na misel :oops: no enrkat na tedn to zigurno, sam je to mal drgac. lih zj mava en cajt ko enkrat na tedn. pa sva se dons pogovorila... :D in zj stima (mislm bo stimal..).
Nekatere napake so preprosto prevec zanimive, da bi jih naredili samo enkrat...
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Under your bed

Neprebrana objavaNapisal/-a sQo`` » 13. Mar. 2006 23:09

povej ji da te noro privlači, da si jo želiš, da jo hočeš... mislm, da če to poveš ženski na en tak sexy erotičen način, nevem kera se bo uprla :D
drugače pa definitivno, pogovor pogovor in še enkrat pogovor.. praši jo direktno, ZAKAJ nima želje, zakaj ne da pobude... praši jo kaj si želi.
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 13. Mar. 2006 23:22

Lahko da je problem v tabletkah, čeprav jaz ga nikoli nism imela. Pogovori se z njo, pohvali jo, poskušaj najprej z besedami. Verjamem ti, da se počutiš bedno, ker praktično je pobuda vedno s tvoje strani. Tudi jaz bi se počutila katastrofalno. Pogovorita se izključno o sexu, kaj vama paše, kaj bi probala, kaj bi spremenila.
Res je, da vse ženske nimamo enake potrebe po sexu, vendar se mi zdi, da v odnosu mora biti dober sex, obadva se morata truditi zato, ne samo eden; kam pa pridemo če bi bilo tako.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 14. Mar. 2006 7:02

Mogoče jo pa moti, da se ji zdi, da ona teb ni všeč v postelji... Upam, da ne jamraš pred njo zarad tiste ene poze, ker mogoče ji zato ni preveč do tega. :wink:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 14. Mar. 2006 7:06

Joj to sem ravno včeraj zvečer preden sem zaspala premišljevala...

Včeraj sem razmišljala, da tudi meni ne paše več seks kokr pa mi je včasih...Včasih sem eksperimintirala, različne poze, tudi 3x na noč sem seksala. Ampak to je bilo z bivšim.
Potem, ko se bila samska sem imela tudi parkrat spolne odnose ampak že takrat se mi je enkrat zgodl, da mi ni pasal.
Sedaj imam pa fanta, ki se me full želi se mi full posveti v predigri, rada ga mam full pa tko vse ane ampak kr nemorm met vlažne pa seks mi je čist dol padu...nevem zakaj pa prov nimfomanka sem bla včasih. Nočem pa razočarat fanta ane...
Tako, da sta moj tip in ti na istem. Ko sva se pogovorarjala pa sploh neznam razložit kaj bi blo lahko narobe. Jaz sem premišljevala da KT ampak nevem nimam pojma...

:?

Pa včasih sem tok rada seksala zdej pa nevem kaj mi je :?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
BigMick
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BigMick » 14. Mar. 2006 7:13

Applebitecc ne jamram pred njo glede tega, sej sem jo vprašal kaj je narobe in je rekla da ne ve kaj, da pač nima želje po sexu itd povedal pa sem ji tudi kar se tiče eno in iste poze da bi mi bilo všeč če bi sprobala tud kaj drugega in ne skoz eno in isto. Upam da se bo malo zamislila.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov