Ni mi/mu do seksa [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 08. Mar. 2006 21:35

No, če se mata rada in sta že toliko časa skupej...no, če imata predigro in vse in če si želita oba imeti spolne odnose kar...

Ampak ker si omenila, da ima težave...daj, če ima težave z erekcijo je tukaj pomemben pogovor in predigro nežno...ker tukaj je zelo pomembn pogovor...nekaj mojih prijateljic mi je to povedalo, da ko je imel njen težavo so se samo lepo pogovarjale in ga božale pa tk, da se je fant sprostil in je bilo potem vse vredu...

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala...tukaj je pomembn pogovor pa prepričanost oz. želja drug po drugem...

Good luck

p.s. vzemta si čas :wink:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
mishka999
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mishka999 » 08. Mar. 2006 21:47

pa sj u bistvu...kolkr se js na erekcijo spoznam, nisn zasledila večjih problemov pr njemu...
je pa tut blem se o tem vlk pogovarjat, k se bojim d bo vsaj edn od naju pol u badu...
sj nikamor ne silim pa to...sam...nevem no:) čas si tak al tak jemljema, pa vseeno hvala za odgovor, pa nežnosti je dost...ja...hm...pol vrjetn res manka pogovorov...zgeda...uh:)
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 08. Mar. 2006 21:49

Zakj nej bi bil edn v badu???

Ej če se mata rada in sta par pol si ponavadi vse povesta in ponavadi je tk, da te ni sram pred njim...pogovor, če ne ga pa na lep način vprašej...boš videla da bo šlo...počasi..mogoče ga je malo "strah"...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Blondie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Blondie » 08. Mar. 2006 21:54

Đizus... :roll: Meni se to pač enostavno ne zdi normalno, da pri dvajsetih ne seksaš, zdaj ko bi te oz. bi vaju moralo ravno najbolj razmetavat... :D
Kakšen pogovor resnično ne bo odveč...
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 08. Mar. 2006 23:20

ja res je....pogovort se bo treba. Pokaži mu kljub temu stojiš ob strani in da si mu pripravljena pomagati na karkšenkoli način.
Veliko nežnosti in vztrajnosti pa bo. Ne se takoj predat, ko bosta vidla da ne gre. Počakajta par minutk in potem spet v akcijo. Poskrbi pa za to, da bo tipček sproščen in bo pozabil na svojo težavo.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a izitanči » 09. Mar. 2006 10:16

Mogoče je pa zanjega to še prezgodaj(vzgoja).Ali pa si ne upa. daj mu čas, pogovorita se o tem, povej mu odločno, da si ga želiš.
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Uporabniški avatar
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005
Kraj: gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ancy007 » 09. Mar. 2006 10:47

ej pomoje je tvojga tipa ful strah da se mu nebi to zgodl k bo hotu s tabo seksat k se hoče izkazat in ve da obstaja možnost da mu bo to spodletelo in se rajš tega izogiba.

tko da se mi zdi da se bota mogla o tem še kej pogovort in ti mu morš zatrdit da nej ga ne bo sram če se mu bo kej tacga zgodl in če se bo kej zgodl mu morš pokazat da je kul.

ti predlagam če se bo to zgodl, mu reč da nej se sprosti, da nej zapre oči in ga potem fajn lepo zmasirej (da se bo sprostu) in tud mal erotične masaže ne bo škodl.

pa velik sreče
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 09. Mar. 2006 11:29

S fantom ravnaj tako, kakor bi želela, da bi on ravnal s tabo, če bi ti imela pred seksom težave z vlažnostjo. Verjetno bi želela od njega vedet, da se ni potrebno s tem obremenjevat, ali pa kaj podobnega in vzpodbujajočega. :wink:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
**TaMaLaa**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2005
Kraj: somewhere...

Neprebrana objavaNapisal/-a **TaMaLaa** » 09. Mar. 2006 12:00

pomoje je sam sramežljiv zato bi rabla ful pogovorov glede tega :)..nevem no saj pomoje :) k drgač ž skor neb blo logike :P
baby..life goes on..
mishka999
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mishka999 » 09. Mar. 2006 12:55

mhm:) sj to tak poskušam....sam tk čudn mi je, ker do zdej nisn mela še nkol takih probemov...se bom probala z njim več o tem pogovarjat pa to...sam pač nočem d bi on mislu d kak me zdej to moti pa nevem, da me zanima sam sex...heh
hvala vsem:)
limoncaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a limoncaa » 09. Mar. 2006 16:26

Nekaj je narobe z njim...al mu pride takoj in mu je nerodno zaradi tega... al pa mu sploh niče prit?!?
Pogovor bo vse rešil.
:nixweiss:
brown_baby_star
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a brown_baby_star » 09. Mar. 2006 19:22

A si mogoče pomislila, da ima mogoče kake zdravstvene tezave in mu je nerodno povedati. Pogovori se z njim, samo previdno, ker je to zelo občutljiva tema.
Sledi sanjam...
Uporabniški avatar
girlika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a girlika » 09. Mar. 2006 22:09

meni se je tudi to zgodlo...da sem ga pol 1x celo vprašala, če si sploh želi seksa z mano...in še zdaj mi ni jasno zakaj nisma prej...pa sma oba že...sma šele po 8 mesecih...halooo? :eek:
I´m like a bird
mishka999
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mishka999 » 12. Mar. 2006 19:26

in ka je blo pol k si ga vprašala? :) ja ne...sj...ob vseh težavah ki jih lhk ma...se tut včasih vprašam če si sploh želi...k sm pač mal bol ne prepričana sama vase in se sprašujem, če je z mano kj narobe...
Uporabniški avatar
*janch*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *janch* » 12. Mar. 2006 19:34

...
Zadnjič spremenil *janch*, dne 04. Avg. 2009 15:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Life is the first gift, love is the second and understanding is the third.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov