Ni mi/mu do seksa [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- hostesa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2005
- Kraj: Štajerska
lahk da ma drugo ni pa nujn.....po mojem nima...
zaleglo bo le to, da ko on bi.....reces da ti ni..ker te ze dolgo ni zadovoljil in teje minl do tega....te ne mika...pa da ga vidis ko b kriza kak bo po kolenih plazil ....pokazi mu rogece in bos vidla....lp
zaleglo bo le to, da ko on bi.....reces da ti ni..ker te ze dolgo ni zadovoljil in teje minl do tega....te ne mika...pa da ga vidis ko b kriza kak bo po kolenih plazil ....pokazi mu rogece in bos vidla....lp
- dwarf
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2005
Oj! Jest tud poznam en tak primer.Bivša sošolka ma tipa, ki mu tud ni do sexa.No sam nemu tud do pogovora ni tko da.........
Bo že bolš.Probj ga sam božat in crklt, da bo začutu nežnost in ljubezen pa se mu bo mrbit odprl.....
Velik sreče in ljubezni obema
Bo že bolš.Probj ga sam božat in crklt, da bo začutu nežnost in ljubezen pa se mu bo mrbit odprl.....
Velik sreče in ljubezni obema
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Mogoče ga je pa samo strah da ne bo vse tako kot bi si ti zamislila, in da bi bila razočarana. Najboljše je če se z njim odkrito pogovoriš,ga vprašaš česa se tako boji in potem nadaljujeta,boš vidla na čem sta.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- Zmaja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 1. 2005
- Kraj: Slovenija
Čudno, mislim to je res čudno, pa kaj, ko te on zadovoljuje se mu ne dvigne al kaj? Ker moški pol drugo ne misli kot da bi ga nekam zarinil... to se pa morata resno pogovorit, eno leto sta skup pa še nista mislim to je pa res bed
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Glede na to da sta že toliko časa skupaj je pa res že čas da se začneta pogovarjat o sexu.
Saj to je pomemben del veze.
Mogoče ga je strah, da ti ne bi bil všeč, je še nedolžen? Ali to veš ali sta sploh govorila glede tega.
Pri teh letih je to zelo čudno. Nujno svetujem pogovor.
Saj to je pomemben del veze.
Mogoče ga je strah, da ti ne bi bil všeč, je še nedolžen? Ali to veš ali sta sploh govorila glede tega.
Pri teh letih je to zelo čudno. Nujno svetujem pogovor.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
*aeval* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 12. 2005
js ti tudi svetujem pogovor...pa mogoče ne bit preveč direktna, predvidevam da je tvoj fant občutljiv. kolegica je imela podoben problemček. fantu je blo nerodno kr je ona že on pa ne. potrebno je blo veliko pogovorou da sta končno "šla med rjuhe" pomebno je zaupanje. njuna zveza je zdej super. probaj, počasi, pa ne obupat
srečno!!
srečno!!
When the first baby was born in this world, for the very first time..The laugh is said to have broken into a thousand pieces and they all went skipping about.... And that my friends was the begining of Fairies.......
- Larisha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 9. 2005
Obstajajo tudi takšni fantje ki so jim veliko bolj kot seks pomembne druge stvari v razmerju, tako da mislim da stereotip o pohotnih moških ne drži povsem.
Mogoče tvoj fant potrebuje v vajini intimnosti več čustvene komponente. Ne osredotočaj se samo na njegovo telo ampak tudi na njegov um
Mogoče tvoj fant potrebuje v vajini intimnosti več čustvene komponente. Ne osredotočaj se samo na njegovo telo ampak tudi na njegov um
-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
ej drgač ne mislt da je tip čudn k mu ni do sexa. ti s tem le pokaže da bi s tabo počel še druge stvari in to se mi zdi lepo. sj men se je tud to zgodil pa sm bla ful obupana ampk sm ga enostavno pustila pa nism silila vanj pa nč sprašvala pa težila zakaj noče.enostavno sm mu pustila da se je odpru k je tko da če tipu težiš neki se sam vase zapre in poj sploh nau nč.
tko da ne vem no kva narest, sam ne v njega silt.drgač mu pa le povej da te to moti.sj nikol ne veš mogoč pa on misl da teb ni do tega. al pa k bosta enkrat spet na tem da te zadovoljuje mu pa sam reč da si ga boš vzel, da bo tvoj pa če mu je všeč al pa ne
lp pa velik sreče
tko da ne vem no kva narest, sam ne v njega silt.drgač mu pa le povej da te to moti.sj nikol ne veš mogoč pa on misl da teb ni do tega. al pa k bosta enkrat spet na tem da te zadovoljuje mu pa sam reč da si ga boš vzel, da bo tvoj pa če mu je všeč al pa ne
lp pa velik sreče
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
eh, s temle seksom res marsikje pretiravajo. temelj veze pa res ni. ne bom lagala, da ni pomemben, in da ne more povzročat težav, samo vse ma pa svoje meje.
svetujem ti pa kot vse ostale, ker nobena ne more vedet, kaj se mu podi po glav(c)i: odkrit pogovor. da kr vnaprej vse (dobro, ne vse) določajo, da je z njim kej narobe, je rahlo brez veze. dost možno se mi zdi, kar jih je že neki reklo: da ga je preprosto strah, oz. ma tremo. kaj pa veš, lah pa clo res ne verjame v seks pred poroko.
svetujem ti pa kot vse ostale, ker nobena ne more vedet, kaj se mu podi po glav(c)i: odkrit pogovor. da kr vnaprej vse (dobro, ne vse) določajo, da je z njim kej narobe, je rahlo brez veze. dost možno se mi zdi, kar jih je že neki reklo: da ga je preprosto strah, oz. ma tremo. kaj pa veš, lah pa clo res ne verjame v seks pred poroko.
...just breathe...
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Mogoče pa ima kakšne večje blokade glede sexa? Lahko da je dobil čudno predstavo o spolnosti v mladih letih in ga to sedaj odvrača od vsega...
Poskušaj ga pripravit do pogovora... Upam da vama bo uspelo.
Poskušaj ga pripravit do pogovora... Upam da vama bo uspelo.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
- mishka999
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 3. 2006
----------Združena tema----------
zdravo
imam en probem, ki se mi zdi res kr smotan...
s fantom sva skupaj pol leta, a še kar nisva seksala...on je star 19, js pa 20...oba imava že prejšnje izkušnje in vse..zato ne razumem, zakaj je zdaj tako, kakor je. ker je vse popolno, vzdušje, predigra vse...razn dejstva d še nisva šla do konca...
ko sem ga vprašala, je rekel, da ima včasih probleme s potenco...sam js tega nisn nikol opazla al pa kej...upam, da mi ahko kdo kaj svetuje al pa kej...hvala, no:)
zdravo
imam en probem, ki se mi zdi res kr smotan...
s fantom sva skupaj pol leta, a še kar nisva seksala...on je star 19, js pa 20...oba imava že prejšnje izkušnje in vse..zato ne razumem, zakaj je zdaj tako, kakor je. ker je vse popolno, vzdušje, predigra vse...razn dejstva d še nisva šla do konca...
ko sem ga vprašala, je rekel, da ima včasih probleme s potenco...sam js tega nisn nikol opazla al pa kej...upam, da mi ahko kdo kaj svetuje al pa kej...hvala, no:)
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jah pomoje da je še mal sramežljiv glede tega.....mam enga kolega ki ma tud težave z erekcijo in mu ne ustane kar tako.tle je potrebno ful velik sproščenosti in seveda pa more tvoj fant najprej pri sebi razčistit in se znebit vseh strahov glede tega..ti pa ne preveč silt vanga in mu ne nč očitat.Sej bo, boš vidla.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov