Ni mi/mu do seksa [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 368 prispevkov
• Stran 23 od 25
•
Prejšnja
1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25
Naslednja
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
..Evelyn.. napisal/-a:Ja, lol zdaj ko TIP sprašuje je tak odgovor kul a? Ko je pa tle miljon bab k javkajo, da jim tipi ne dajo pa nobena ne pomisl na to, da je mogoče GROZN slaba v seksu in res išče tip nekje drugje.
pa to sem že jaz tudi enkrat nekje napisala.
pač po pripovedovanju nekaterih prijateljev je tako, da nekatere ležijo kot deske. od kje naj pol tip dobi zagon pa se napali? od začetka to že menda laufa. pol pa nič več.
tudi ne vem, zakaj bi naj še zmeraj veljalo, da mora tip vedno dajat pobude za sex.
fak meni res grejo ene punce na živce, ki samo jokcajo tu gor, naredijo pa nič. "mu ni sexa je rekel, se raje pogovarja.." ja valda! ENO LETO.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Horus napisal/-a:Z enim partnerjem ne mores biti strokovnjak. Glede na to da vsakemu pase nekaj drugega, si lahko sele po nekaj vecletnih partnerjih relativno dobro podkovan, kako se reci streze nasplosno. Dokler pa mas enega pa lahko enega nastudiras, ampak to te se ne naredi strokovnjaka
točno tko.. konstantno eksperimentiranje in odkrivanje novih načinou še ne pomeni da bo naslednjemu to oz. tak način pašu..
- MsN
[vanessa] napisal/-a:Horus napisal/-a:Z enim partnerjem ne mores biti strokovnjak. Glede na to da vsakemu pase nekaj drugega, si lahko sele po nekaj vecletnih partnerjih relativno dobro podkovan, kako se reci streze nasplosno. Dokler pa mas enega pa lahko enega nastudiras, ampak to te se ne naredi strokovnjaka
točno tko.. konstantno eksperimentiranje in odkrivanje novih načinou še ne pomeni da bo naslednjemu to oz. tak način pašu..
Ja in koliko ljudi od tistih, ki redno seksajo sploh želi biti strokovnjak? Dr. seks ali kaj? Pač seksaš, ker ti paše in uživaš, saj nimaš namena diplomirati zraven.
Komplicirate.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
MsN
js sem tut cel cas ko sem brala o cem se pogovarjate razmislala, cemu je sploh smisel bit seks strokovnjak? torej MORAS prvih par resnih ali neresnih partnerjev pustit, da lahko pol uzivas u seksu ker potem si pac strokovnjak kr nekaj..ce ves da ti in partner uzivata je to cisto dovolj... (in ja vanessa eni se lahko normalno pogovarjamo o tem, si povemo kaj nam je vsec in kaj ne, odkrito, ker si nekak zaupamo... kak smisu bi melo da bi se jst pred fantom delala da mi je vse kar on naredi vsec? sama sebe bi prikrajsala za uzitek )
js sem tut cel cas ko sem brala o cem se pogovarjate razmislala, cemu je sploh smisel bit seks strokovnjak? torej MORAS prvih par resnih ali neresnih partnerjev pustit, da lahko pol uzivas u seksu ker potem si pac strokovnjak kr nekaj..ce ves da ti in partner uzivata je to cisto dovolj... (in ja vanessa eni se lahko normalno pogovarjamo o tem, si povemo kaj nam je vsec in kaj ne, odkrito, ker si nekak zaupamo... kak smisu bi melo da bi se jst pred fantom delala da mi je vse kar on naredi vsec? sama sebe bi prikrajsala za uzitek )
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
eh.. ta debata od strokovnjakou se je razvila v napačno smer.. js sm pač dala pripombo na en komentar od nvemkoga, kr se je šlo za to da je ful easy obtožit tipa da ne zna.. besedo strokovnjak ste malo preveč dobesedno uzeli (verjetno če bi v drugem kontekstu napisala da je človek genij, nbi vsi uzeli dobesedno besede genij kr se gre pač za pretiravanje)..
nism misnla neč slabga in mi dol visi kdo je strokovnjak in kdo ne (že k se ne gre zame in za moje užitke in se nism še spuščala v to), sam smešno mi je blo da so o tem razglabljale ku da seksajo že 50 let in so dale 50 tipou skozi da točno vejo kaj je dobr in kaj slab seks (če pa maš za sabo samo 1 ne moreš vedet al je tip dejansko dobr al slab).. in sm hotla to (vsaj meni) smešno dejstvo tuki delit že k je pogovor približno zašeu na to temo. drugič se bom zadržala s pretiravanjem.
red_rose ne spomnim se da bi kdaj dala pripombo čez zaupanje in pogovor.
nism misnla neč slabga in mi dol visi kdo je strokovnjak in kdo ne (že k se ne gre zame in za moje užitke in se nism še spuščala v to), sam smešno mi je blo da so o tem razglabljale ku da seksajo že 50 let in so dale 50 tipou skozi da točno vejo kaj je dobr in kaj slab seks (če pa maš za sabo samo 1 ne moreš vedet al je tip dejansko dobr al slab).. in sm hotla to (vsaj meni) smešno dejstvo tuki delit že k je pogovor približno zašeu na to temo. drugič se bom zadržala s pretiravanjem.
red_rose ne spomnim se da bi kdaj dala pripombo čez zaupanje in pogovor.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
claire napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Ja, lol zdaj ko TIP sprašuje je tak odgovor kul a? Ko je pa tle miljon bab k javkajo, da jim tipi ne dajo pa nobena ne pomisl na to, da je mogoče GROZN slaba v seksu in res išče tip nekje drugje.
pa to sem že jaz tudi enkrat nekje napisala.
pač po pripovedovanju nekaterih prijateljev je tako, da nekatere ležijo kot deske. od kje naj pol tip dobi zagon pa se napali? od začetka to že menda laufa. pol pa nič več.
tudi ne vem, zakaj bi naj še zmeraj veljalo, da mora tip vedno dajat pobude za sex.
fak meni res grejo ene punce na živce, ki samo jokcajo tu gor, naredijo pa nič. "mu ni sexa je rekel, se raje pogovarja.." ja valda! ENO LETO.
pomoje vsak zase misli da se ma pa on in njegov partner najbolš v postli. In ja, jz sm mela sam eno resno vezo do zdej in ti rečm, da sm od tega odnesla več kukr tiste kjer jih je tip podolčku pa šu naprej, kar je nekak logičn, on ti nemore dat oz. vračat kar ti hočš in se ti tut nemorš njemu 1000% posvetit če ga ne poznaš, sploh pa ne po prvem f* dobr, recmo da mu ga dobr pof*, to mislm da usm tipom isto paše lol. Pol je pa važn sam da je not,pa da soleduješ,daješ pobude,nisi pri miru,se premikaš,uživaš...moj prvič je biu šezmer magičen in neb menjala za nč na svetu, ampak so bli naslednji stokrat boljši(že prvič me je use zanimal kako stvari potekajo,kaj je ta pozna,uno tretje,od zadi lol) in po nekej sexih si že nabereš izkušnje, uživaš pa itak skos. In če rečš, da potem kukrkol sm jih še mela so bli več al mn paf, da kako sm jz mela samo enga in tisti en mi je dau več kukr usi ostali od njih se nism naučila nč novga, kvečjemu jz njih kej več
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Midva sva najine problem s prekratkim seksom poštimala tko,da sva se pogovorila in ugotovila,da je biu dejanski problem med nama v odnosu in to se je kazalo tud na seksu.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
js mam pa zadne čase (kkšn mesc al pa dva) ful nizko željo po sexu ubistvu skos manjšo... in ne vem zakaj je temu tako? KT jemljem že 5 let od tega že kkšn let pa pou te k jih zdj jemlem. Fant me privlači pa zlo rada se stisnem k njemu pa se crklam ampak kokr pa začne kej na sex napeljevat pa ratam čist hladna... sploh ne morem... prej sva bla k dva zajca, zjpa sexava 1x na tedn pa še to je tko... ne sede mi lih neki ful ampak tko... ful se mi smil fant k je ze vs potrebn js se pa ne morm prsilt d bi sexala klub temu d mi ni do tega k bi se počutla k da ga golfam
- matejka**
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: MB
Po moje ne. ker so vse hormonske. pa lahk rečejo kaj hočejo. Jas sem jih jemala samo 3 mesece , ampak sem nehala ker se je moj pritoževal kak meni ni do seksa pa to, pa sma razmišljala pa to pa brala na netu da pa so le tabletke krive...in sedaj jih več k pol leta ne jem in sexama in meni je do sexa heh.
Prvi neprebran prispevek • 368 prispevkov
• Stran 23 od 25
•
Prejšnja
1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov