Ni mi/mu do seksa [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a izitanči » 29. Jul. 2005 15:50

Tle ti pa res ne bo mogla pomagat, pač ti očitno ne paše.
Si pa ena izmed redkih :D :D
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
LonelyBoy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 7. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a LonelyBoy » 29. Jul. 2005 15:59

Zamenjaj tipa. Pac je posledica tega, da se ti ne da tudi ljubezen in mislim, da te ne privlaci vec tok kakor te je. Normalno je da ko do sexa pride uzivas saj je tvoj fant sam pac te ne zanima vec tok. Lohk si tud kej popestrita spolno zivljenje, ce bo potem kaj boljse. Predvsem pa res mislim, da ce bi ti bil ful vsec bi komej cakala, da gresta sexat in bi tud ti dala pobudo. LP Miran
Uporabniški avatar
reimi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a reimi » 29. Jul. 2005 23:43

tudi meni se je dogajalo isto. on je hotel seksat, meni se ni dalo, pol pa ko se je dečko potrudil in me zrajcal, ni bilo več sledi lenobe :D

pa to res ne pomeni, da nisi zaljubljena v fanta! samo pač vsak ima svoje potrebe in svoje čase. pa kaj, tudi če ne daš pobude!
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 30. Jul. 2005 2:24

Verjeto je to samo obdobje, ki te bo minilo. Se pač dogaja tud to, da ne občutiš potrebe po sexu, no razen potem ko te že zrajca. Se dogaja tud pri meni
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 30. Jul. 2005 6:19

Brez zamere, ampak očitno ga še nisi tolk dobro fasala, da bi se ti kar trgalo. Drugače se pa malo potrudi za svojega fanta, saj veš, kar moški ne dobi doma išče okoli. :D
bejby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a bejby » 30. Jul. 2005 12:32

Bodo prišli boljši cajti.Sej meni ob neznosni vročini zunaj tud najbolj ni.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 30. Jul. 2005 15:04

mam jst isti problem..vedno sm full rada sexala..že ob sami besedi sex em je razganjal..zdej pa..nekak mi ni tolk do sexa kot ponavad..če pa mi ze je se mi u tej smeri ne da nč narest..pam da nau pomote, fant mi je še vedno všeč kot na začetku, se vedno me vzurja in me da dol fenomenalno..sej ni zdej da jst nč ne naredim, sej ko se začne dogajat gre, sam začet se mi ne da..in mi gre to ze pošteno na zivce, ker bi rada sexala sam sm vsak dan full utrujena ne vem sicer od česa da preprosto padem dol..kak sex..res mi ni jasn..res je da jem tabletke, in nikol prej nism mela teh težav..mozno da zarad tabletk? sej mam dneve ko mi na polno dogaja, sam problem je da je teh dni bolj malo..lahk zdržim brez sexa tut kak tedn ali več, pa nam niti pogrešala..????wtf??? no ja sej grem zdej h ginekologinji pa bom mal vprašala o tej zadevi..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
Eneya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 4. 2005
Kraj: rob Gorenjske

Neprebrana objavaNapisal/-a Eneya » 01. Avg. 2005 16:29

ja no sej tooooooooo! bog ne daj d ne bi vec ljubila svojga fanta to sploh ni govora! se zmer mi je najboljsi, tud kot seksualni partner, to velja brez pomote! sam je pa res d mam skoz ksne skrbi v glavi pa utrujenost pa tud sama sm ze prebrala d tablete zavirajo spolno slo... skoz bl se mi zdi d je res sam pac eno tako obdobje... men se zdi d me psiha daje, d mi ne bo prislo pa d bo kdo upadu notr pa kaj mam se za postorit pa kaj bo v sluzbi pa take zadeve... brezveze no...
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 01. Avg. 2005 18:30

sprostita se, ne mislita na drugo in poskušajta se vživeti v vaju dva in samo vaju dva in tako bo bolje, lepše
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Halbarad
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Halbarad » 02. Avg. 2005 0:11

Čist isto je bilo pri naju (pri njej). Šlo je pa potem samo še navzdol. Glede na izkušnje lahko rečem samo to, da bi bilo verjetno najbolje, da čimprej ugotoviš, kaj ti v odnosu do njega, ali pa do same sebe ne ustreza.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 02. Avg. 2005 19:30

moj fant se je pogovarju s svojo prijateljico o tem..ker se mu je zdel čudn kako da sta s fantom ze 5 let al kok skupi pa sexata s kondomom..potem pa mu je ona razložila da je imela zarad tabletk same stale..ni bla mokra, ni ji bilo do sexa itd..no odkar ne uporablja več tabletk je vse spet super..tko da..jst mislm da bom poskusla mal tabletke zamenjat..in se posvetovat z ginekologinjo..uglavnem nč se sekirat če te ima fant rad pa če mu poveš kaj se dogaja v tebi..ne bo šel nikamor..če pa bo šel pa vsaj veš da ni pravi zate..k moj mishy je full razumevajoč in me razume..sam sej zdej se je mal stanje popravil odkar nisem več tok pod stresom zarad šole
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
januška
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a januška » 02. Avg. 2005 19:46

ti pač ni ja, ampak mislim da se moraš vsake toliko časa potrudiš, kajti partner si9 kaj hitro lahko najde zamenjavao
pa brez zamere
mogoče pa bi mogla končno začeti uživati v spolnosti ki je lahko čudovita in namenita si veliko časa raziskovanju teles,mogoče potema ne boš več lena
Uporabniški avatar
**ReD*cHerRy**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a **ReD*cHerRy** » 02. Avg. 2005 22:18

po mojem imaš samo tako obdobje...vse bo še ok :wink:
*Živi in pusti Živeti*
Uporabniški avatar
Eneya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 4. 2005
Kraj: rob Gorenjske

Neprebrana objavaNapisal/-a Eneya » 03. Avg. 2005 14:23

ma men se tud skoz bl dozdeva d so te tablete vsega krive... sej je to sama kemija! pol gre pa h vragu razpolozenje pa celulit pa kile pa vse skup za sabo potegne :(
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 03. Avg. 2005 15:04

Ja to mi je pa res ena kolegica rekla, da ji ni več tolk do sexa, kokr ji je blo prej, preden je začela jemat kontacepcijske tabletke ....
same slabe lastnosti ja, manjša želja, več kil, slabo razpoloženje ..... no sej ne pr vseh, marsikje pa ...

jest mam pa problem, k mojmu ni nkol do tega in ga ponavad ful težko prpravm, pa še to največ 1x na teden, pa še to je na hit ... :(

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov