Ni mi/mu do seksa [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lelija
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lelija » 22. Mar. 2009 21:36

:roll:
Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 1:55, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 22. Mar. 2009 21:42

eboran napisal/-a:tkole k berem tole temo,sse zmer bl sprasujem ke sm jest mojo najdu pol?kle vidm da mate bl zenske probleme s tipi pr men je pa obratn ker moja noce vec.res da sva skp ze skor 4 leta sam mene bo razgnal ona pa mrtva.
sva se pogovrla pa nc bol,pripomcki,romanca,nc.in jebiga,se mi je utrgal,ker rabm saj enkat na dan se kr,ona pa se enakt na tedn ne,oz.se sil-->ce sploh pride do sexa.razmisalm da bi jo pustu,tko ne gre naprej vec.
sm pa pomislu da je mozno da nekak nima "energije" v telesu,kitajcu ji pravjo chi gong,da je tok mrtva.js sm zacel pumpat sklece ksn mesc dva nazaj in opazam da sm se bl potreben k prej.k je se laufala prej sva seksala cis normaln,tkoda upam da je to razlog med drugim,ce ni pa na roke do smrt :( :?

mogoce se pocuti prevec pod pritiskom, ker ve da bi ti ful rad seksal, ona ti pa ne more ustrezt ravno zarad tega..js predlagam da se pogovorita, in da ji reces da je ne bos vec silu in da naj se sama odloci ko bo hotela seksat (in se tega drzis!)...pol se pa lahka zgodi dvoje:
- lahko da bo sama poiskala seks in si ga tut ''vzela'' pr teb, in se bo scasoma zboljsalo vajino spolno zivljenje...mogoce tut njo na kako rekreacijo spravis - mislim da sport res pomaga :D
- lahko da bo cist uzivala brez seksa in bos pac ugotovil da ga ocitno sploh ne potrebuje...potem mas pa dve moznosti, da se sprijaznis s tako zensko ki bo seksala s tabo vcasih samo zato da tebi ustreze, ali pa da pac sploh ne bota seksala, ali pa da pac - jo zamenjas (ce te toliko moti).

in ja, mene bi tut veliko razlikovanje v zeljah po seksu definitivno motlo (ce bi js hotela veliko,fant pa malo, ali obratno)...mislim da taka zveza sploh ni mogoca, ker nikol nista oba srecna (en se pocuti krivega ker drugemu ''ne nudi vsega'', drugi je pa prikrajsan..)
eboran
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a eboran » 23. Mar. 2009 12:25

lelija napisal/-a:
eboran napisal/-a:
lelija napisal/-a:
eboran napisal/-a:tkole k berem tole temo,sse zmer bl sprasujem ke sm jest mojo najdu pol?kle vidm da mate bl zenske probleme s tipi pr men je pa obratn ker moja noce vec.res da sva skp ze skor 4 leta sam mene bo razgnal ona pa mrtva.
sva se pogovrla pa nc bol,pripomcki,romanca,nc.in jebiga,se mi je utrgal,ker rabm saj enkat na dan se kr,ona pa se enakt na tedn ne,oz.se sil-->ce sploh pride do sexa.razmisalm da bi jo pustu,tko ne gre naprej vec.
sm pa pomislu da je mozno da nekak nima "energije" v telesu,kitajcu ji pravjo chi gong,da je tok mrtva.js sm zacel pumpat sklece ksn mesc dva nazaj in opazam da sm se bl potreben k prej.k je se laufala prej sva seksala cis normaln,tkoda upam da je to razlog med drugim,ce ni pa na roke do smrt :( :?

In kaj je zate bistvo zveze?

Kolikor berem večina čisto napačno dojema spolnost in jo razume kot golo zadovoljevanje potreb, kar pa je skrajno egoistično dejanje.

Močno dvomim, da je samo to narobe v vajini zvezi. Kako se pa drugače razumeta?

bistvo...vsega pomal ne pa necesa NIC! to je bistvo men.drugac se razumeva dobr,ne odlicn ampak se ni za prtozvat.razn cez sex pac.

Se dobro razumeta, si napisal, ampak to še nič ne pove- ali se kdaj skregata ali pa raje zadržita svoje mnenje zase?

itk da se,se posebi zarad tega,oz.sam zarad tega.pac mam vecji nagon sploh v tem casu ona pa...problem je da se ne znava pogovarjat o tem,in zmer sledi prepir.res pa je da tud sam mrbit res silm mal prevec sam se veckrat prasam,pa zakva jo ma med nogam pol?da se spara za stara leta a kva!
Mrbit bo sport pomagov,sj se ze menva da bova bl zj k je bl toplo,ampak toje 1:100 da bo kej bol,ampak nemogoce je mogoce,pac zaenkat obstajam optimist.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 23. Mar. 2009 12:57

eboran, se bi tebi takoj vstal, če ne bi imel želje po seksu, punca pa bi te večkrat na teden vprašala, zakaj ga sploh imaš, če ga itak ne uporabljaš? Res zelo stimulativno za libido :roll:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 23. Mar. 2009 18:47

A pa je res nujno 1x na dan? :? To je zame ful no. Masturbate much? Če jo vsak dan na to spominjaš, ni čudn da ji pol še do tistga tedenskega seksa ni, ker že ve, da ti "more" dat.
elvis
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a elvis » 25. Mar. 2009 13:57

Živijo!
Čeprav piše ZT bom kr sem pisala.
S tipom sva že skupi 4 leta, na začetku je blo kr dobr s sexom, glede na to da je bil on devičnik. že pred njim nisem med sexom doživela orgazma, sam tko oralno - tako da ga tud pri njem nism pričakovala in to tud ni problem. Problem je to da sm jst pred enim letom pa še mal čist zablokirala glede seksa in že od takrat niti enkrat nisva sexala. Res je da ma on službo jst službo ne živiva še skupi, ampak eno leto brez sexa?! njemu sem to že enkrat omenla kak bova to rešla, pa sva nekak probvala pa se nism mogla prisilt. Hotla sva že narazn it na mojo pobudo pa pa sva nazaj skp pršla. Kregava se sploh ne, sva bolj kot kolega. Je pa tko, da mi je enih par tipov, ki smo mi recimo všeč (znanci) sexualno zelo privlačnih in bi jih najraj požrla. Sam, do mojga tipa čutim tak odpor, zakaj??? A je privlačnost zginla?? Kako naj to rešim?
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **medyka** » 25. Mar. 2009 17:06

Mislim, da si si že sama odgovorila. Ti ga verjetno vidiš le kot kolega in te tudi zaradi tega ne privlači več oz. do njega občutiš tak odpor. Rešitev: ostanita kolega in samo kolega.
elvis
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a elvis » 26. Mar. 2009 7:19

Medyka res je... čeprav vem odgovor še vedno iščem neke poti, nasvete. Treba bo zobe stisnt in it skoz to, drugače se ne bo nič rešilo ali pa bo še slabše.

Hvala.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 27. Mar. 2009 10:48

Enkrat, ko par neha seksat postane težko se spet lotit. Ker je neprijetno in čudno in oba imata kup malih tihih zamer in oba bi, a si ne upata nič rečt, ker se bojita zavrnitve...
in, če želiš rešit zadeve, se potrudi. Ponovno ga zapelji. Torej se organiziraj: mini krilo, dekolte, gola ramena... sej veš na kaj pada. Preseneti ga. Konkretno ga zaliži, med večerjo v dvoje (ko sta sama) preprosto poklekni in mu ga potegni. Zapleši mu striptiz. Pelji ga na kopanje / savnanje in ga tam zapelji. Zvečer, ko se kam vozita, ga preseneti, prešlataj in naredi, da bo moral zavit v prvo stransko cesto....
Idej je nešteto, skratka. You get the picture.
Verjamem, da bi raje, da on to stori a, če želiš rešit zadeve, naredi prvi korak. Kot pri vsem osalem je prvi korak najtežji. Potem steče samo od sebe, tudi privlačnost in vse ostalo se lahko vrne.

V kolikor ti je to odveč, se opogumi in odkorakaj stran. Stoj za svojo odločitvijo in zaživi na novo. Privošči sebi, pa tudi njemu napozaben seks, metujčke v trebuhu in svežo zaljubljenost.

Samo ne vztrajaj v tej kao zvezi. Imaš dve možnosti in, če nočeš glumit gljive, bo treba izbrat eno.
Imaš, da me vikaš!
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 3. 2009
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a tamala123xy » 27. Mar. 2009 21:15

kaj pa vem veš če bi jaz prišla do mojga k bi jedu pa bi ga hotla zaliznat....:) newem no če bi ravn bil najbol zadovolen...še posebi pa ne v primeru ko ga je zgoraj opisala da enostavno mu ni...Jaz pravim daj času čas, če boš drezala v njega bo samo še slabše. Ja obleci se izzivalno ampak ne zanj ampak zase.Ko bosta šla ven se počuti samozavestno, požiraj druge moške z očmi, glej strastno....sej si te bo kmal spet zaželel(seveda če želi da bgi zveza še naprej funkcionirala)deli se kot da te to da ti pač"noče dat" sploh ne gane.(ne zdej da boš skoz tiho, najprej se pogovorita o teh stvareh, ko pa boš vidla da s pogovorom nč ne dosežeš, pa uporabi to taktiko) <Sam silit ne ker s tem še bolj odbijaš
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 4. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a keksy » 17. Jun. 2009 10:25

ancy007 napisal/-a:no evo sva se zj vse lepo pogovorila pa to in sm pač zvedla da mu več pomenijo druge stvari, npr. to da se pogovarjava, da si poveva kaj se nama je zgodilo, kaj misliva, rajš me vpraša kej o meni da kej zve itd. in je tud reku da nej ne bom smešna in morm tud priznat da eno pikico sm, ane.da mu ful pomenim pa da me ma ful rad bi mi mogl bit že kr jasn k skoz prenaša ene moje čudne izpade glede naja, tko da zj ne dvomim več vanj. :hearts:
pač zgleda ni tak tip k bi skoz sexal. zgleda da tud taki obstajajo. :)
sj kokr pa vidm se ni to zgodl sam men, tko da sm tud mal pomirjena k res nism vedla da obstajajo tud taki tipi k jim ni tok do sexa. :nixweiss:

tko da ej res hvala za vse nasvete :) pa da ste tud povedale mal kva se je vm zgodl, k sm kr pomirjena pa vidm da vse skp ni tko grozn pa da se da preživet, kr zarad sexa pa ne bi pustila tipa k so tud pomembnejše stvari.no a ni tko?

dobr se mejte

Sorry sam men neki ni jasno..že prej si rekla da ti je reku da se rajš pogovarja itd.,pol zaženš celo paniko..nakonc se greta pogovort ti pove isto k ti je že 1x in pol si pomirjena in ti je kr kul..jst te oprosti ne razumm :roll:
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 17. Jun. 2009 11:20

Ja sj pr men je isto ne boš vrjela,nism si misnla da bo tip tok antisexualn...sm slišala za ženske da nočejo tok sexat,ampak tipi NO WAY in eto točno na takega naletim hehehehe....na začetku vse lepo in prov sva vsak dan skor,ampak zdj po skor dveh letih ništa!!!Če enkrat na mesc ok pretiravam enkrat na dva tedna mogoče pol sm lahk srečna.Pa sva se že pogovarjala o tem,pa nvem nekak mu kr ne paše in sm se neki cajta full počutla zavrženo totalno grdo in neprivlačno itd....Pomoje sm se kr navadla že kr mine me da bi karkol poskušala okrog tega,ker se mi res ne da več,mogoče bo pa kdaj bolš hehehehehe....sam un strah da kje drugje dobiva to kar jst hočm dt mi pa še zmer mori grrrr :twisted:
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 17. Jun. 2009 11:33

tipi so v tem cajtu tisti k majo več al mn izgovore :D ne ženske. usaj kukr slišm kolegice, pr men še ni krize HVALA BOGU haha :D
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 22. Jun. 2009 21:50

eboran mogoče si pa tok slab v temu, da ji že vse dol pade preden se sploh začne?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 22. Jun. 2009 22:40

Ja, lol zdaj ko TIP sprašuje je tak odgovor kul a? Ko je pa tle miljon bab k javkajo, da jim tipi ne dajo pa nobena ne pomisl na to, da je mogoče GROZN slaba v seksu in res išče tip nekje drugje. :)
It was forever..but it didnt last long..

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov