Ni mi/mu do seksa [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

prijateljica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a prijateljica » 07. Jul. 2007 22:25

jahh...na začetku je bil "all over me" vendar gledano nazaj zelo kratek čas...kar se pa tiče pozornosti...se vedno poljubljava, božava, vendar ne na tisti "partnerski" sexualni način...jaz si želim, da ko se sexy oblečem, da to opazi, da me občasno poboža po ritki, kdaj pa kdaj pritisne ob steno, zgarabi in me vzame...nič!
Ko ga vprasam o njegovih sexualnih fantazijah pravi, da nič posebnega, da najbolj "normalno"...nič izvenrednega...kako naj potemtakem povem nekomu svoje, ki so vseprej kot misjonarec, pa mogoče še kaj....
Vila v bistvu ugotavljam, da se svojim fantom praktično ne kregam, ker pa če se že poskušam kaj pogovoriti, se umakne, ne govori in pravi, da si vse skupaj domišljam...tudi pri drugih stvreh...
Kar se pa tiče knjig, gradiva...tolko je člankov, ki sem mu jih pokazala naj jih prebere...pa si nikoli ne vzame časa...
Je pa po naravi bolj len....
Drugi fant je iz tujine...nekje v Evropi...
Uporabniški avatar
nastasia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nastasia » 08. Jul. 2007 11:53

jaz tudi menim, da tukaj ni pomoci. been there, done it. sicer ni bilo niti priblizno tako kriticno. seksala sva pac enkrat, dvakrat na teden, vcasih manj,vcasih vec. ampak ce jaz ne bi dajala pobud nonstop bi najverjetneje seksala veliko manj. to neprestano sprenevedanje bi-ne bi, ne da se mi, slisali naju bodo...bla bla bla...je umor samozavesti. cez cas sem se pocutila kot bi bilo z mano nekaj resno narobe, potem pa se je vse skupaj sprevrglo v ogromno kolicino jeze, ki se je z meseci nabirala, in je razmerje postalo polom na celi crti...zacnes pac razmisljati oo drugih, flirtanje na vsakem koraku, samo da bi se pocutila vsaj komu privlacno. potem pa sledi veliki pok - konec razmerja - bum! draga moja, kakorkoli se bos ti trudila, ne bo nikoli zaleglo, ker s takimi primerki je ni pomoci. vem kako se pocutis, in ti predlagam, da resis sebe, svojo osebnost, samozavest in libido. poseksaj se posteno s tem tujcem, potem pa pocasi naprej, se bo ze odvilo v pravo smer...tudi samsko zivljenje pomeni boljsi seks kot tole skrapucalo od razmerja. fant si bo pa ze nasel sebi primerno punco, ki ji ni dosti do seksa. ti nisi taka in to je to. zakaj bi imela tipa, ki te ne zna niti pofukat posteno. glavo gor in z zivljenjem naprej! :wink:
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 08. Jul. 2007 12:58

Slišal sem za primer,kjer moški ne zmore zadovoljiti njeno spolno slo.In ji kupuje kondome in jo celo pelje k jebaču.Počaka,da opravita svoje in jo odpelje spet nazaj domov.
Lepo,da je toliko fer in da ji to omogoča.Ampak meni ego tega ne bi dovolil,pa tudi srečo imam,da nisem ravno sexomrznež.

Enim je pač bolj do seksa enim malo manj.Spada očitno med moške,ki mu to toliko ne pomeni,po čemer se lahko sklepa,da te prevaral ravno ne bo.Ali pa te bo,ker mu nisi več interesantna.Ampak glede na to,da mu drugače kot v misionarcu ne pride,očitno ni ravno odprt za posteljne dogodivščine.

Res je neprijetno,ker se na vseh področijih razumeta,razen tukaj.Mene bi zelo motilo,da bi bilo dekle frigidno in bi lahko samo dvakrat na mesec seksal z njo,pa še to samo v misionarcu,kere to je meni čisto boring položaj.A ti dovoli,da mu daš vsaj nogo za vrat ali kaj takega ali je res un klasični misionarec.Ker če sem iskren meni ravno v tem položaju ne vem,če bi mi lahko prišlo.Moram stalno menjavati položaje,da se pač dogaja.No pustimo detajle,malo sem zabredel.

Reči mu,da ga imaš rada in da pač bi večkrat seksala z njim.In da kaj vama svetuje?Kao uprašaj ga kaj narediti glede tega.Ne ga kritizirati,ker bo samo še bolj se zaprl.Vprašaj ga kaj vama svetuje glede tega,kaj narediti...Pa boš videla kako se bo razgovoril in če bo ti znal pametno odgovoriti.Ker sex je za obojestranski užitek.In če njemu pride samo v misionarcu,mu ti reči,da ti pride samo če jahaš na njemu.Če se ti lahko njemu prilagodiš se lahko tudi on tebi.Drugače je,pa egoist.Mene bi bilo sram kot moškega,da ne bi zmogel zadovoljiti svoje ljubljene ženske.
Saj zato sta skupaj,da uživata v življenju na vseh področjih.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LitLgrL. » 08. Jul. 2007 17:28

men se ful zdi, da seks v zvezi je pomemben. če ni seksa, je tako kot bi hodil z nekom v osnovni šoli.. ;) jaz bi na tvojem mestu fantu odkrito povedala, kaj me moti. še enrat, če si mu tolikokrat že.. počakala bi na njegovo reakcijo in če v enem mesecu (npr.) on SAM ne bi pokazal nobene želje po seksu, nič v zvezi s tem (jaz ne bi dajala nobene pobude), bi po tej dobi fanta postavila na realna tla in mu povedala, da te to zelo preveč moti in vseee.. nato pa videla, kaj se bo zgodilo, kaj bo na to rekel. če ne bi obljubil ali kaj v tem stilu, da se bo potrudil ali mi povedal kak drug dober razlog zakaj je tak, bi naredila konec..

odloči se sama. dobro premisli in dosti sreče :D
wanna fuck.. now!. *
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Panasonic » 08. Jul. 2007 22:43

Uglavnm ženska, ne splača se ti uničt zveze zarad enga seksa s tujcem. Ker ni vredn. Obžalovala boš. Ker tujec pa mogoče samo dobr seksa, u glavi je pa slama. Pa kaj je bolš zate, vse kul pa seks u k.... Al kul seks pa use ostalo v k.... Ne vem no seks je ena stvar kero nivo loh dvigneš, obratno pa ne morš velik stvari popravt štekaš kaj hočm povedat... Tko da dokler ni seksa pr tipu flirtaj telefonsko s tistim tipom ampak več NE! K bo pa sekšuelity s tipom se popravla boš pozabila tujca...
Uporabniški avatar
maru
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a maru » 09. Jul. 2007 8:35

Sam ce se ni situacija popravla 4 leta in po vseh moznih pogovorih... Zase vem, da tud pol toliko ne bi zdrzala s tipom. Pa valda, da ni sam seks pomemben v vezi, ampak je pa ful pomemben. In cist stekam zensko, da ji to najeda zivce, ker ce pomislim, kako lahko pocutis bedno, ce te tip enkrat zavrne pri seksu, njo pa "zavraca" ze 4 leta.
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 11. Jul. 2007 18:23

in potem se fantje čudijo, zakaj ženske varamo :D zagrozi mu še enkrat,če ne razumeš probaš novega! Če mu ni do tega, prisilit ga ne moreš ker tebi nebi bilo lepo, niti njemu.
Jaz vem da mi sex v zvezi ogromno pomeni. Če je vse druga super fajn in če sex ne štima,pol tudi vse ostalo ne more odtehtat...vsaj pri meni ne!
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 12. Jul. 2007 9:33

naredi sama kakor najbolje veš in znaš in se ti zdi prav. če ti je že res tolk brezveze s tvojim, če vidiš da se res čist nč ne trudi, mu lepo povej da tako ne bo šlo. al da se izboljša al pa greš.mogoč bo šele na to reagirov.
je pa tko, da tud jst opažam da je veliko tipov ki ne mislijo samo na sex. recmo tud moj je tak, da mu to ne pomen velik. je tega mnenja, da če prevečkrat sexaš ti rata neka rutina in na koncu že brezveze. no sj se kr strinjam z njim. sam še zmer ni pa pri nama tolk hudo kot pri vama.
če ne gre ne gre
Uporabniški avatar
Schpella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Schpella » 10. Avg. 2007 7:55

Veš kako pravijo... "Če doma ni OK, greš iskat drugam". Žal tako pač je. Jst te čist zastopim...sicer mi ni blo še nikol treba drugam iskat, ampak tako v življenju je. Si samo človek in to je to. Sam js mislim da bolš, da greš stran od fanta, pa pol probavaš drugje, ker če boš varala, bo še bolj prizadet. Je pa tko...sex ni vse, je pa veliiiiiiiko :cool:
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 10. Avg. 2007 12:01

Uffff ti si pa boga :(
Js se usak vikend 2krat....
Ja če si mu povedala pa če noče to izbolšat pol pa kr napad unga :)
Live your life like you want
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 10. Avg. 2007 16:11

----------Združena tema----------

Mam tipa že kr neki časa, in zadnič, ko sva se pogovarjala o sexu, mi je povedal, da mu sex sploh ne paše, skoraj nikoli mu ne pride (ne samo z mano, ampak na splošno, pri VSEH puncah) kao bolši filing pri drkanju, saj z roko lahko primeš bolj močno. Kot da so vse muce nevem kako siroke. Nikol mu ne pride, vendar sexal bi pa po5x na dan. MI lahko kdo to razloži? :?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 10. Avg. 2007 16:23

Ja pač rad seksa, sej filing je še skoz super ;)

Če mu ne pride s seksom, pač dokončajta na roke. Sej tko ko enim puncam težje pride, tko tut enim fantom težje pride. No big deal ;)
Uporabniški avatar
Sexy_back
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Sexy_back » 10. Avg. 2007 16:51

Se strinjam z Zvoncico...če mu ne pride med sexom pa dokončajta na roke...jst sm tut par let nazaj mela tipa k se mu je skos sexal pršlo mu ni pa nikol...pa sm dokončala z roko al pa usti :wink:
Blondes have more fun
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 10. Avg. 2007 17:04

ma sej ni to a mu pride al ne...ni problem na roko koncat, oralno...kako je sploh mozno, da mu sploh ni filinga med sexom?
M!NA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a M!NA » 10. Avg. 2007 17:16

Še nikoli nisem slišala, da tip ne doseže orgazma. Ok, maybe parkrat, ampak da mu še ni prišlo nikoli in to z nobeno? Morda pa ma raje fante? Kruto, vendar je velka možnost, sploh če mu sex z bejbami ne paše.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov