ni mi dovolj, hočem več NUJNO

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
SpiCy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 10. 2007
Kraj: SpaCe

Neprebrana objavaNapisal/-a SpiCy » 03. Okt. 2008 21:45

...od tega, da sem ga prvič videla, ko sem obiskala prijatelja, do tega da sva se dolgo le bežno in skrivnostno gledala iz kota v kot v lokalih in na zabavah in vse do tja, ko sva prvič spregovorila in se smejala drug drugemu, ko ga je prijatelj s seboj pripeljal k meni domov na zabavo.
...kmalu od prijatelja izvedela njegovo telefonsko, msn in ostale "nujne" podatke, ki jih punce ponavadi želimo vedeti :D seveda po ovinkih
...se začela malo dopisovat in tipkat in kmalu ogotovila, da imava zelo podobno mišlenje in imava rada iste stvari
...in presenečenje, ko sem ugotovila, da deluje zelo sramežljivo, če sva se kje slučajno srečala (kar si res nihče ne bi mislil, glede na to, da je v kraju kar poznan in velja za zgovrnega, duhovitega, in oh in sploh)
...nekega večera šli skupaj na nek koncert in na poti domov se ostavili še pri njem doma, čisto tako za še eno pijačko :wink:
...od tu se "šteje" da se uradno poznava, sva neke vrste znanca, se razumeva, pogovarjava, nikoli ne zmanka tem za pogovor, se smejeva in kdaj skregava, si dajeva nasvete in tolaživa, mu kdaj potegne malo na romantiko ali reče kaj kar ti da mislit (ampak tipov se nerazume..:D) vendar....večinoma le preko sporočil in MSN-ja :motz:
...Na MSN-ju največkrat klikne on in zmerja lepo praša ko sem, kako je bilo v službi/faxu...vse super ko stara zakonca :D
...da ne bo pomote! ko se srečava na ulici, lokalu me vedno lepo pozdravi ali prisede k naši mizi, se nasmeje, me kaj praša, vendar se vedno nekomu mudi in si zadnje besede vpijeva kar na daleč :P
...najlepše, ko je z 2 kolegoma prišel na drugi konec Slovenije, kjer sem bila čez poletje pri sorodnikih, z namenom, da me vidi in da gremo nekam žurat...s seboj sem vzela sestrično in....vikend uspel :gut: so tudi prespali, smo kuhali, pospravljali...uglavnm ful fajn
...v domačem kraju skoraj soseda in ker nisva neka frenda, ne v zvezi (sem "srečno" samska) mi ni pomembno ker vikend grem domou (zarad faxa sem v študencu) ko pa grem pa itk s kolegicami po kofetih:D in ponavad se takrat največkrat srečava
...in še to..za zimske počitnice grem spet k sorodnikom in je omenil, da pride tudi on SAM!...da gremo malo okoli :oops:

in zdaj tisti, ki so to prebrali, se vrjetno sprašujejo WTF, kaj je fora, kaj mi manjka, ta tema je že bila itd...
IN DA POVEM...prebrala sem vse podobne teme pa nič...NI moj dolgoletni prijatelj in sem se zaljubila vanj, NI najlepši na šoli in bi ga hotla zvrebat, nemislm ga vabit na kavo, ker sem ga že 3x pa sem 1x zajeba*a jaz, 1x on, 1x sva preložila za drugič..pa še zdej nič...

Zdej če ga pokličem, to nama ful ni v navadi...ker se ne kličeva kar tako, ubistvu se sploh ne :D še s kolegicami ne debatiram v nedogled po telefonu,se samo najnujnejš povemo, raj gremo na kavo
Da bi šli moja pa njegova družba skup vn, ne gre:D ker sem od cele moje družbe sam jaz za žur...druge majo vse fante, se jim neda, fine so ratale(sam še študentski žuri so žuri)
k pravte povab ga na pico, sladoled, kino..LOL to je pa LOL:D

pa kaj mi še ostane? da se vidva ko se vidva in msn talking kot do zdej? naj počakam da pride za počitnice k meni in vidim kako in kaj?
ubistvu nerabm ravno pomoči....ampak sam vse te msn pogovore bi rada spravla v resničnost, da vidš človeka k se smeje, kdaj se jezi,.da lahko res rećeš da človeka res poznaš in veš ko sprejema določene stvari...realnost! MSN je bedn (tko za zravn ja..ne pa edina najina komunikacija) :machkaputt: :stop: :wall: :snoopy:
_- I don`t play your rules I make my own -_
Uporabniški avatar
anček
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 6. 2008
Kraj: Ljubljana - okolica

Neprebrana objavaNapisal/-a anček » 03. Okt. 2008 21:56

hmmm..ne razumem točn kaj bi rada zvedla od ns? :oops:
Uporabniški avatar
SpiCy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a SpiCy » 03. Okt. 2008 21:59

ja kako naj te pogovore preko MSN-ja prenesem v živo...glede na to da lih ne žuramo skupaj in se ne družimo...samo kar se slučajno vidiva ali pa se slučajno zmenimo da pride k meni...malo bol realen stik z njim
ja?
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 03. Okt. 2008 22:06

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 15:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
SpiCy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a SpiCy » 03. Okt. 2008 22:31

ne ne...samo z moje strani je :hearts: :love: men je všeč...
z njegovi strani lahko da kaj je nevem...drugače sva ubistvu grdo rečeno samo dva ko se fula štekava in sva se spoznala prek kolega..in to je to
in ni to da bi me zdaj on morou zvrebat pa nič ni...ne...
samo jaz bi šla malo bolj v realnost in tko počas kaj več
in motiš še...velikrat hoče priti k meni v študenca...ko ma mamo tu v bližini...samo do sedaj me nekaj časa ni blo ker sem bila na počitnicah...

tako da je ful zagret...zdej..zdej pa ja...se vidmo zares da gremo van, šele pozimi
ali pa če se slučajno sreačava za jutri pač ta vikend ali naslednje vikende ko bom doma

pa pustite podrobnosti kaj je narobe z njemu...ukvarjajte se kaj naj jaz?
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 03. Okt. 2008 23:11

ja ga pa prek msnja povabi na pijačo, ne vem, kaj je to tak problem?!
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 03. Okt. 2008 23:54

SpiCy napisal/-a:ne ne...samo z moje strani je :hearts: :love: men je všeč...
z njegovi strani lahko da kaj je nevem...drugače sva ubistvu grdo rečeno samo dva ko se fula štekava in sva se spoznala prek kolega..in to je to
in ni to da bi me zdaj on morou zvrebat pa nič ni...ne...
samo jaz bi šla malo bolj v realnost in tko počas kaj več
in motiš še...velikrat hoče priti k meni v študenca...ko ma mamo tu v bližini...samo do sedaj me nekaj časa ni blo ker sem bila na počitnicah...

tako da je ful zagret...zdej..zdej pa ja...se vidmo zares da gremo van, šele pozimi
ali pa če se slučajno sreačava za jutri pač ta vikend ali naslednje vikende ko bom doma

pa pustite podrobnosti kaj je narobe z njemu...ukvarjajte se kaj naj jaz?
model je v nulo zainteresiran
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 04. Okt. 2008 9:11

rammsteingirl napisal/-a:ja ga pa prek msnja povabi na pijačo, ne vem, kaj je to tak problem?!

točno tako. :ja: pa bo problem rešen. Pa briši smajlije! Največ 5 je dovoljenih :!:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 04. Okt. 2008 9:32

mi?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 04. Okt. 2008 9:58

SpiCy napisal/-a:tako da je ful zagret

Če bi res bil ful zagret, bi te on vabil na pijačo in dal pobudo, da se dobita. Tako pa dejansko ti želiš od nas slišat: povabi ga na pijačo...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 04. Okt. 2008 10:01

poklič ga, povabi na pijačo (če sta skor soseda, to ne bi smel bit problem)

zakaj že je to tako težko??

kolk si stara, da nimaš jajc ga niti poklicat in prijateljsko povabt na drink ... sicer pa ja, če bi bil on kj fejst zlo zainteresiran ,kokr pravš, bi te tut on poklicov in povabu na drink, tut če je še ne vem kako sramežljiv .. .za tist kar bi rad imel, bi tut strah in sramežljivost premagov
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pika911 » 04. Okt. 2008 11:27

jst sm se naučila da mn k se ti vid da ti je ušeč in nekak bl k ga skor ''ignoriraš'' bl se mu zdiš zanimiva... tko da mogoče če se mal nehaš trudt in pustiš stvari njemu... pa nehi komplicirat pa razmišljat kako pa kai bi mogla pa ne mogla narest!!! reč si BO ŽE če bo hotu... tvoj cifro ma tvoj msn ma tko da če je res zagret pol bo že neki načaru drgač pa sorry bad ampak ko ga je*e... :P
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pika911 » 04. Okt. 2008 11:27

pa velik sreče :P
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 04. Okt. 2008 11:31

Kok simpatično napisan prvi post :)

Ja če sta skoz na msju, ga pa tam poskusi kam zvobiti. Pa ne zdej "A greš z mano na kavo?", ampak mu mal pojamri, da nimaš s kom it žurat, ti bi pa ful šla, da ne vem, nej ti pride neki zašraufat v študenta, če se lahk z njim kdaj dam pelješ, itd. ;)
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 04. Okt. 2008 13:40

svašta pi*ka rodi :lol:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov