Ni mi do sexa! :S

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Weilyi.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Weilyi. » 25. Dec. 2012 11:04

Ojoj Dioniz. Mislim, da ni tako preprosto - "Če ti pač ni do seksa, ne seksaj." Bi bilo tebi normlano, da bi se te tvoja punca stalno izogibala in celo imela občutek, da jo posiljuješ? Bi ti bilo kul brez seksa? A ni očitno, da ona hoče popravit te občutke, ker hoče seksat, a zrd teh občutkov ne more? Ne pa da se kar sprijazne s tem. Sem imela podoben primer in sm si šla sama sebi prav na živce. Sama sm hotla seksat, ampak moje telo preprosto ni bilo pri stvari. Krivdo sem nato prepisala tabletkam, ki sm jih v tistem času ravno začela jemati. Meni se pač ni zdelo normalno, da tako zavračam fanta. Kako naj bo potem normalen šele občutek, da jo fant posiljuje oz. da to sploh ni problem. Vsi se obešate samo na to, da ji je zdaj 1x na dan dovolj - kaj pa njeni občutki med seksom in po njem? Pa kaj se vam to zdi normalno?

Kot si že sama rekla - si v stresnem obdobju in verjetno je to pripomoglo k temu. Jst sm probala o tem čim manj razmišljat in se ne preveč sekirat, češ bo že minilo ali pa sm si kr dopovedovala da hočm seksat. :D ..to stresno obdobje bo minilo in če se potem ne bo popravilo moraš sama pri sebi dobro razmisliti ali še čutiš enako in kaj bi še lahko pripomoglo k tej težavi. Veliko ni za svetovati.
Good luck!* :)
browneyes
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 25. Dec. 2012 11:46

kako lahko tip sploh rine vate in sexa s tabo, če po sexu jočeš in si depresivna, najbrž tudi med sexom vidi, da ne ravno uživaš? kakšen tip je to? normalen bi te pustil pri miru.
Uporabniški avatar
boom_boom*¸
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a boom_boom*¸ » 25. Dec. 2012 12:48

Men se pa zdi, da je takšna situacija težka za oba. In lahko govorim iz izkušenj, ker sem bila sama v tem.

Avtorica, se ti je mogoče kdaj kaj takega zgodilo, da maš zdaj odpor do seksa? Mislim, če nočeš, ni treba odgovoriti na to, ampak če se ti je, je to itak ena stvar, ki jo je treba pri tem vzeti v zakup. V vsakem primeru pa fantu razloži svojo situacijo, mogoče bo potem bolj razumevajoč.

Še to: Misliš, da bi z vsakim fantom imela takšne probleme, ali je težava zgolj v tvojem trenutnem fantu? Če je prvo, pojdi res na kakšen posvet, ker drugače pri teh stvareh nikoli ne boš sproščena. Če pa je razlog za tvoje nelagodje samo tvoj fant, ker pač preveč sili vate, pa je po mojih izkušnjah najboljše, da razmisliš, če si sploh želiš biti z njim. Ne samo zato, ker te očitno ne privlači dost, ampak tudi zato, ker se z njim nikoli ne boš počutila povsem sproščeno.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 27. Dec. 2012 16:07

ja, najboljše da se vsi ko imajo kakšne probleme ubijejo :roll: enjoy, kmalu bo na svetu samo 100 ljudi :roll:

+ strinjam se z Weilyi

poleg tega pa nekatere tabletke delajo čudeže (negativne seveda) kar se tiče libida.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 27. Dec. 2012 16:23

Alo, alo! Punca seksa (ji je do seksa) 1x dnevno, včasih ji ni, torej ji je ene 5x na teden, predvidevam ... A to je ''zaskrbljujoče malo''? To je povsem normalno ...

Problem je to, da očitno ne zna razložit tipu, da ji pač ni več do seksa 4x dnevno, da je tisti prvi hormonski šok mimo in da bi zdaj počela še kaj drugega. In problem je, da misli, da je seks 1x dnevno nekaj odklonskega in pomeni, da je frigidna. In problem je, da njen tip še vedno seksa z njo 1x na dan, čeprav ona po tem joka.

Drugače: problem je v pomanjkljivi komunikaciji.
Uporabniški avatar
boom_boom*¸
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a boom_boom*¸ » 27. Dec. 2012 17:13

Ne, če seksaš enkrat na dan po lastni volji to ni problem, težava je tu v tem, da si punca očitno tega ne želi, da ona po seksu joka in se počuti posiljeno. Se pa tud jaz strinjam, da je v tem primeru potrebne več komunikacije.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]