Ni in ni njenega orgazma
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
jullia_ napisal/-a:Sploh ne vem, a naj se smejem a zgražam. Đizs, ti si toliko star kot moja mat. Da bi se ona pri svojih letih hodila na forum hvalit, kakšne maratonce imata s fotrom, se pomoje v zemljo pogreznem.
Se podpišem. Če bi bil pa fotr včlanjen še na cosmoforum, pa sploh no comment!
- suspicious_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2008
jullia_ napisal/-a:Sploh ne vem, a naj se smejem a zgražam. Đizs, ti si toliko star kot moja mat. Da bi se ona pri svojih letih hodila na forum hvalit, kakšne maratonce imata s fotrom, se pomoje v zemljo pogreznem.
meni se ne zdi da bi se hvalil, hvaljenju so podobne tiste teme ko pišete kolikokrat sexate, kako dolgo sexate itd., na tem forumu pa je še veliko bolj butastih vprašanj! in upam da ne boš pri 40-ih letih ob večerih sama ko bo tvoj mož sexal s katero drugo...
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Mater ste eni zapozneli no.
Ja, folk pri 40ih sexa in?? Ja vaši tastari sexajo, kakšen čudež, odkod pa pole ste prlezli vi pa vaši brati in sestre? Od brezmadežne Marije mogoče?
Brezvezno neko glupo zgražanje, kot da bi mogo bit človek zdaj pa časovno omejen, do kdaj ga bo namako in do kdaj ne... Dijo porko!
Skratka, tantra... Kot kaže še lahko držiš tempo z svojo žensko . Kar se pa tiče teh orgazmov, mislim, da bi morala oba vedet, da ni nujno, da če xkrat ograzem doživiš, da ga boš tudi xykrat. Sploh pri ženskah. Ne s tabo ne z njo ni nič narobe, enostavno pač sta bila od vsega skupaj utrujena ali pa je bilo pričakovanje preveliko.
Ja, folk pri 40ih sexa in?? Ja vaši tastari sexajo, kakšen čudež, odkod pa pole ste prlezli vi pa vaši brati in sestre? Od brezmadežne Marije mogoče?
Brezvezno neko glupo zgražanje, kot da bi mogo bit človek zdaj pa časovno omejen, do kdaj ga bo namako in do kdaj ne... Dijo porko!
Skratka, tantra... Kot kaže še lahko držiš tempo z svojo žensko . Kar se pa tiče teh orgazmov, mislim, da bi morala oba vedet, da ni nujno, da če xkrat ograzem doživiš, da ga boš tudi xykrat. Sploh pri ženskah. Ne s tabo ne z njo ni nič narobe, enostavno pač sta bila od vsega skupaj utrujena ali pa je bilo pričakovanje preveliko.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
tantra napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Sploh ne vem, a naj se smejem a zgražam. Đizs, ti si toliko star kot moja mat. Da bi se ona pri svojih letih hodila na forum hvalit, kakšne maratonce imata s fotrom, se pomoje v zemljo pogreznem.
pa kaj misliš da se tvoja mamica ne daje dol. mogoče bi bila presenečena.
midva imava čez štirideset let in še nikoli nisva več seksala kot sedaj. drugo mene ni sram če seksava. kvečjemu so norci tisti ki to ne delajo. kaj pa imaš drugega od življenja.
ko sva imela 25 sva seksala 20 minut sedaj trikrat več.
Hjao sej ni problem v tem, da nekdo pri 40ih seksa. Je pa rahlo patetično, da pri svojih letih čutiš potrebo na nekem forumu razlagat, kako dolgo lahko nabijaš svojo ženo. A se ti ne zdi?
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
^^meni pa se ne zdi nikakršno hvaljenje...pač tip je povedal svoj problem in konc...
ampak tantra... tko kot sm ti že napisala: Mislim, da je tuki kar nekaj uporabnic, ki ima veliko manj izkušenj kot ti...smo dokaj mlade tukaj in verjemi, da bi nam ti znal dosti več pomagati kot pa obratno
ampak tantra... tko kot sm ti že napisala: Mislim, da je tuki kar nekaj uporabnic, ki ima veliko manj izkušenj kot ti...smo dokaj mlade tukaj in verjemi, da bi nam ti znal dosti več pomagati kot pa obratno
- tantra
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
matr pa kaj človek ne more postavit kakšno vprašanje brez da bi eni težili.
pa pri štiridesetih je seks najbolj nor .in jaz se ne sramujem tega da dajem veliko pozornost na to. klinc pa življenje brez seksa. to ni potem vse skupaj nič.
pa pri štiridesetih je seks najbolj nor .in jaz se ne sramujem tega da dajem veliko pozornost na to. klinc pa življenje brez seksa. to ni potem vse skupaj nič.
- tantra
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
in forum je zato da človek napiše kaj ga teži. grem stavit da marsikateri fotr al pa mamica tudi tukaj brskajo.
drugače pa midva nisva glih klasičen par da ne bo pomote. mogoče sva preveč mladostna in potem se eni čudijo kaj bi pa ta rad.
glede orgazmov pa nisem preveč navaje da jih ona ne doživi. to se je zgodilo v dvajsetih letih samo nekajkrat. in glih me zanima zakaj se to zgodi. pa zgleda da je nerešljiva uganka.
drugače pa midva nisva glih klasičen par da ne bo pomote. mogoče sva preveč mladostna in potem se eni čudijo kaj bi pa ta rad.
glede orgazmov pa nisem preveč navaje da jih ona ne doživi. to se je zgodilo v dvajsetih letih samo nekajkrat. in glih me zanima zakaj se to zgodi. pa zgleda da je nerešljiva uganka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov