nezaščiten spolni odnos
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^to je res; sam dilema tu je zanositev - česar pa stalni partner ne "prepreči"...
Uglavnem, pamet v glavo pa potem veselo sexat.
Uglavnem, pamet v glavo pa potem veselo sexat.
- mimikad
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2006
- Kraj: bregovi Kolpe
Sama sem prvo pomislila na to koliko je stara.
Sama sem se vedno zaščitla (mam stalnega partnerja) pa me je vedno grabla panika, če ni bilo menstruacije. Kakšna bi šele bila, če bi vedala, da se sploh nisem zaščitila?
Sama sem se vedno zaščitla (mam stalnega partnerja) pa me je vedno grabla panika, če ni bilo menstruacije. Kakšna bi šele bila, če bi vedala, da se sploh nisem zaščitila?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
BK JST napisal/-a:ahm.. nekaj me zanima ane. imela sem nezaščiten spolni odnos pa njemu ni prišlo, ne v meni in niti potem. ali je vseeno bolje da gremo po tabletko za dan po tem???????
a bi se ti najprej kaj poučila PREDEN greš sexat???
da. malo je možnosti za zanositev, so pa.
pa naj te sreča pamet (beri poučna knjiga o sexu).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Okej, je pa res, kakorkoli obračaš...možno je, da se zgodi. Kljub vsem varnostnim preprekam.
Isto, kot se lahko ponesrečiš v avtu z vsemi možnimi airbagi, isto kot se ti lahko zgodi, da te vržejo iz službe kljub dobremu delu, isto, kot lahko ne narediš željenega faksa...se lahko zgodi. Minimalno tveganje obstaja, ki ga vedno sprejmeš, ko se podaš v neko dejanje.
Kot greš na cesto z zavedanjem, da se lahko kljub tvoji previdnosti in dobri opremi zgodi prometna, isto se moraš zavedat, da lahko zanosiš. In če niti tega najmanjšega tveganja ne moreš sprejet, pol pač se ne vozi z avtom/ne sexaj ali pa si nabavi tank/vibrator.
Sicer se mi itak zdi absurdno, da moram spočetje otroka, ki je v bistvu nekaj prelepega in srečnega primerjat z nečim tako žalostnim, kot je prometna nesreča. Ampak žal, večina vas (iz meni neznanega razloga) na to gleda kot neko tragedijo.
Isto, kot se lahko ponesrečiš v avtu z vsemi možnimi airbagi, isto kot se ti lahko zgodi, da te vržejo iz službe kljub dobremu delu, isto, kot lahko ne narediš željenega faksa...se lahko zgodi. Minimalno tveganje obstaja, ki ga vedno sprejmeš, ko se podaš v neko dejanje.
Kot greš na cesto z zavedanjem, da se lahko kljub tvoji previdnosti in dobri opremi zgodi prometna, isto se moraš zavedat, da lahko zanosiš. In če niti tega najmanjšega tveganja ne moreš sprejet, pol pač se ne vozi z avtom/ne sexaj ali pa si nabavi tank/vibrator.
Sicer se mi itak zdi absurdno, da moram spočetje otroka, ki je v bistvu nekaj prelepega in srečnega primerjat z nečim tako žalostnim, kot je prometna nesreča. Ampak žal, večina vas (iz meni neznanega razloga) na to gleda kot neko tragedijo.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Sj prometne tud noben noče, pa še vedno se vozimo
Shit happens
Shit happens
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
positive vibration napisal/-a:Sj prometne tud noben noče, pa še vedno se vozimo
Shit happens
je res. sam da se prej naučimo vozit d nam po nesreči ni treba sprašvat.. :
ka sm pa naredla narobe ?? a je blo možno d bi biu smrtn izid .? itd. -.-
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
tmis_ napisal/-a:čuftika napisal/-a:Saj sm tudi sama par let nazaj verjela da nezaščitenega odnosa nikoli ne bom imela, ker je to neodgovorno in bla, bla... pa se je zgodilo
A vam se stvari kr tko, dogajajo?
dogaja se pač da tip ni ravno navdušen za kondom! drgač se pa sex ne dogaja kr tko (na vsakem voalo, če si to mela v mislih)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov