nevem če je iskren..

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 08. Jul. 2010 10:53

Jao bravo, bravo.... Punca pride sem da bi se mal izpovedala, pametnjakovičke pa takoj uklopijo ''oh da se vidiš 2x mesečno, ni zveza''. Right on.

Lej, @aldii: ta tvoje nesigurnost izhaja čist iz tebe, seveda s predpostavko, da ti tip ne daje nekih očitnih znakov. Dokler boš mela tako razmišljanje, boš dvomila tudi o iskrenosti tvojga fanta, pa če bo živel par metrov stran od tebe, ker roko na srce, nobena zveza ni 100% garancija za zvestobo. Z zvezami na daljavo pa je tako, jaz poznam kar ene par uspešnih, in verjetno se fant ne bi trudil pridet k tebi oziroma si vzet čas zase in načrtoval tega vsega, če bi ga veselo namakal kje doma. Škoda denarja za potovanje, časa ki ga porabiš, če se samo zafkavaš.

Tak da mal globoko zadihaj, ne oziraj se na glupe komentarje v tej temi, pa če te res tako moti, fantu omeni da obstaja drobec strahu, ki pa ni osnovan na njemu kot takem, ampak na vajini razdalji. Vsekakor bolje, kot da čepiš doma in si grizeš nohte od negtovosti.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 08. Jul. 2010 11:24

^^ Dobro povedala :)
aldiii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a aldiii » 08. Jul. 2010 14:50

Tearjerker napisal/-a:Jao bravo, bravo.... Punca pride sem da bi se mal izpovedala, pametnjakovičke pa takoj uklopijo ''oh da se vidiš 2x mesečno, ni zveza''. Right on.

Lej, @aldii: ta tvoje nesigurnost izhaja čist iz tebe, seveda s predpostavko, da ti tip ne daje nekih očitnih znakov. Dokler boš mela tako razmišljanje, boš dvomila tudi o iskrenosti tvojga fanta, pa če bo živel par metrov stran od tebe, ker roko na srce, nobena zveza ni 100% garancija za zvestobo. Z zvezami na daljavo pa je tako, jaz poznam kar ene par uspešnih, in verjetno se fant ne bi trudil pridet k tebi oziroma si vzet čas zase in načrtoval tega vsega, če bi ga veselo namakal kje doma. Škoda denarja za potovanje, časa ki ga porabiš, če se samo zafkavaš.

Tak da mal globoko zadihaj, ne oziraj se na glupe komentarje v tej temi, pa če te res tako moti, fantu omeni da obstaja drobec strahu, ki pa ni osnovan na njemu kot takem, ampak na vajini razdalji. Vsekakor bolje, kot da čepiš doma in si grizeš nohte od negtovosti.

ejla..hvala res za nasvet..
sej sva se s fantom že neki pogovarjala o tem..pa je reku podobno kot si mi ti rekla da zakaj bi se z nekom sploh ubadau tako daleč če nebi mislu resno z mano!

samo kaj čem če sem vseeno negotova :roll: nebi bla rada spet razočarana v ljubezni... ah sej bo kar koli že bo..

hvala še enkrat :)
aldiii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a aldiii » 08. Jul. 2010 14:55

sanjaanja napisal/-a:Jaz se ne bi k nekomu selila dokler ne bi vedela, če je pravi zame. Poleg vsega ima ona najbrž tukaj kakšne obveznosti.

ja tako je s stinjam s tabo..
sploh pa kako bi se kr preselila k njemu če ga pa sva skupaj komi pol leta..mislim da je za to še full prezgodaj... ampak upam da bo use ok pa da bo enkrat prišlo tud do tega :)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 08. Jul. 2010 14:56

Vsi imamo pretekle izkušnje ki vključujejo določeno mero razočaranosti. če si imela v preteklosti take izkušnje (varanje) je povsem razumljivo, da te dajejo dvomi. Ampak preteklost je potrebno pustiti za sabo, kar včasih terja kar nekaj časa in truda, ampak vse se da, če se hoče ;)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 08. Jul. 2010 16:14

aldiii....koliko pa sta stara vidva?
Tudi če sta skupaj samo pol leta, še ni v naprej nikjer napisano, da je ta veza obsojena na propad. če se oba hočeta potrudit in sta dovolj močna, lahko svašta preživita....
Poznam prijateljico, ki je bila s tipom prvo leto skupaj na razdaljo, potem pa je šla k njemu po enem letu in sta skupaj še sedaj....4 leta kasneje :) :razz:
Če imaš možnost, ne vidim razloga zakaj ne bi šla k njemu oz. on pride živet sem....razen seveda, če sta oba še tako zelo mlada da morata končat šolo, pa potem fax in tako naprej....
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Jul. 2010 16:19

^^em, ti si proti temu, da si par po enem mesecu reče "rad/-a te imam", si pa za, da se po pol leta skupi selita (s tem, da se še manj videvata kot "navaden par")? Nenavadno..
Jz mislim, da bi aldiii morala še mal stisnit zobe, sama probat "predelat" ta njen strah, sama pri sebi razčistit, če si res tolk močno želi te zveze (in vse ostalo kot je Tearjerker napisala) in potem sproščeno in veselo it novim zmagam naproti. :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 08. Jul. 2010 16:24

^^sej če tip pride v slovenijo oz. gre ona k njemu v tujino v isto mesto, še ne pomeni, da morata skupaj najeti flet. Če živita v istem mestu imata vsaj večkrat možnost se videt, se bolje spoznat in videt če stvar sploh kam pelje.....ne govorim, da SE MORATA TAKOJ preselit v skupno gospodinjstvo in tudi tega nisem rekla, da moreta takoj zdaj to nardit, po pol leta.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Jul. 2010 16:28

^^ja no sej, domnevam, da dolgoročno itak imata tak namen? Zakaj bi hitela s temi stvarmi..
Pa verjetno ima punca tu še kakšen fax za dokončat.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 08. Jul. 2010 21:11

Jaz se ne bi selila v njegov kraj. To pomeni veliko stroškov, menjava službe ali šole,... rajši bi ga še nekaj časa takole spoznavala, potem pa se preselila k njemu, če se izkaže za resnega. Ne bi si pa šla zdaj spreminjat načina življenja.
Nivea
aldiii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a aldiii » 08. Jul. 2010 21:39

v-e-s-n-a napisal/-a:aldiii....koliko pa sta stara vidva?
Tudi če sta skupaj samo pol leta, še ni v naprej nikjer napisano, da je ta veza obsojena na propad. če se oba hočeta potrudit in sta dovolj močna, lahko svašta preživita....
Poznam prijateljico, ki je bila s tipom prvo leto skupaj na razdaljo, potem pa je šla k njemu po enem letu in sta skupaj še sedaj....4 leta kasneje :) :razz:
Če imaš možnost, ne vidim razloga zakaj ne bi šla k njemu oz. on pride živet sem....razen seveda, če sta oba še tako zelo mlada da morata končat šolo, pa potem fax in tako naprej....

ja oba mava 22 let...
ma o tem se nisva še nič menla..mava oba še za faks dokončat...pa še služba..tko da to moralo še za počakat.
aldiii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a aldiii » 08. Jul. 2010 21:41

purple_rain napisal/-a:^^ja no sej, domnevam, da dolgoročno itak imata tak namen? Zakaj bi hitela s temi stvarmi..
Pa verjetno ima punca tu še kakšen fax za dokončat.

mislm da je še prezodaj za to..pa še oba mava svoje obveznosti..
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 09. Jul. 2010 7:09

Pomoje čist brez veze paniko delaš. Pomiri se.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]