Nevarno fafanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Umoči ga v morsko vodo. Zagotavljam ti, da se ti bo rana zacelila v najmanj desetih minutah.
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Po naslovu teme sm misnla, da si ti zadušu bejbo al pa da ti ga je ona najmanj pol odgriznla Človeško telo ima sijajno sposobnost obnove raznih prask, odrgnin itd. Skrbi sam tok, da bo ranica čista, mal uporab fiziološko raztopino in to je to. Punco prosi, naj bo naslednjič mal bl previdna.
Po vsej logiki, slišani v tej temi, bi lahko sklepala, da so tisti, ki si dajo pirsing nekam na genitalije, že napol samomorilci, sj se ja oreng poškodujejo
Po vsej logiki, slišani v tej temi, bi lahko sklepala, da so tisti, ki si dajo pirsing nekam na genitalije, že napol samomorilci, sj se ja oreng poškodujejo
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ti se raje pazi kake sistemske okužbe! V človeških ustih je čuda bakterij in preko take rane gre vse v kri! Če se ti bo le tič vnel in sam stran padu si lahko še srečen! Direkt na urgenco pa cepljenje proti tetanusu (če ti tvoja zleda malo sumljivo, ma steklene oči in se strašno slini pa še proti steklini). Sporoči kako bo šlo, če preživiš (btw, steklina ima 100% smrtnost če nisi dovolj hitro cepljen, tako da jo le podurhaj).
Ne, resno, s kje si ti padel? To tvoje vprašanje sodi v smrkljo: "V moškem wcju sem sedla na školjko - ali sem noseča?".
Rano (upam da si) umil, če se ti zdi potrebno malo razkužil, pa pusti stat da se zaceli. Ne delaj znanosti iz tega.
Tvojo drago pa pusti pri miru, verjetno se že sama dovolj sekira kako te je po pomoti ranila, če ji pa tako jočeš kot jočeš tu na forumu, pa se sploh čudim da še posluša to tvoje jamranje.
Ne, resno, s kje si ti padel? To tvoje vprašanje sodi v smrkljo: "V moškem wcju sem sedla na školjko - ali sem noseča?".
Rano (upam da si) umil, če se ti zdi potrebno malo razkužil, pa pusti stat da se zaceli. Ne delaj znanosti iz tega.
Tvojo drago pa pusti pri miru, verjetno se že sama dovolj sekira kako te je po pomoti ranila, če ji pa tako jočeš kot jočeš tu na forumu, pa se sploh čudim da še posluša to tvoje jamranje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]