Neuspešna penetracija.

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mataio_1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio_1 » 16. Okt. 2015 13:45

Zmeden, meni se zdi tvoje početje s punco precej mehansko. Kljub temu, da si že 20+ se mi zdi, da o predigri ne veš veliko. Si kdaj prebral kaj o tem? Si z dušo in srcem pri stvari?
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 16. Okt. 2015 14:38

^^ Ja, se strinjam. Zveni zelo neljubeče in hladno. Takšen seks bi se meni tudi upiral ... sploh pa eni nedolžni, očitno prestrašeni punci. Če bi jo znal uvest v lepote spolnih odnosov (kar ne pomeni nujno vtikanje penisa v vagino), bi se verjetno dovolj sprostila, da bolečin ne bi čutila oz. da bi ji ne bile tako neprijetne.
Zmeden1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 10. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Zmeden1 » 16. Okt. 2015 15:35

Mataio_1 in MarijaNana tokrat se z vama ne morem strinjati.
Definitivno sem z dušo in srcem pri stvari in bi naredil vse za to, da zadovoljim punco. Res je, da sva skupaj le 2 dni na teden (med vikendom). Do sedaj sem vedno v predigro vključil obvezno masažo hrbta, nog, stopal, vsega. Tudi poljube po vratu pa vse do dol, tako da o pomanjkanju neke romantike ne morem govoriti.
Kot sem že večkrat omenil, oralo redno prakticirava, tudi 69, ampak opažam da ji orala ni tako zelo kul, kot če jo samo s prstki božam po ščegiju. Ne da ji orala ne bi bila všeč, ampak da ji prstki bolj ugajajo. Pač ko leživa en za drugim in jo poljubljam po vratu, hkrati pa jo božam spodaj izgleda vedno zelo vzburjena in vrača vse užitke tudi ona nazaj meni. Poizkusil sem tudi dlje časa vztrajati pri božanju tam spodaj, ampak sem opazil da tam po 10-15 min ko je bila že vsa mokra in vse se nekako odmakne, kot da bi hotela zadržati orgazem oz kao češ, dovolj je, sem pri koncu.
Takrat nama je vedno obema kul, parkrat sva po tistem poizkusila preklopiti na vaginalni odnos ampak nama ni ratalo.

Tako da ni nobenih šans, da bi bil najin odnos hladen ali kaj takega, oz da bi jaz bil hladen do nje, ker potem sploh ne vidim smisla, da bi ona ob meni vztrajala toliko časa in mi nudila vsa ostala zadovoljstva, ki mi jih nudi. Res je, da ni zadovoljstvo samo vaginalni seks, ampak je tudi veliko drugih užitkov, ki jih nudiva en drugemu.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 16. Okt. 2015 15:57

Zmeden, jaz nisem dobila občutka, da ti ne bi bilo do punce ali pa, da bi jo v odnos silil. Če ti ne bi bilo mar, si najbrž niti ne bi vzel časa in spisal tole temo na forumu, kajne? :wink: Ampak bi si raje našel tako, ki bi bila takoj "za akcijo".

Kar se tiče punce - je zelo neizkušena (očitno), najbrž niti še dobro ne pozna svojega telesa (a samozadovoljuje se?) Če se še ni samozadovoljevala, ji lahko predlagaš naj poskusi in se sama tudi pripelje do orgazma. Sama s sabo bo najbrž tudi bolj sproščena, sploh sedaj na začetku, ko še ni bila z moškim. naj spozna užitek, občutke orgazma.

izvor težave mislim, da je v veliki meri psihološki in sicer punca se prestraši te neznane bolečine in zato je vsega konec... Vem sicer, da obstajajo nedolžne punce, ki imajo zelo močno deviško kožico in pri takih je potrebno včasih tudi kirurško uredit zadevo. Ne vem...morda bi kar se tiče fizičnega vidika poiskala mnenje še katerega drugega ginekologa?

Drugače pa poskusi s čim več ljubkovanja, božanja, brez, da bi to vodilo v penetracijo ali poskus tega. Skratka vzburit jo moraš do roba znosnosti, da si te bo zelo želela. Večkrat ko se bosta samo božala, bolj se bosta tudi spoznavala in punca bo najbrž tudi čedalje bolj sproščena s tabo in s svojim telesom. Drugače pa kot rečeno, je treba malo zobe stisnit (tudi jaz sem jih, pa to ne pomeni, da sem se v kar koli silila ali da me je on), ker prvič res zaboli ampak potem bo čedalje lažje. Vse ti je še neznano, bolečina, nato občutek penisa v tebi itd....

Punca se najbrž res že vnaprej preveč ustraši bolečine in nastane blokada.
Zmeden1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 10. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Zmeden1 » 16. Okt. 2015 16:11

Hvala Ananhas za vzpodbudne besede, res me je kar malo šokiral zgornji post, češ da sem hladen. Ja, raje ne bom napisal, koliko časa sva že skupaj, ker marsi kdo bi na mojem mestu že obupal in si našel eno "radodajko", ampak meni ni zgolj do seksa, ampak mislim, da imava nekaj več. Ker če bi me to tako STRAŠNO motilo, bi jo verjetno že zapustil.

Vbistvu sem temo spisal zaradi tega, ker me skrbi za njo, oz si nikoli nisem predstavljal, da lahko to ženski predstavlja takšno oviro. Res je, da sva oba neizkušena, ampak me je presenetilo, ker še nikoli nisem slišal podobnega primera, dokler nisem začel malo brskati po forumih.

O samozadovoljevanju ti ne bi vedel natančno povedati, ker je punca dokaj "sramežljive" sorte glede teh stvari in se mi vedno zasmeji in mi reče češ "daj butec, pa kaj me to sprašuješ", ampak mi je enkrat priznala da VČASIH (kaj to pomeni, si lahko vsak razlaga po svoje).

Na močno oz debelejšo kožico sem že pomislil, ampak ji še nisem predlagal kaj takega, vendar mislim, da bom ji ta vikend predlagal oz povedal kakšen nasvet o tem, kar si mislim, ker me res skrbi.

Verjetno pa je težava res tudi malo v psihi in v tem, da vsi govorijo, kako ZELO to boli in se že v naprej ustraši vedno ko pride to tega. Drugače se ljubkujeva redno vsak vikend, brez kakšnih namer za penetracijo, ker vsak vikend tudi meni ni do tega, ampak malce božanja pa paše ;)
Drugače pa je ona že večkrat rekla da je pripravljena in da bo potrpela itd... Sploh takrat zadnjič, ampak nisva mogla vstopiti notri in sva zato odnehala, tokrat brez bolečin ali karkoli, enostavno ni šlo, pa sva rekla, da ne bova več sedaj.

Hvala ti še enkrat za vzpodbudne besede!
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 16. Okt. 2015 16:34

Ni kaj. :) Poznam preveč zaletavih tipov (med njimi tudi par lastnih izkušenj) in vem, da taki ne bi pisali na forume, niti ne bi vztrajali in se trudili s punco.

Sumim, da ona sploh še nikoli ni doživela orgazma, zato med draženjem niti ne ve, da je zelo blizu oz. preneha preden se spravi/jo spraviš "čez rob". Zato res priporočam, da naj malo bolj tudi sama raziskuje svoje telo in občutke.
MarijaNana
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 16. Okt. 2015 17:16

No, zdaj ko si natančneje razložil situacijo, sem prepričana, da je zadeva absolutno psihičnega izvora in da vajin odnos definitivno ni dovolj iskren in odprt, ker se o tej temi očitno nikoli niti ne pogovarjata, niti se ona ni pripravljena pogovarjat o njej. Da ob takih težavah v spolnosti ne veš, če se vsaj samozadovoljuje in ali na ta način doživi orgazem, meni kaže, da ti enostavno ne zaupa dovolj, da bi lahko s teboj odprto govorila o tej temi.

Plus: deset minutk božanja naj bi bilo ''dolgo''? Uh, uau ... meni se to ne zdi baš ne vem kaj, če je punca vsa zategnjena in totalno nesproščena. Si jo vprašal, kaj se ji zgodi v tistem trenutku, ko te odrine? Zakaj te odrine? Mogoče ji res zelo paše, ampak mogoče ji gre pa na živce in več sploh ne prenese.

Totalno čudna je tudi izbira besede, da bo ''potrpela'' ... enako kot odločite, da sploh ne bosta seksala/poskušala.

Hkrati pa: če bi jo zelo privlačil, verjamem, da bi bila situacija drugačna, ne verjamem, da bi se punca, ki bi ti res zaupala in bila vate zaljubljena in ne bi imela nobene slabe izkušnje v preteklosti in ne bi imela posebej stroge vzgoje, tako obnašala.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 16. Okt. 2015 17:18

Meni se tudi ne zdi, da se kakorkoli ne bi hotel potruditi za punco. Najbrž sta res oba še bolj neizkušena in predvsem punca se (še) ne počuti sproščeno v spolnosti in s tabo. Očitno morata še delati na tem,da bolje spoznata drug drugega v spolnosti in se o tem pogovarjati, si zaupati. Glede draženja pa si jo po mojem nekje na sredi ali proti koncu zgubil('njen tempo'),zato ji ni več pašalo in se je odmaknila.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 16. Okt. 2015 17:40

:rolleyes: Mislim, kolk enega pretiravanja v tej temi, bog se usmili.

Meni se tole sliši kot textbook primer situacije, ko punca (še) ni dovolj sproščena, posledično napne mišice, kar seveda privede do bolečine. Hkrati mi deluje tudi nadpovprečno sramežljiva.
Po tvojih postih sem dobila občutek, da sta si precej blizu in povezana. Včasih pa je v spolnosti potrebno bit malo bolj vztrajen, tudi po mojih lastnih izkušnjah namreč seks (sploh na začetku in to kar nekaj časa) na žalost ni bil najbolj prijeten.
MarijaNana
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 16. Okt. 2015 18:04

Jah ne vem ... potem ste pa vse imele neke precej slabe začetke/se niste prav na prijeten način srečale s spolnostjo ... meni ni bila nikoli(!) neprijetna in niti se nikoli(!) nisem počutila nesproščeno ... in se mi to ne zdi nek ''višji standard'', ampak nek predpogoj, da se v to sploh spustiš ...
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 16. Okt. 2015 18:10

Jao no, pač imajo ženske različne izkušnje, občutke, telo, ne moreš vse po seb sklepat :rolleyes:

Aja, avtorju še tole - malo bolj odkrito se skušajta pogovarjat o tem, tudi to ustvarja bližino, morda ji bo potem lažje (če je sramežljiva verjamem, da ji je nerodno o tem govorit, ampak glede na to, da si potrpežljiv in razumevajoč, se ti bo sčasoma bolj odprla, sploh, če ji izraziš, da si odprt za pogovor in te zanima kaj (ob)čuti)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 16. Okt. 2015 18:17

..ja, tudi meni se zdi ena od možnosti,da je ne privlačiš dovolj, če sta že veliko časa vzdržna in punca ni pokazala nekega navdušenja nad spolnostjo že preden je izkusila boleč poskus penetracije.

Meni tudi sex ni bil baš neki na začetku, sem imela tudi libido kar precej manjši, ko sem s sexom začela. Prav tako se nikoli pred prvim sexom nisem ne samozadovoljevala, ne doživela orgazma. Mogoče tudi nisem bila najbolj psihično pripravljena ko sva prvič poskusila, je bilo popolnoma nenačrtovano in zelo hitro na začetku zveze oz. niti nisva še bila prav uradno skupaj. Pa tudi sem kasneje ugotovila, da je bilo naslednjih fantov nekoliko manj v obsegu..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
MarijaNana
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 16. Okt. 2015 19:13

Ananhas: Ne sklepam po sebi, ampak trdim, da so iskrenost med udeleženci v spolnem aktu in sproščenost in občutek ugodja pač predpogoji za seks. Pa tudi ne zdi se mi, da je komunikacija v tem paru res kvalitetna, ker bi se, če dolgo hodita, o tej zadevi na vsak način morala bolj poglobljeno in bolj odprto pogovarjat, ker pomanjkanje pogovora najbolj kaže na občutek nezaupanja. In kakšna je to ''zveza'', kjer si osebi ne zaupata in se očitno ne dovolj privlačita, da bi si spolno želeli ena druge (oz. velja to vsaj za eno stran)?

hayley: No, ne vem ... a če pomisliš za nazaj, se ti ne zdi, da bi bilo bolje, če bi začela, ko bi bila psihično pripravljena in sproščena? Ne sprašujem, če bi spremenila to, kar se je dogajalo, jaz iz svoje preteklosti načeloma ne bi kaj dosti spreminjala, se mi zdi, da se vse zgodi z razlogom, ampak tako ... teoretično?
Mataio_1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio_1 » 16. Okt. 2015 19:34

MarijaNana napisal/-a:Pa tudi ne zdi se mi, da je komunikacija v tem paru res kvalitetna, ker bi se, če dolgo hodita, o tej zadevi na vsak način morala bolj poglobljeno in bolj odprto pogovarjat, ker pomanjkanje pogovora najbolj kaže na občutek nezaupanja.

Zato ker pride do situacij, ko se človek boji biti iskren. Ker se kaj kmalu lahko zgodi, da iskrenost pripelje k koncu.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 16. Okt. 2015 19:42

MarijaNana napisal/-a:Jah ne vem ... potem ste pa vse imele neke precej slabe začetke/se niste prav na prijeten način srečale s spolnostjo ... meni ni bila nikoli(!) neprijetna in niti se nikoli(!) nisem počutila nesproščeno ... in se mi to ne zdi nek ''višji standard'', ampak nek predpogoj, da se v to sploh spustiš ...

Sej kar pišeš se sliši vse super fajn, prav za v cosmo, ampak v življenju ni vse tko črno-belo, predvidljivo in popolno kot ti tu predstavljaš. Ljudje smo si med drugim med seboj zelo različni in med nami so tudi pari, ki se ljubijo, a jim na začetku spolni odnosi iz takšnih in drugačnih razlogov niso najbolj prijetni.

Lahko je punca na splošno sproščena in pripravljena, pa pride do situacije, ko nezavedno napne mišice iz presenečenja ali neizkušenosti in zaboli. Včasih moški iz neizkušenosti potisne malo bolj grobo in zaboli. Preizkušiš položaj, ki zgleda fajn a v resnici ti ne paše in spet zaboli. Primerov je nešteto, k vsem prispeva še začetniška nerodnost in morda (prekomerna) želja po raziskovanju in rezultat je seks, ki sprva ni vedno in v celoti prijeten, kar pa ne pomeni, da ni celotna izkušnja intimna in ljubeča.
Zadnjič spremenil tmis_, dne 16. Okt. 2015 20:11, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]