Neusklajen sex
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
njega nejprej ful zrajci pa rečmo blow job...probej še kakšno novo stvar-npr masaža, striptiz, itd...
če pa je to pogosto pa rečmo lubrikant, ki res super vlažnost naredi
![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
če pa je to pogosto pa rečmo lubrikant, ki res super vlažnost naredi
![tongue :P](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/tongue.gif)
![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Pussy_ka_ napisal/-a:točno tako ; lubrikant reši vse oz. večino težavhehe jaz od kar ga uporablam sm kr odvisna od njega postala
ni lubrikanta ni sexa! samo ga mam hvaka bigu vedno pri roki ko sn z dragim..
Men je pa bolj všeč, da je stvar naravno mokra, kot pa da uporabiva lubrikant, tako da ga zelo malokrat..lubrikant je tisto zadnje
![wink :wink:](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/wink.gif)
- Pussy_ka_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
*lilica* napisal/-a:Pussy_ka_ napisal/-a:točno tako ; lubrikant reši vse oz. večino težavhehe jaz od kar ga uporablam sm kr odvisna od njega postala
Men je pa bolj všeč, da je stvar naravno mokra, kot pa da uporabiva lubrikant, tako da ga zelo malokrat..lubrikant je tisto zadnje
jaz pa če ne uporablam lubrikanta me po sexu vedno vse peeečeee če glih mama dolgo predigro pa vse..
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
*lilica* napisal/-a:Pussy_ka_ napisal/-a:točno tako ; lubrikant reši vse oz. večino težavhehe jaz od kar ga uporablam sm kr odvisna od njega postala
se strinjam!
jst lubrikant uporablam sam ko analno. .
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
- xly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 5. 2008
oj!
bom kar sem napisala... imam namreč grozen problem:(...
s fantom sva skupaj leto pa pol. Stvar je v tem, da sem jaz dosti bolj zagreta za seks kot on. Kar bi že požrla, če se nebi dogajalo da mu med seksom, preden mu sploh pride, kolega omahne (ko se spravim nad njega se mu sicer dvigne) .. in ga težko oz. ga nemorem spravit več gor. O tem sva se že veliko pogovarjala in pravi da nima pojma zakaj se to dogaja. Enkrat sem ga vprašala, če sm js razlog, in je reku da pač neve kaj je razlog in kaj se dogaja v njegovi podzavesti. Po mojem daljšem predavanju, da če bi mu bla res privlačna, bi to vedel in bi me že takoj izključil kot razlog za težave je reku da nism js kriva in da sm mu všeč taka kot sem. Zdaj se sprašujem kaj se v taki situaciji nardi? meni je namreč popolna neznanka in nevem na koga se obrniti... nisem imela dovolj zvez da bi mela s čim podobnim izkušnje.. nevem niti če je stvar fizična al je v njegovi glavi..dejstvo pa je da se ob tem počutim najbolj neprivlačna oseba na svetu in mislim da začenjam met probleme sama s seboj zaradi tega. da ne govorimo kako to negativno vpliva na najino zvezo. Zadnja stvar ki si jo želim je končati z njim, ker ga imam res rada in ko sva skupaj se imava res najlepše. Tudi seks je kdaj prav neverjeten (razen seveda v slučajih ko ''mu pade dol''-takrat logično nemorem uživat ker samo razmišljam kako sem nikakva)... Samo če bo šlo tako naprej nevem če mi ostane kakšna druga opcija, ker si res nemorem privoščit nezadovoljstva same s sabo zaradi zveze, naj bi blo ravno obratno, ne:(? zato se obračam na vas,če kdo ve,če mi lahko svetujete kaj se v takem slučaju naredi? na vsak načim bi rada probala zadevo rešit.. (nama mogoče lalhko kakšen urolog pove vsaj če je zdeva fiziološka al je kaj drugega?) oziroma koliko ''nekvalitetnega'' seksa če lahko temu tako rečem prenese zveza in če obstaja način da se jo fura še naprej, ne glede na take težave? naj omenim še da sama zelo zelo težko doživim orgazem med seksom... strah me je da je taka neusklajenost znak da pač nisva za skupaj..težavo sem pripravljena sprejet, če le js nisem razlog za to da mu po določenem času ne stoji več. če je pa to zato ker ga ne privljačim dovolj, bi zvezo na žalost končala. kaj narditi?
bom kar sem napisala... imam namreč grozen problem:(...
s fantom sva skupaj leto pa pol. Stvar je v tem, da sem jaz dosti bolj zagreta za seks kot on. Kar bi že požrla, če se nebi dogajalo da mu med seksom, preden mu sploh pride, kolega omahne (ko se spravim nad njega se mu sicer dvigne) .. in ga težko oz. ga nemorem spravit več gor. O tem sva se že veliko pogovarjala in pravi da nima pojma zakaj se to dogaja. Enkrat sem ga vprašala, če sm js razlog, in je reku da pač neve kaj je razlog in kaj se dogaja v njegovi podzavesti. Po mojem daljšem predavanju, da če bi mu bla res privlačna, bi to vedel in bi me že takoj izključil kot razlog za težave je reku da nism js kriva in da sm mu všeč taka kot sem. Zdaj se sprašujem kaj se v taki situaciji nardi? meni je namreč popolna neznanka in nevem na koga se obrniti... nisem imela dovolj zvez da bi mela s čim podobnim izkušnje.. nevem niti če je stvar fizična al je v njegovi glavi..dejstvo pa je da se ob tem počutim najbolj neprivlačna oseba na svetu in mislim da začenjam met probleme sama s seboj zaradi tega. da ne govorimo kako to negativno vpliva na najino zvezo. Zadnja stvar ki si jo želim je končati z njim, ker ga imam res rada in ko sva skupaj se imava res najlepše. Tudi seks je kdaj prav neverjeten (razen seveda v slučajih ko ''mu pade dol''-takrat logično nemorem uživat ker samo razmišljam kako sem nikakva)... Samo če bo šlo tako naprej nevem če mi ostane kakšna druga opcija, ker si res nemorem privoščit nezadovoljstva same s sabo zaradi zveze, naj bi blo ravno obratno, ne:(? zato se obračam na vas,če kdo ve,če mi lahko svetujete kaj se v takem slučaju naredi? na vsak načim bi rada probala zadevo rešit.. (nama mogoče lalhko kakšen urolog pove vsaj če je zdeva fiziološka al je kaj drugega?) oziroma koliko ''nekvalitetnega'' seksa če lahko temu tako rečem prenese zveza in če obstaja način da se jo fura še naprej, ne glede na take težave? naj omenim še da sama zelo zelo težko doživim orgazem med seksom... strah me je da je taka neusklajenost znak da pač nisva za skupaj..težavo sem pripravljena sprejet, če le js nisem razlog za to da mu po določenem času ne stoji več. če je pa to zato ker ga ne privljačim dovolj, bi zvezo na žalost končala. kaj narditi?
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
xly, verjamem, da se ne počutiš prav nič fajn. Ampak, da te potolažim, to niti ni tako redka zadeva. Pri nama se je to isto dogajalo in sem se začela že malo spraševat, če sem js kriva. Ampak sva se že od začetka ful pogovarjala glede tega in sčasoma se je zadeva popravila. Potrebno je veliko crkljanja, pogovora in pač izkazovanja ljubezni na drugačen način. Js verjamem, da se bo vse popravilo, le če se ne bosta preveč sekirala glede tega in bosta delala na tem, da to data čez.
Problem pri fantih je, ker če se to enkrat zgodi, se bo potem vedno pred seksom bal, da se bo to zdaj spet ponovilo. In to je vse psihičnega izvora. On mora tebi dati vedeti, da ti nisi nič kriva in ti njemu, da ga imaš rada kljub temu. In težava bo čez nekaj časa izginila.![smile :)](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/smile.gif)
Problem pri fantih je, ker če se to enkrat zgodi, se bo potem vedno pred seksom bal, da se bo to zdaj spet ponovilo. In to je vse psihičnega izvora. On mora tebi dati vedeti, da ti nisi nič kriva in ti njemu, da ga imaš rada kljub temu. In težava bo čez nekaj časa izginila.
![smile :)](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/smile.gif)
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Jst sm mela tud z bivšim take probleme
Sploh mu ni vstal, ne ko sem se ročno spravla nanj, kaj šele, da bi lahko prišlo kam dalj ... se prav, do dejanske akcije ... prvič je blo res obupno, drugič je že mal stal, ampak ne prou dolg, tretjič je blo že spet čist za en mali odtenek bolš, četrtič je blo pa že skor v redu, je bil pr ročnem delu tko lepo napet in trd, ko je šu pa dežniček na njega, se je pa očitno ustrašu in po parih minutah dol padu ... petič pa ni blo več
ampak vrjetn bi blo skoz boljš, sam tega nikol ne bom vedla.
Sm se pa tud jst full sekirala zarad tega in nekak še dons mislm, da je problem v men, čeprou mogoče ni. Takih problemov še nism mela pr nobenmu tipu prej, pa jih je blo že ene par pr men v obdelavi, če se lh tko izrazm.
Jst vama želim, da se tole poprav, ker vem, da sčasoma lahko ubije vsako željo po seksu.
![Confused :?](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/icon_confused.gif)
![Confused :?](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/icon_confused.gif)
Sm se pa tud jst full sekirala zarad tega in nekak še dons mislm, da je problem v men, čeprou mogoče ni. Takih problemov še nism mela pr nobenmu tipu prej, pa jih je blo že ene par pr men v obdelavi, če se lh tko izrazm.
Jst vama želim, da se tole poprav, ker vem, da sčasoma lahko ubije vsako željo po seksu.
- Gost
Problem je začaran krog - njega je zaradi neuspelih poskusov strah, da te bo vsakič znova razočaral, ti si napeta, ker upaš, da vama bo uspelo in to med preigro sevaš navzven, on je pod lastnim in tvojim pritiskom itd. Dovolj je, da se zadeva zgodi enkrat in ti da mislite, če se ponavlja dlje časa pa zna precej načeti zvezo ...
Kar se tiče tvojega strahu, da seksualno nista kompatibilna. Orgazem tu ne igre vloge, vsaj pri ženskah ne. Soditi kvaliteto spolnosti po tem, ali ženska doseže vaginalni orgazem, je brezveze, ker ni orgazem nikakršno merilo za užitek. Je pikica na i in lahko vse skupaj precej stopnjuje, to je pa tudi vse. Tega moški, ki orgazem doživijo lažje, pogosto ne razumejo ...
Po moje ni problema, če se privlačita in imata še vedno željo po tem, da težavo rešita. Lotita se zadeve postopoma - ti mu daj vsak dan vedeti, da v tvojih očeh zaradi tega ni nič manj 'moški', ti se pogovori sama s seboj in lastno samozavest in seksualnost malo manj gradi na njegovih odzivih, ampak najdi žensko sama v sebi, brez njega - njegovi odzivi so samo dodatek, ne vsesplošna potrditev. Čim manj teoretično razpravljajta o problemu, dorečita le to, kako čutita, razkrij se pred njim, naj ti on pove za svoje strahove, poskusita razumeti drug drugega in potem veselo na delo ... ko se bosta sprostila, odvrgla tista pričakovanja in predvsem strah pred ponovnim razočaranjem pa vama bo uspelo. In med samim seksom mu večkrat povej, kako uživaš, pokaži mu, da se da brez odvečne krame v glavi priti zelo daleč![wink :wink:](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/wink.gif)
Kar se tiče tvojega strahu, da seksualno nista kompatibilna. Orgazem tu ne igre vloge, vsaj pri ženskah ne. Soditi kvaliteto spolnosti po tem, ali ženska doseže vaginalni orgazem, je brezveze, ker ni orgazem nikakršno merilo za užitek. Je pikica na i in lahko vse skupaj precej stopnjuje, to je pa tudi vse. Tega moški, ki orgazem doživijo lažje, pogosto ne razumejo ...
Po moje ni problema, če se privlačita in imata še vedno željo po tem, da težavo rešita. Lotita se zadeve postopoma - ti mu daj vsak dan vedeti, da v tvojih očeh zaradi tega ni nič manj 'moški', ti se pogovori sama s seboj in lastno samozavest in seksualnost malo manj gradi na njegovih odzivih, ampak najdi žensko sama v sebi, brez njega - njegovi odzivi so samo dodatek, ne vsesplošna potrditev. Čim manj teoretično razpravljajta o problemu, dorečita le to, kako čutita, razkrij se pred njim, naj ti on pove za svoje strahove, poskusita razumeti drug drugega in potem veselo na delo ... ko se bosta sprostila, odvrgla tista pričakovanja in predvsem strah pred ponovnim razočaranjem pa vama bo uspelo. In med samim seksom mu večkrat povej, kako uživaš, pokaži mu, da se da brez odvečne krame v glavi priti zelo daleč
![wink :wink:](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/wink.gif)
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
hm če že govorimo o tem..
mam jaz včasih podobne težave...ko se ga lotim ročno al pa oralno...še nekaj časa gre..uživa...in vse...in včasih menjam roke...al pa kaj..in med tem časom nekako pride do tega da mu ne paše več tak...al pa hoče bolj intenzivno in se res potrudim....vendar na koncu..al omaga moja roka...al pa njegov "kolega"...dobila sem že odpor da bi se ga še sploh lotila...ker ne vem kaj delam narobe...ko ga vpr. kaj delam narobe....reče da nič..in da je super...ah...nevem...
vem pa da ni fer da se tako malo krat lotim njega...ker se on meni 100%posveti in me zadovolji..jaz pa njega ne....![Confused :?](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/icon_confused.gif)
mam jaz včasih podobne težave...ko se ga lotim ročno al pa oralno...še nekaj časa gre..uživa...in vse...in včasih menjam roke...al pa kaj..in med tem časom nekako pride do tega da mu ne paše več tak...al pa hoče bolj intenzivno in se res potrudim....vendar na koncu..al omaga moja roka...al pa njegov "kolega"...dobila sem že odpor da bi se ga še sploh lotila...ker ne vem kaj delam narobe...ko ga vpr. kaj delam narobe....reče da nič..in da je super...ah...nevem...
vem pa da ni fer da se tako malo krat lotim njega...ker se on meni 100%posveti in me zadovolji..jaz pa njega ne....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]