Nesrečna v zvezi, a ostajam

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 02. Maj. 2010 13:13

Ja to je res da govoriti je lažje kot storiti, samo ne moreš pričakovat da ti bomo rekle: "ja če ga maš rada bodi z njim, neglede na to v kaj vse te sili, ljubezen premaga vse ovire!"
Ne bomo tega rekle ker ni tako..partnerstvo je mnogo več kot samo ena velika ljubezen. Vrjetno tukaj ljubezen čustiš samo ti, on pa ne, ker če bi te resno imel rad te nebi silil v neke reči ampak preprosto sprejel da ti si pa taka kot si in da ti nekateri stvari niso všeč.

sicer je pa tko da dokler neboš sama sebe imela rada in se spoštovala, te tut drugi ne bojo. Ko boš imela samospoštovanje boš vedela do katere mere boš nekaj tolerirala in ne boš popuščala ko bo šlo čez mejo..tega se bodo zavedali tudi drugi (v tem primeru tvoj fant) in te naslednjič ne bodo posiljevali z nečem.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 02. Maj. 2010 14:44

A lahko navedeš kakšen konkreten primer kaj ti ukazuje in česar potem ti ne narediš.

Včasih pustimo tudi koga, ki ga imamo radi, a nam zdrava pamet pravi, da je bolje tako, ker nas ne osrečuje, oziroma otežuje naše življenje.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 02. Maj. 2010 14:45

Druge so že dovolj napisale in svetovale...dodala bi samo vprašanje..a je muslimanske vere?
Če ja..potem je to njihov način..moški je tam dominanten in imajo tako vzgojo v družini...

Beejž, dokler še lahko :D
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 02. Maj. 2010 16:16

*lara* moj fant je muslimanske vere, sicer doma niso verni, ampak vseeno. Pa mi nikol ni ukazoval in me silil v stvari ki mi ne pašejo. Dobro vem pa da dosti je pa takih v tej veri, ki pač tako delajo, sam to se men zdi že bl old school. Ampak če pa je tak pol pa res stran.
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 02. Maj. 2010 17:28

največkrat me izsiljuje s tem: v bistvu sem že kar nekajkrat spala pri njem, ampak vedno tudi ne morem. in potem mi reče, da če ne bom zdaj (pač pove eden dan) spala pri njemu, me bo pustil. in potem jaz seveda popustim.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Maj. 2010 17:30

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 02. Maj. 2010 17:32

sirova štručka napisal/-a:Imaš zelo zrelega fanta, ni kej :D

:(
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 02. Maj. 2010 17:32

cllaudia napisal/-a:največkrat me izsiljuje s tem: v bistvu sem že kar nekajkrat spala pri njem, ampak vedno tudi ne morem. in potem mi reče, da če ne bom zdaj (pač pove eden dan) spala pri njemu, me bo pustil. in potem jaz seveda popustim.
Končno lahko resno in iskreno uporabim tale smajli: tvoj fant je :stupid:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Maj. 2010 17:33

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Maj. 2010 17:35

purple_rain napisal/-a:
cllaudia napisal/-a:največkrat me izsiljuje s tem: v bistvu sem že kar nekajkrat spala pri njem, ampak vedno tudi ne morem. in potem mi reče, da če ne bom zdaj (pač pove eden dan) spala pri njemu, me bo pustil. in potem jaz seveda popustim.

Popravek, oba sta :stupid:
Torej lih za skup. "Srečno" razmerje še naprej :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 02. Maj. 2010 17:36

zakaj pa to? :?:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 02. Maj. 2010 17:37

*mala* napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:

Popravek, oba sta :stupid:
Torej lih za skup. "Srečno" razmerje še naprej :wink:
My bad, maš prov. :)

cllaudia, takega bedaka nobena ne rabi. In nobena se ne bi smela pustit tkole pometat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Maj. 2010 17:40

cllaudia napisal/-a:zakaj pa to? :?:

Zato: on trapast ker ti postavlja take pogoje, AMPAK ti si pa še 3× bolj trapasta, ker dejansko ugodeš njegovim izsiljevanjem :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 02. Maj. 2010 17:51

saj vem da sem trapasta. če pa ga je ful težko pustit. :(
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Maj. 2010 17:55

Sej zato pa pravim da sta lih za skup.

Težko? Traja par minut, da mu razložiš zakaj tako ne gre več in ga pustiš. Nekaj časa žaluješ za njim, potem pa greš naprej in sčasoma vidiš, da je bila to najpametnejša odločitev v tvojem življenju :wink:

Če dejansko upaš, da se bo spremenil- verjem da se ne bo. Vprašaj se, če si dejansko predstavljaš bit celo življenje v taki situaciji (ker bo ratalo le še slabše, nič boljše).

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov