Nesrečna v zvezi, a ostajam
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:18, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Ja potem pa ti takole svetujem: Ostani z njim še naslednjih par let in jokcaj kako se grdo obnaša do tebe .. Ko se te bo pa on naveličal, pa pridi nazaj na forum in odpri novo temo kjer boš jokcala o tem da si zapravla par let življenja s takim kretenom
Let's swim to the moon .....
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
-
hubabuba - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Libido. napisal/-a::gruebel: Jst vas ne razumem več, babe ... Vsak teden pride ena nova jokat, kako se tip grdo obnaša do nje in da ga ima preveč rada da bi ga pustila ... Bedak ostane bedak in ga nemoreš spremenit, pa če ga še tolko prosiš.
LOL pa še res je!
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Libido. napisal/-a:Ja potem pa ti takole svetujem: Ostani z njim še naslednjih par let in jokcaj kako se grdo obnaša do tebe .. Ko se te bo pa on naveličal, pa pridi nazaj na forum in odpri novo temo kjer boš jokcala o tem da si zapravla par let življenja s takim kretenom
Se strinjam!!
Nevem kako lahko rečeš da maš nekoga bolj rada od sebe...res ne!!!Ti si tista ki si se mu pustila oz.te je v tem cajtu ko sta skupaj toliko skužil da te lahko po domače rečeno je** v glavo.
A si morda pomislila da hoče da ti njega pustiš,ker te on ne more??In hoče da vzkipiš in ga pustiš.Ker če bi meni tip ki sem z njim toliko časa kot ti rekel da se vidiva samo enkrat na teden in da me bo pustil če ga nebom ubogala dalo tud mislit zakaj mi to počne.
Pamet v glavo
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ah, dej dej, življenje pa ja ni tak strašen bav bav . Oz., lahko je, če ti en tak tepec otežuje vse skupaj. Probaj, boš vidla, da ti bo šlo lažje in lepš naprej brez njega.cllaudia napisal/-a:skoraj nimam več upanja da se bo spremenil. že neštetokrat mi je obljubil da se bo, ampak o tej spremembi ni ne duha ne sluha. enostavno se bojim živeti brez njega.
Pa grow an effing spine, babe (ki še pridejo jokcat - res jih je neki tumač zadnje čase)!
-
Fay - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 2. 2010
Imaš ga rada. Ok... Ampak boš zaradi tega pustila, da se dela norca iz tebe? Da te ima za psa, katerega veriga bo dolga samo za v kuhinjo? Čez nekaj časa boš mogla pustit šolo in bit doma ter pazit otroke pa pospravlat in kuhat. On bo itak fuku druge. Čez nekaj časa te bo začno pretepat in potem boš uboga ženica. Želiš takšno življenje?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]