Nesrečna v zvezi, a ostajam

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 03. Maj. 2010 13:45

*Lara* napisal/-a:A maš muslimana, k to tok zagovarjaš in te tko boli?

bol neumne izjave nisi našla?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 03. Maj. 2010 14:04

cllaudia napisal/-a:skoraj nimam več upanja da se bo spremenil. že neštetokrat mi je obljubil da se bo, ampak o tej spremembi ni ne duha ne sluha. enostavno se bojim živeti brez njega.

clludia, pojdi proč, pozabi ga, boljše da si zdej spoznala kaki kreten je (vsaj upam da si) kot pa čez 5, 6 let...
Na začetku ti ne bo enostavno, ampak bo šlo, boljše da si samska, kot pa v slabi zvezi (ja, zame je tvoja zveza slaba).
Ko boš pravega spoznala, boš ugotovila da to kar si imela ni bilo nič.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 03. Maj. 2010 15:25

nanamiša napisal/-a:
*Lara* napisal/-a:A maš muslimana, k to tok zagovarjaš in te tko boli?

bol neumne izjave nisi našla?

se strinjam s tabo nanamiša :zustimm:
samo muslimani so taki da zahtevajo da punca pri njemu spi, samo muslimani so tisti ki ga pijejo in so odvisni od alkohola in pretepajo svoje žene v momentu pijanosti (pa pravi musliman naj sploh nebi bil alokohola)
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 03. Maj. 2010 20:14

moj fant ni musliman. in ja...prav imate. sam vseeno je ful težko. vem da sem to napisala že neštetokrat. v bistvu sem imela kar nekaj neuspelih zvez in sploh več nimam upanja, da je kje nekdo zame. v bistvu se bojim zaupati osebam moškega spola. mogoče je tudi to problem. mogoče se bojim da ne bon nikogar drugega našla, če njega pustim.
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 03. Maj. 2010 21:05

cllaudia napisal/-a:moj fant ni musliman. in ja...prav imate. sam vseeno je ful težko. vem da sem to napisala že neštetokrat. v bistvu sem imela kar nekaj neuspelih zvez in sploh več nimam upanja, da je kje nekdo zame. v bistvu se bojim zaupati osebam moškega spola. mogoče je tudi to problem. mogoče se bojim da ne bon nikogar drugega našla, če njega pustim.

Lej to sem tudi jaz vedno mislila a sem vedno našla nekoga.Ko najmanj pričakuješ ti nekdo prirase k srcu.verjemi da je tako.Tudi jaz sem sse rešila pred dva tednoma enga totalnega kretena in mi ni žal.Čeprav bi ga morala pustit že prej je prišlo do tega da me je spravil do tega da sem rekla zdaj pa konce.Mogoče samo čakaš tisti dan pa bo.Pogumno naprej :)
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 03. Maj. 2010 21:43

cllaudia napisal/-a:mogoče se bojim da ne bon nikogar drugega našla, če njega pustim.

Ravno težje boš koga drugega našla, če njega NE pustiš ;)
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 04. Maj. 2010 19:29

CorfuGirl napisal/-a:
cllaudia napisal/-a:moj fant ni musliman. in ja...prav imate. sam vseeno je ful težko. vem da sem to napisala že neštetokrat. v bistvu sem imela kar nekaj neuspelih zvez in sploh več nimam upanja, da je kje nekdo zame. v bistvu se bojim zaupati osebam moškega spola. mogoče je tudi to problem. mogoče se bojim da ne bon nikogar drugega našla, če njega pustim.

Lej to sem tudi jaz vedno mislila a sem vedno našla nekoga.Ko najmanj pričakuješ ti nekdo prirase k srcu.verjemi da je tako.Tudi jaz sem sse rešila pred dva tednoma enga totalnega kretena in mi ni žal.Čeprav bi ga morala pustit že prej je prišlo do tega da me je spravil do tega da sem rekla zdaj pa konce.Mogoče samo čakaš tisti dan pa bo.Pogumno naprej :)

kako si pa vse skupaj prebolevala?
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 04. Maj. 2010 20:00

cllaudia napisal/-a:
CorfuGirl napisal/-a:

Tako da sem enostavno ugotovila da je kreten...ne rabim prebolevat!!OK saj na ipe mi pride kriza ampak me ful hitro mine.Jaz se s takimi kot je on ne ukvarjam več in verjemi da je meja med ljubeznijo in sovražnostjo izredno tanka.Men se ja nabiralo in nabralo dokler nisem počila in ga brisala iz svojega življenja.On je mene prvi rabil in me klical vedanr nisem dvignila ker zame je ov in on mrtev in ne obstaja...ti pa tud naredi tisto kar misliš da je prav.
A zdaj ti je kaj težil??
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 05. Maj. 2010 7:22

cllaudia napisal/-a:največkrat me izsiljuje s tem: v bistvu sem že kar nekajkrat spala pri njem, ampak vedno tudi ne morem. in potem mi reče, da če ne bom zdaj (pač pove eden dan) spala pri njemu, me bo pustil. in potem jaz seveda popustim.

Res ne vem kaj delaš z njim.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 05. Maj. 2010 7:25

cllaudia napisal/-a:saj vem da sem trapasta. če pa ga je ful težko pustit. :(

Takega fanta vsaj zame ni težko pustit. Res ne. Poskusi pa boš videla, da gre. Če pa nočeš, potem se pa sprijazni, da te izsiljuje še naprej in bodi srečna v vezi, če si sploh lahko.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 05. Maj. 2010 7:56

Abella napisal/-a:No jaz ti bom tako rekla, nisi edina, namreč poznam kar nekaj takšnih punc, ki četudi fant z njimi ne ravna tako kot na začetku oz. tako kot treba, še vedno vztrajajo, ker niso navajene bit same, ker ga majo "rade"...
Kolegica je tud prenašala žaljivke itd...noben ji ni mogo dopovedat, da se ga naj znebi, dokler sama ni prišla do te točke, ko si je rekla da to tak več ne gre...in sedaj ima fanta, ki ji daje dosti več kot prejšnji, šele sedaj vidi, kaj je prej mela - nič...
Tako da lahko ti vsi govorimo, da se pustit ne smeš, da to ni bistvo ljubezni, ampak dokler sama ne boš vidla, da to ni ok...do takrat boš upala in prenašala to...

razmisli ali je to res kaj si želiš...

Najboljši komentar. Res je precej punc takšnih kot ti pišeš, bodisi se slepijo, da imajo partnerja rade, ali pa se bojijo, da ne bodo dobile drugega in nesrečno vstrajajo.
Enostavno moraš sam priti do spoznanja, da tako ne gre, in da to ni prava veza.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 05. Maj. 2010 8:00

cllaudia napisal/-a:mogoče se bojim da ne bon nikogar drugega našla, če njega pustim.

Pri teh letih? Saj nisi stara 99.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 05. Maj. 2010 9:16

cllaudia če boš tko razmišljala, res ne boš drugega najdla...Kot je panterica napisala,nisi stara 99. :)
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
Dreamer_90
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2010
Kraj: Velenje

Neprebrana objavaNapisal/-a Dreamer_90 » 05. Maj. 2010 11:30

cllaudia ne se zarad tega sekirat, sm bla sama istega mnenje ko sm bla z bivsim ki je biu tudi nemogoč, vendar v drugačnem smislu, nisem smela it nikamor sama, ni me pustil same s kolegicami, vsak odmor me je čaku pred šolo, če smo meli fraj uro raj ni šou na fax ko pa da mene pustil mal dihat,...
ko sm si prsla gor da tk ne bo šlo sm tudi zelo dolgo odlašala da bi zaklučla ampak ko sm to nardila je bla to ena bolših stvari kar sm jih nardila...moških pa se pol ko si samski kr neki najde:)
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 05. Maj. 2010 21:16

CorfuGirl napisal/-a:
cllaudia napisal/-a:
CorfuGirl napisal/-a:

Tako da sem enostavno ugotovila da je kreten...ne rabim prebolevat!!OK saj na ipe mi pride kriza ampak me ful hitro mine.Jaz se s takimi kot je on ne ukvarjam več in verjemi da je meja med ljubeznijo in sovražnostjo izredno tanka.Men se ja nabiralo in nabralo dokler nisem počila in ga brisala iz svojega življenja.On je mene prvi rabil in me klical vedanr nisem dvignila ker zame je ov in on mrtev in ne obstaja...ti pa tud naredi tisto kar misliš da je prav.
A zdaj ti je kaj težil??

zadnjiva dva dni je vredu. ampak vem da ne bo dolgo tako ostalo :( pa še vedno zbiram pogum da ga pustim.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]