Nesrečna v zvezi, a ostajam
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cllaudia - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2009
Pozdravljeni!
Imam eno težavo. S fantom sva skupaj 1 leto in pol. Na začetku je bilo vse vredu. Pred enim mesecem pa so se začele težave. Začel mi je postavljati pogoje in me izsiljuje. Npr.: če ne naredim nekaj tako kot on reče, mi pove da mi bo dal konec. Zadnje čase hoče, da se vidiva samo enkrat na teden. Ko njemu rečem da me naj pokliče, mi pove da me ne bo. Večkrat sem se poskušala pogovoriti z njim ampak ne gre. Svoje trdi in ne popusti za milimeter. Vsi mi govorijo da si zaslužim boljšega in naj ga pustim. Ampak ga enostavno ne moren, ker ga imam preveč rada. Kaj naj?
Imam eno težavo. S fantom sva skupaj 1 leto in pol. Na začetku je bilo vse vredu. Pred enim mesecem pa so se začele težave. Začel mi je postavljati pogoje in me izsiljuje. Npr.: če ne naredim nekaj tako kot on reče, mi pove da mi bo dal konec. Zadnje čase hoče, da se vidiva samo enkrat na teden. Ko njemu rečem da me naj pokliče, mi pove da me ne bo. Večkrat sem se poskušala pogovoriti z njim ampak ne gre. Svoje trdi in ne popusti za milimeter. Vsi mi govorijo da si zaslužim boljšega in naj ga pustim. Ampak ga enostavno ne moren, ker ga imam preveč rada. Kaj naj?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:18, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Leto in pol sta komaj skupaj in ti že ukazuje?Jaz bi mu dala odpoved..ker meni nobeden ne bo okuazoval kaj lahko in kaj ne...Maš ga rada??A sebe pa nimaš dovolj da bi bila srečna?A naslednjih 10 let misliš prenašat da ti bo postavljajal pogoje?
Sorri ampak nevem kaj počneš z njim...koliko pa si stara če smem vpršaat??
Sorri ampak nevem kaj počneš z njim...koliko pa si stara če smem vpršaat??
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
CorfuGirl - Debatorica
cllaudia napisal/-a:jap. to mi vsi govorijo
2o let maš..pred tabo je še tolikoooo vsega.Jaz nebi nikoli mogla biti s tipom ki bi to počel.Če ti drugič to reče da te pusti če ne narediš tega mu reci da naj te...in ne naredi tistega,kar pač zahteva.Postavi se mal zase punca..
Bolje biti sam kot pa v slabi družbi
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Jst vas ne razumem več, babe ... Vsak teden pride ena nova jokat, kako se tip grdo obnaša do nje in da ga ima preveč rada da bi ga pustila ... Bedak ostane bedak in ga nemoreš spremenit, pa če ga še tolko prosiš. A take res nimate NIČ samospoštovanja? Se tolko oklepat takega človeka je naravnost ... neumno ... škodiš sama sebi!
Ene bi prenašale tako tipovo obnašanje, samo ker so navezane na njega, namesto da bi ga pustile, prebolele in si poiskale kakšnega ki bi jih imel zares rad!
Bi se stoprocentno strinjala s tem stavkom od CorfuGirl - "Maš ga rada??A sebe pa nimaš dovolj da bi bila srečna?" .. Tudi jst sem imela enega tipa, ki je postal preveč ukazovalen in posesiven do mene ... In sem ga pustila ... ker nisem mislila tega več prenašat, kolegici sem pa rekla: "Ga imam rada, ampak imam rada tudi sebe!" (in končala z njim še isti dan)
Ene bi prenašale tako tipovo obnašanje, samo ker so navezane na njega, namesto da bi ga pustile, prebolele in si poiskale kakšnega ki bi jih imel zares rad!
Bi se stoprocentno strinjala s tem stavkom od CorfuGirl - "Maš ga rada??A sebe pa nimaš dovolj da bi bila srečna?" .. Tudi jst sem imela enega tipa, ki je postal preveč ukazovalen in posesiven do mene ... In sem ga pustila ... ker nisem mislila tega več prenašat, kolegici sem pa rekla: "Ga imam rada, ampak imam rada tudi sebe!" (in končala z njim še isti dan)
Let's swim to the moon .....
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
-
CorfuGirl - Debatorica
Vem da maš prav da je lahko rečt..
Ampak s tem maš samo en izgovor več.20 let si stara ljubica in se pustiš enmu tipu da ti ukazuje??A misliš celo življenje biti njegova copata?ma če ti reče da skoči z mostu boš tudi to naredila??Povej mi 5 razlogov prosim zakaj si še z njim oz.bi ostala z njim...samo 5 razlogv mi naštej!!
Ampak s tem maš samo en izgovor več.20 let si stara ljubica in se pustiš enmu tipu da ti ukazuje??A misliš celo življenje biti njegova copata?ma če ti reče da skoči z mostu boš tudi to naredila??Povej mi 5 razlogov prosim zakaj si še z njim oz.bi ostala z njim...samo 5 razlogv mi naštej!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]