Nesrečna v zvezi, a ostajam
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
cllaudia napisal/-a:moj fant ni musliman. in ja...prav imate. sam vseeno je ful težko. vem da sem to napisala že neštetokrat. v bistvu sem imela kar nekaj neuspelih zvez in sploh več nimam upanja, da je kje nekdo zame. v bistvu se bojim zaupati osebam moškega spola. mogoče je tudi to problem. mogoče se bojim da ne bon nikogar drugega našla, če njega pustim.
Ti nimaš nobene samozavesti, niti samospoštovanja, zato so vsi tvoji partnerji, vključno s sedanjim s tabo pometali, kot jim je pasalo.Vsak tvoj ex je hitro začutil,da te je strah bit sama in da te posledično drži v šahu.
Preden ne boš pridobila na samozavesti,ne bo nič drugače in vzorec se ti bo ponavljal.
- modrobela
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
cllaudia napisal/-a:mogoče se bojim da ne bon nikogar drugega našla, če njega pustim.
Reci, da se hecaš.
Veš bolje nikogar več spoznat kot pa bit s sedanjim.
Torej bolje bit srečno samska kot nesrečna v vezi.
Drugače pa verjemi, da boš v življenju spoznala še veliko fantov.
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
punca ohrani svoj ponos in ne pusti da ti ga potepta fant ki zgleda ne ve kako ravnati z dekletom res je težko nehati imeti rad.. ampak videla boš da ti bo lažje brez takšnih extremov. ne zapravljaj časa.
to da se noče pogovoriti.. pffff. Kick his ass zgleda pač ni prpravlen več nardit tak da.. poskrbi zase upam da ti uspe.
in vrjemi... boš našla drugega.. če ne prej pa malo kasneje
to da se noče pogovoriti.. pffff. Kick his ass zgleda pač ni prpravlen več nardit tak da.. poskrbi zase upam da ti uspe.
in vrjemi... boš našla drugega.. če ne prej pa malo kasneje
- ninčii.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 5. 2010
- Kraj: Heaven*
Ist sm mela enak problem Kok cajta sm jst jokala pa upala d bo blo bolš In je blo.ko sm jst enkrt rekla d bom njega pustila se je use spremenil.kr naenkrt je biu spet normalen. Ampak.žau prepozno. Do takrat sm se ist že naveličala njegovga ponosa in vsega...
Vzem si usaj pavzico al pa kej..tut men je blo neskončno hudo..ampak dokler ne probaš ne moreš vedet.
Vzem si usaj pavzico al pa kej..tut men je blo neskončno hudo..ampak dokler ne probaš ne moreš vedet.
Bolje obžalovati nekaj kar smo storili, kot nekaj kar nismo...**
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Kako sploh rata takim tipom zvabit zensko v zvezo in the first place. Jst tega ne razumem. Al ste pac tok obupane za to, da ste v zvezi?Dreamer_90 napisal/-a:cllaudia napisal/-a:mogoče se bojim da ne bon nikogar drugega našla, če njega pustim.
cllaudia ne se zarad tega sekirat, sm bla sama istega mnenje ko sm bla z bivsim ki je biu tudi nemogoč, vendar v drugačnem smislu, nisem smela it nikamor sama, ni me pustil same s kolegicami, vsak odmor me je čaku pred šolo, če smo meli fraj uro raj ni šou na fax ko pa da mene pustil mal dihat,...
ko sm si prsla gor da tk ne bo šlo sm tudi zelo dolgo odlašala da bi zaklučla ampak ko sm to nardila je bla to ena bolših stvari kar sm jih nardila...moških pa se pol ko si samski kr neki najde:)
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
Dejstvo je, da ma model morda drugo punco ... Ali pa se te je naveličal in te noče odjebat direktno, ampak tak, da bi sama šla ...
Poskušaj se pogovoriti z njem ... Nikakor pa mu ne dopuščat, da ima takšen odnos do tebe ... Pojdi naprej v življenju ... ni edini, ki ma tiča med nogami
Poskušaj se pogovoriti z njem ... Nikakor pa mu ne dopuščat, da ima takšen odnos do tebe ... Pojdi naprej v življenju ... ni edini, ki ma tiča med nogami
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Mahagonij napisal/-a:Kako sploh rata takim tipom zvabit zensko v zvezo in the first place. Jst tega ne razumem. Al ste pac tok obupane za to, da ste v zvezi?Dreamer_90 napisal/-a:cllaudia napisal/-a:mogoče se bojim da ne bon nikogar drugega našla, če njega pustim.
cllaudia ne se zarad tega sekirat, sm bla sama istega mnenje ko sm bla z bivsim ki je biu tudi nemogoč, vendar v drugačnem smislu, nisem smela it nikamor sama, ni me pustil same s kolegicami, vsak odmor me je čaku pred šolo, če smo meli fraj uro raj ni šou na fax ko pa da mene pustil mal dihat,...
ko sm si prsla gor da tk ne bo šlo sm tudi zelo dolgo odlašala da bi zaklučla ampak ko sm to nardila je bla to ena bolših stvari kar sm jih nardila...moških pa se pol ko si samski kr neki najde:)
Ah, nič čudnega. Najstnice živijo tako, kot večina njihovih prijateljic.Če imajo prijateljice tipa, mora tudi ona met tipa, da ne zaostaja.Pa če je zveza še tako gnila.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Džeki napisal/-a:Ah, nič čudnega. Najstnice živijo tako, kot večina njihovih prijateljic.Če imajo prijateljice tipa, mora tudi ona met tipa, da ne zaostaja.Pa če je zveza še tako gnila.
Ja to je sigurno to
Sigurno si ti vedno imel popolne punce..
tako obnašanje se ponavadi začne, ko se človek v zvezi malo sprosti.. upam stavit, da ni igral psihopata že na prvih zmenkih..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- Nusyca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 5. 2010
panterica napisal/-a:cllaudia napisal/-a:saj vem da sem trapasta. če pa ga je ful težko pustit.
Takega fanta vsaj zame ni težko pustit. Res ne. Poskusi pa boš videla, da gre. Če pa nočeš, potem se pa sprijazni, da te izsiljuje še naprej in bodi srečna v vezi, če si sploh lahko.
je tezko pustit...js zbiram pogum ze 3 mesce...točn vem da nimam več kj iskat z nemu pol pa pride en svetu mument in me to pokonc drzi in pol spet začnem razmišlat da se bo mogoč pobolsou...pa vem da se ne bo sam k maš enga res rd nemorš kr it stran doklr nezberš poguma al pa da se zgodi neki taga da ti poč...zj so počitnce pjt sama za en tedn z prjatlcm na morje pa dobr premisl o vse skupi...čist objektivno razmisl kaj ti hočš od fanta, kašn hočš da je...pol pa k boš to vedla pa razmisl kok od teh stvari ma tvoj fant in če jih več k 1/4 nima pol lahko veš da ni zate...sj boš spoznala nouga in vidla da je lahko ti velik lepš z kermu drugmu..
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
To ni da maš ti partnerja tok rad.. predvsem sebe nimaš dovolj..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]