Nesproščenost med spolnim odnosom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
- marja1989
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2011
Živijo vsem skupaj.
Imam en problemček. Med sexom se nikakor ne morem sprostiti.Z fantom sva skupaj že pet let in mi še nikoli ni priišlo vaginalno. Vem da je problem v meni ampak vas vseen sprašujem če je že katera imela podobne probleme in kako jih je rešila. Lep pozdravček
Imam en problemček. Med sexom se nikakor ne morem sprostiti.Z fantom sva skupaj že pet let in mi še nikoli ni priišlo vaginalno. Vem da je problem v meni ampak vas vseen sprašujem če je že katera imela podobne probleme in kako jih je rešila. Lep pozdravček
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
naslov je malo popravljen, da je takoj razvidno za katero vrsto nesproščenosti gre
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Nekoliko nerazumljivo pišeš. Zmožna si orgazma, kadar se zadovoljuješ sama. Ali s fantom na kakršenkoli način doživiš kakršenkoli orgazem? (Z oralnim zadovoljevanjem, z zadovoljevanjem z roko/prsti, med seksom, z mešanim držanjem, če se med penetracijo dražiš sama ...?)
-
CorrectionPen - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2013
zrihtaj si deca z debelejšim/daljšim orodjem, problem rešen.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ja, to bo ziher rešlo zadevo... Nekoč je nekdo v podobni temi predlagal naj jo tip
Mogoče bi takšna taktika delovalo tudi za tipa z (pre)majhnim orodjem, ker je itak velikost edino kar šteje.
Edigs, a ti si trol al samo primitiven?
zafista na suho
Mogoče bi takšna taktika delovalo tudi za tipa z (pre)majhnim orodjem, ker je itak velikost edino kar šteje.
Edigs, a ti si trol al samo primitiven?
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]