Neresen fant?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 06. Jan. 2010 20:50

shiva* napisal/-a:A smem vprašat kaj se imata sploh toliko za pogovarjat?

Pokličita se,ko si bosta imela kaj res zanimivega za povedat, ne pa kr tak: Kaj zdaj delaš?; Kam greš?; Kako si?; S kom si? in podobno. Človeku se zdi to kot, da ga nadzoruješ.

Saj..priznam da sem sama kriva. Ampak ni vse v tem, da ga jaz klicarim. Muči me to, da zamuja, večkrat zaspi ko se kaj zmeniva, pozabla in podobo.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 06. Jan. 2010 20:53

cllaudia napisal/-a:Saj sem že x-krat privlekla na dan to temo. Pa mi vedno reče, da je zadosti spoboden in da ga ne dušim.

sicer ne vem kakšni so vajini pogovori, ampak iz tona v katerem pišeš bi rekla da gre za eno samo teženje, rinjenje v njega in očitanje :nixweiss:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 06. Jan. 2010 20:53

cllaudia napisal/-a:Saj..priznam da sem sama kriva. Ampak ni vse v tem, da ga jaz klicarim. Muči me to, da zamuja, večkrat zaspi ko se kaj zmeniva, pozabla in podobo.

No, to je pa druga zgodba. Če se to velikokrat dogaja je čas za pogovor. Da se zmenita za pijačo/obisk in pozabi, bi bila (vsaj jaz) malo v dvomih o njegovi zaljubljenosti.
A pa te kdaj on sam pokliče? Ali moraš vedno njega ti klicat? Ne pokliči ga kakšen dan ali dva, pa da vidiš kaj bo.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 06. Jan. 2010 20:55

shiva* napisal/-a:
cllaudia napisal/-a:Saj..priznam da sem sama kriva. Ampak ni vse v tem, da ga jaz klicarim. Muči me to, da zamuja, večkrat zaspi ko se kaj zmeniva, pozabla in podobo.

No, to je pa druga zgodba. Če se to velikokrat dogaja je čas za pogovor. Da se zmenita za pijačo/obisk in pozabi, bi bila (vsaj jaz) malo v dvomih o njegovi zaljubljenosti.
A pa te kdaj on sam pokliče? Ali moraš vedno njega ti klicat? Ne pokliči ga kakšen dan ali dva, pa da vidiš kaj bo.

Že večkrat sme se poskušala pogovoriti..ampak kot da bi govorila sama sebi. Poklime me takrat, ko vidi moj neodgovorjen klic. Drugače pa ful poredko.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 06. Jan. 2010 20:56

po mojem je tak kr enostavno preveč rineš vanj. nehaj ga klicati za vsako figo in ga preverjati. sploh pa ga ne kliči ko je s prijatelji... mogoče bo spremenil odnos do tebe. Če ne, potem je problem v čem drugem.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Jan. 2010 20:56

Sej pomoje sploh nima priložnost sam prvi poklicat, če ga pa ti skoz. NE KLIČI GA SPLOH!!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 06. Jan. 2010 21:00

Se bom poskušala spremenit. In če bo kaj spremembe z njegove strani, vam javim. Hvala za pomoč!
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 06. Jan. 2010 21:03

cllaudia napisal/-a:
*Abby** napisal/-a:Aha. Malo več jasno. :D Ti dovovori začnejo s časom delovati kot neka prisila, kot obveza... kar pa ni prav! Pokličita se, ko čutita potrebo, da govorita eden z drugim!
Na tvojem mestu bi ga tako kakšna dva dneva pustila povsem pri miru in čakala na njegov klic/reakcijo/odziv. In potem se bi pogovorila z njim, mu povedala kaj sem opazila pri njem, zakaj me moti njegovo spremenjeno obanašanje itd.
Pa še nekaj.... kako je bilo pa prej? Sta bila ves čas toliko na vezi?
Predvsem pa; zveza mora biti nekaj, česar si želiš, ne nekaj, kamor so te dobesedno zavezali... :wink:

Ne..prej se nisva slišala toliko. Prej je bilo čist vse vredu.
Kot so ti tud že druge povedale, tule si si tudi sama že odgovorila.. enostavno ga nehaj toliko klicarit, npr. ko te prime, pokliči mamo/prijateljico/halo pico/whatever :D, samo ne njega.. dovoli mu, da te začne pogrešat - če pa po parih dneh vseeno še ne bo glasu od njega, pa boš potem vsaj vedla kako stvari stojijo...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 06. Jan. 2010 22:36

ne razumem zakaj ga klicati, ko veš, da nima časa? jaz ga kličem v takih primerih le, če ga imam kaj nujno za vprašati/povedati ipd. se potrudim, da sem hitra. če se mi ne javi in je nujno mu pošljem sms. sicer me pokliče takoj, ko ima čas. simple. in obratno.

pravilo o treh klicih je pa butasto.
normalno, da mu mine, ko vidi 10 klicev pa nič nujnega.

bejba vzemi se v roke!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 07. Jan. 2010 1:02

*mala* napisal/-a:Sej pomoje sploh nima priložnost sam prvi poklicat, če ga pa ti skoz. NE KLIČI GA SPLOH!!

Ej s temle se pa čist strinjam!

Jaz sem tudi pred leti mojega večinoma prva poklicala in sm mu pol zmeraj očitala zakaj on mene nikol prvi ne pokliče...in pol mi je tud reku, da mu sploh ne dam časa, da bi me prvi poklical :) Ne kliči ga za vsako figo in verjem, da bo tud on pol tebe prvi poklical...že zato, ker mu bo čudno, da ga ti ne kličeš! :D

Pa tudi meni se zdi trapasto, da ga kličeš takrat, ko je s prijatli zunaj...mene bi prov motilo, da bi me nekdo klical non stop, ker bi se počutila, da me preverja! Pa tudi če vidm, da mi nekdo pusti neodgovorjeni klic, ga bom poklicala nazaj, me ne rab zato 30x klicat, da bom dojela, da se hoče pogovarjat z mano! :)

Zame je dost, da se s fantom slišivala enkrat na dan po telefonu, razen če se je treba vmes še kaj zmenit...
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 07. Jan. 2010 8:42

cllaudia napisal/-a:zmenjeniva sva, da se slišiva 3 krat na dan. ampak če se ne javi, ga kar naprej kličem. :?

Če se noče javt v prve, se tud v desete ne bo! Itak, ko bo vidu zgrešen klic in se bo prpravlen pogovarjat s tabo, te bo že poklicu.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 07. Jan. 2010 9:38

Najdi si nek drug hobi kot nadlegovanje lastnega fanta... :? bo takoj bolše ;)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 07. Jan. 2010 9:43

s teženjem ne boš nič rešila. če te moti, da zamuja, se ne oglaša itd., morta to rešt na drugi, bolj intelektualni ravni, namesto da mu težiš. seveda se morš pa vprašat, kok sama prispevaš k temu, da je situacija taka.

in pa... get a life
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 07. Jan. 2010 11:17

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Ejly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ejly » 07. Jan. 2010 11:24

:lach: :lach: :lach:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov