Neresen fant?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:36, skupaj popravljeno 1 krat.
- Elin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2010
Meni pa se zdi da se s tem uniči ves čar zveze, če se že vnaprej kar nekaj zmeniš, da se 3x na dan slišiš. Kaj pa če pokuriš "bonuse" do 21h, ob 22h ga pa nekaj res NUJNO rabiš, a potem se ne pokliče?
Svašta res.
Malo spontanosti v zvezi, pa bo. Punci, ki je odprla temo pa svetujem da ga res naj ne kliče, mogoče kakšen SMS 1x na dan, če ji bo res hudo, sicer pa naj čaka da jo on pokliče...
Svašta res.
Malo spontanosti v zvezi, pa bo. Punci, ki je odprla temo pa svetujem da ga res naj ne kliče, mogoče kakšen SMS 1x na dan, če ji bo res hudo, sicer pa naj čaka da jo on pokliče...
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Če je tole definicija neresnosti (kot opisuje težavo avtorica), potem bog pomagaj (ko je že ravno tak praznik danes).
Prej se mi zdi, da si dosegla fantov boiling point. Če v vezi neki MORAŠ oz. dovolj je že občutek da MORAŠ... potem je to začetek konca.
Prej se mi zdi, da si dosegla fantov boiling point. Če v vezi neki MORAŠ oz. dovolj je že občutek da MORAŠ... potem je to začetek konca.
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
Nekatere ženske imajo za hobi telefoniranje in sms-anje.
Če bi mene tip klical 3x na dan, bi ga imela kmalu dosti. Ok če je kaj nujnega ja ampak ne vsak dan tolikokrat. Da se tudi preživeti kakšen dan brez tipa.
Greš recimo ven s prijateljicami in ja hobiji so fajn. Potem se vsaj lahko kaj pogovarjata (pa med hobije na štejem shopinga).
Če bi mene tip klical 3x na dan, bi ga imela kmalu dosti. Ok če je kaj nujnega ja ampak ne vsak dan tolikokrat. Da se tudi preživeti kakšen dan brez tipa.
Greš recimo ven s prijateljicami in ja hobiji so fajn. Potem se vsaj lahko kaj pogovarjata (pa med hobije na štejem shopinga).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov