Neresen fant?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 06. Jan. 2010 20:33

*Abby** napisal/-a:Aha. Malo več jasno. :D Ti dovovori začnejo s časom delovati kot neka prisila, kot obveza... kar pa ni prav! Pokličita se, ko čutita potrebo, da govorita eden z drugim!
Na tvojem mestu bi ga tako kakšna dva dneva pustila povsem pri miru in čakala na njegov klic/reakcijo/odziv. In potem se bi pogovorila z njim, mu povedala kaj sem opazila pri njem, zakaj me moti njegovo spremenjeno obanašanje itd.
Pa še nekaj.... kako je bilo pa prej? Sta bila ves čas toliko na vezi?
Predvsem pa; zveza mora biti nekaj, česar si želiš, ne nekaj, kamor so te dobesedno zavezali... :wink:

Ne..prej se nisva slišala toliko. Prej je bilo čist vse vredu.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Jan. 2010 20:34

rinca napisal/-a:iz tega kar si napisala ne vidim razloga, da bi se on kaj spremenil. težiš mu in ga omejuješ, njegove reakcije se mi sploh ne zdijo grozne.
kakšno nespoštovanje - ker je ne pokliče, čeprav sta se že 3x v tistem dnevu slišala? al pa da se ne javi, ko ga 20x zapored kliče ko je s kolegi? men se ne bi dalo ukvarjat z njo.

Točno tako :!: In če piše, da včasih fant ni bil tak, sem prepričana da je fantu po 2 letih prekipelo, da ne more jit s kolegi na pijačo brez da ga punca 20× kliča. Pa saj se človeku zmeša.

Se bojim da je tale zveza obsojena na propad in ja, v tem primeru si vsaj po napisanem vse ti kriva cllaudia :wink: Očitno se te fant le ne "upa" pustit :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 06. Jan. 2010 20:37

Mislite, da če bi se jaz spremenila, bi se spremenil tudi on?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Jan. 2010 20:38

DEFINITIVNO!

(če ni že prepozno seveda)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 06. Jan. 2010 20:39

cllaudia napisal/-a:
rinca napisal/-a:iz tega kar si napisala ne vidim razloga, da bi se on kaj spremenil. težiš mu in ga omejuješ, njegove reakcije se mi sploh ne zdijo grozne.
kakšno nespoštovanje - ker je ne pokliče, čeprav sta se že 3x v tistem dnevu slišala? al pa da se ne javi, ko ga 20x zapored kliče ko je s kolegi? men se ne bi dalo ukvarjat z njo.

mislim da si spregledala...zaspi ko se zmenima da se dobiva ali pa pozabi. zdi se mi, da to ni kar tko.

a vsakič ko se zmenita? kakšen je njegov izgovor?

mislim da si preveč posesivna in da se te je mal začel izogibat. da bi bila vajina zveza boljša, bi se ti morala ornk spremenit. ampak to je samo moje stališče. men svoboda v zvezi ful pomeni in če bi imela takšnega fanta kot si ti, bi ga zdavnaj pustila.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 06. Jan. 2010 20:39

Je možno, da je že prepozno? :?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Jan. 2010 20:40

To boš pa videla le, ko se ti spremeniš :wink:

Jaz bi popizdla, če bi mi fant take počel!

Sem pa bila nekoč v podobni situaciji in je fant odletel po tekočem traku :wink:
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 06. Jan. 2010 20:41

Najbrž fant ni dost odločen, da bi ti v obraz povedal, da rabi mal več miru in svobode v vajini zvezi, pa ti to sporoča na tak način, kot praviš - se pravi z uporom. Oz. je ugotovil, da ne more več sledit temu tvojemu tempu (ki je eventuelno normalen na začetku veze) in je začel enostavno igrat po svojih "pravilih". Varjanta je seveda tudi, da noče bit več s tabo in ti to na tak način sporoča - pač je spoznal, da ga preveč dušiš in te ma dost... lahko, da enostavno ni dost močen (oz. si ti tok močnejša oseba), da bi ti to povedal v obraz in čaka, da boš ti na dan odkrito privlekla to temo.

Mal morte ženske stopit iz tega okvirja ... ne moreš vsakega človeka poklasificirat za zrelga, nezrelga, resnega, neresnega. Človek je lahko zrel, točno ve, kaj dela, ampak ga določene situacije naredijo popolnoma nemočnega in potem reagira neoptimalno.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 06. Jan. 2010 20:41

Najbrž fant ni dost odločen, da bi ti v obraz povedal, da rabi mal več miru in svobode v vajini zvezi, pa ti to sporoča na tak način, kot praviš - se pravi z uporom. Oz. je ugotovil, da ne more več sledit temu tvojemu tempu (ki je eventuelno normalen na začetku veze) in je začel enostavno igrat po svojih "pravilih". Varjanta je seveda tudi, da noče bit več s tabo in ti to na tak način sporoča - pač je spoznal, da ga preveč dušiš in te ma dost... lahko, da enostavno ni dost močen (oz. si ti tok močnejša oseba), da bi ti to povedal v obraz in čaka, da boš ti na dan odkrito privlekla to temo.

Mal morte ženske stopit iz tega okvirja ... ne moreš vsakega človeka poklasificirat za zrelga, nezrelga, resnega, neresnega. Človek je lahko zrel, točno ve, kaj dela, ampak ga določene situacije naredijo popolnoma nemočnega in potem reagira neoptimalno.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 06. Jan. 2010 20:42

Sorry... 2x...
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 06. Jan. 2010 20:43

IloveCoffee napisal/-a:Najbrž fant ni dost odločen, da bi ti v obraz povedal, da rabi mal več miru in svobode v vajini zvezi, pa ti to sporoča na tak način, kot praviš - se pravi z uporom. Oz. je ugotovil, da ne more več sledit temu tvojemu tempu (ki je eventuelno normalen na začetku veze) in je začel enostavno igrat po svojih "pravilih". Varjanta je seveda tudi, da noče bit več s tabo in ti to na tak način sporoča - pač je spoznal, da ga preveč dušiš in te ma dost... lahko, da enostavno ni dost močen (oz. si ti tok močnejša oseba), da bi ti to povedal v obraz in čaka, da boš ti na dan odkrito privlekla to temo.

Saj sem že x-krat privlekla na dan to temo. Pa mi vedno reče, da je zadosti spoboden in da ga ne dušim.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 06. Jan. 2010 20:43

Čakaj čakaj... zakaj pa je zdaj bilo spoloh uvedeno to pravilo? Da se trikrat dn,evno slišita? Če je bilo prej v redu? In zakaj imaš nenadoma občutek, da ga moraš klicat, če ga prej nisi imela? In ali je on začel s tem vedenjem preden si ti začela tako panično klicat ali si začela ti panično klicat po tem, ko je on začel s tem vedenjem?
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 06. Jan. 2010 20:44

*Abby** napisal/-a:Čakaj čakaj... zakaj pa je zdaj bilo spoloh uvedeno to pravilo? Da se trikrat dn,evno slišita? Če je bilo prej v redu? In zakaj imaš nenadoma občutek, da ga moraš klicat, če ga prej nisi imela? In ali je on začel s tem vedenjem preden si ti začela tako panično klicat ali si začela ti panično klicat po tem, ko je on začel s tem vedenjem?

On je s tem vedenjem začel po tem, ko sem jaz začela vse to "zganjat". :(
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 06. Jan. 2010 20:48

A smem vprašat kaj se imata sploh toliko za pogovarjat?

Pokličita se,ko si bosta imela kaj res zanimivega za povedat, ne pa kr tak: Kaj zdaj delaš?; Kam greš?; Kako si?; S kom si? in podobno. Človeku se zdi to kot, da ga nadzoruješ.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Jan. 2010 20:50

cllaudia napisal/-a:On je s tem vedenjem začel po tem, ko sem jaz začela vse to "zganjat". :(

Kakšen pa je bil razlog, da to začela "zganjat"?
Če prej nisi bila taka, je moralo od nekje priti neko nezaupanje. Od kje?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov