Nerazumevajoča in razvajena

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 12. Jul. 2010 8:34

Z njo očitno pač ne moreš enostavno uživati, tako kot si ti zamisliš.
Nevem kje si ti opazil napredek z njene strani če je tukaj že drug problem, ker pač ni vse tako kot si ona želi.
Glavno da je vedno ona pomembna.
Res si ne predstavljam kako lahko to prenašaš?
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 12. Jul. 2010 8:43

Pokliči kolega in pojdita na morje.
(s)mej se
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 12. Jul. 2010 9:06

Uh, razvajeno malo derište!
piškotek* napisal/-a:Pokliči kolega in pojdita na morje.

^^ To. Pokliči kolega, vzemi karti (predvidevam, da si ju itak ti plačal) in pejta žurat! Sori, ampak če bi jz mela sam en teden dopusta in da bi si moja little miss princeska zmisnla, da bo kuhala mulo lih un teden in zajebala dopust iz principa, da bo staršem zbujala slabo vest, bi jz vseen šla. Ker nisem jz tle nič kriva, da bucibuc ni dobil motorja. S takimi trmarjenji nima kej dokazovat, halo. Nej vidi, da se ne strinjaš s tem načinom izsiljevanja.

Res, pejt na morje. Pomoje si bo itak že v štartu premisnla, ko bo vidla, da ti vseeno resno misliš it. Če pa ne in če bo še bolj tečna pa - zakaj bi se ti zdej slabo počutil, če skuša ona zajebat situacijo in ne ti? Sej je ne rabiš podpirat v neumnih odločitvah.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 12. Jul. 2010 9:33

neverjetna je ta tvoja, kaj si pa vse dovoli, adijo pamet :eek:
Zato ker motorja ni dobila noče it na že plačane počitnice s tabo, ki skos delaš, ona pa godrnja ker delaš. Pojdi s kakim kolegom na morje, prijateljem, magari tut kako kolegico, samo idi na to zasluženo morje...Tvojo bi jz poslala ta čas delat prek študenta, ampak ker je razvajena do amena verjetno ne bo hotla. In še za konec, že se imaš vsaj malo rad spokaj kovčke in pojdi za zmerom od nje, saj bo z njom imel (že imeš) same izpade in drame.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 12. Jul. 2010 9:39

Imam občutek, da je tale vajina zveza kr že obsojena na propad..
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 12. Jul. 2010 9:40

Tmis, ne občutek, to je že kar dejstvo. Halooooooooooo????
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 12. Jul. 2010 9:42

Ja, malo bolj "prijazno" sm se izrazla :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 12. Jul. 2010 11:20

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 12. Jul. 2010 12:24

Paul napisal/-a:....Zato, medtem ko na mojem fizičnem delu pri 30-35 ali več stopinjah dobesedno crkavam da zaslužim denar da bom lahko (vsaj zame) morje pokril ki se hitro bliža), pravi ona da si cajta zanjo ne uzamem in da bo šla na morje z prijateljicami/prijatli.

....zato medtem, ko ona doma kuha mulo zaradi ne-bom-dobila-letos-motorja, pojdi ti na morje s prijatelji/prijateljicami. Saj si očitno tudi ona noče časa zate vzet in it s tabo na morje....:twisted:

....pojdi na morje s frendi in uživajjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!! :D :jump:
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 12. Jul. 2010 13:16

Joj ne morem verjet. Pusti to punco, ker ne bo nikoli z ničemer zadovoljna in si poišči drugo, ki bo cenila tebe in delo.
Uporabniški avatar
Johnny
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Johnny » 12. Jul. 2010 14:28

Odpikaj to razvajeno kokoš čim prej, ker očitno te ne spoštuje kar kaže že s tem, da tebi sika za stvari katere tudi sama dela.. Delaš kot zamorec zato, da ji nudiš vse najboljše in da jo pelješ ven in tako in si odtrgaš od ust in potem se tkole zmišljuje kokoš.. Posebej v zdajšnjem času ti priporočam da si zbiraš 20+, ker pod 20 je tema od žensk..

Kokica ne razumem kaj d fak ti zdaj njega kriviš? Ja pusti punco na morje s prijatelji.. OK uredu samo potem gre tudi on lahko na morje s kolegico. No v tem primeru bi ga punca pustial torej ona lahko, on ne sme? Preveč dobro te fore poznam, mislim pa da je tale Paul fant od fare in si resno zasluž velik boljšo, ker ob taki k jo ma zdej in ob taki kot si ti se človek lahko samo zjoka..
Oly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Oly » 12. Jul. 2010 14:48

Emm ja itaq, da je on ravno toliko kriv kot ona, zakaj?Ker se ji pusti.Punca dela z njim točno tako kot ji on pusti, da z njim dela.Vrjamem, da je dobr fant ampak preveč ustrežljiv...žal punce rabijo človeka ki bo vsaj malo egoista in bo znal po mizi udarit drugče bodo rinile meje do skrajnosti...ja tudi tiste nežne punčke k jih imajo vsi za princeske.
Kar se mene tiče sem mnenja,da punca išče dovolj dober razlog za razvezo.Drugače si ne znam razložit povezavo med "Starši ne dajo motorja pred pomladjo" in "ne grem na morje s svojim fantom s katerim sva to planirala že skor celo leto".
Enostavno ni povezave, da se jaz spičim s starši(pa bi mogel bit kak boljši razlog ker če bi meni motor kupili kadarkoli bi skakala do stropa) bi se jih hotla rešit za en teden ne pa doma mulo kuhat.
Anyhow se pridružujem splošnemu mnenju da pičiš na morje s kolegom/kolegico in ji daš jasno vedt da nisi ventil za njene frustracije.Če bo kaj preveč sikala in hotla it narazen ji pa lahko poveš, da naj ima naslednjič dovolj jajc da te pusti in ne išče bednih izgovorov in situacij kjer boš ti "the bad guy"
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 02. Avg. 2010 16:13

Skenslaj tole, očitno nima rada tebe, ampak tvoj denar in pozornost, ki ji jo izkazuješ.Mislim, ti delaš ko konj za nek keš, gospodična pa ga zapravlja in se še zmrduje, da imaš premalo časa zanjo.Ne pusti se izkoriščati.

Če ne boš tega skenslal, utegneš končati kot njen mini sugar daddy (v okviru tvojih možnosti), ona pa se bo pa okoli vlačila s kom, ki nič ne dela, ji je pa toooolk luškan.
burberry
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a burberry » 02. Avg. 2010 22:47

moje prvo vprašanje je, kok si lahk sploh še z njo? mislm sej razumem, da jo maš rad, samo a ti ni še bolj grozno bit skos slabe volje zarad nje in se sekirat zaradi nje? jst zase vem, da ne bi mogla bit v zvezi z nekom, ki mu ne bi blo nič prav in bi se z njim samo kregala... da bi nardila use za njega, on bi se pa skos neki prtoževal...mislm kok zdržiš?

potem to s tem ljubosumjem...zakaj se tok omejujeta? kaj mata od tega?sm slabo voljo... jst svojmu ne težim če gre s kolegico na kavo, on men ne če grem jst, kr itak ne bi nikamor pršla, če bi si težila za vsako stvar. tut na morje grem s svojo družbo, ki pač vključuje tudi 2 prjatla ampak ne bom pa doma sedela pa čez počitnice u luft gledala, kr more on delat, jst pa z družbo ne bi smela it...men je tuki use zgrešeno pr vaju...

mogoče bi mogla it ona tut kj delat, da bi si zapolnila čas, ne pa da sm teži kr ji je dougčas...jst se ne spomnm, da bi blo men pr osemnajstih tok dougčas čez počitnce, da ne bi vedla kaj delat...

no to je moje mnenje, jst bi končala zvezo že zaradi tega, kr nikamor ne smeta en brez druzga....moje mnenje pač :)
Uporabniški avatar
VaNiLliA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a VaNiLliA » 03. Avg. 2010 0:52

motov ji več pomeni kot dopust s tabo?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov