Nerazumevajoča in razvajena

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 07. Jul. 2010 11:41

Paul napisal/-a:nekaterih primerih žensk da pač na momente ne veste kaj hočete?

To jih večina ne ve še pri 20+... :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 07. Jul. 2010 11:42

Kot je že rekla čuftika zelo malo je verjetno, da bo punca z nekom ostala celo življenje, če je z njim začela hodit pri 16ih letih. Ni ne zrela, ne resna. Očitno se mora še malo znoret, probat tudi sama služit denar.
Zelo pogosto je, da se takšne veze res sprevržejo v varanje, če si njen prvi tip. Mora poskusit še koga drugega.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 07. Jul. 2010 12:57

Stari, vidva sta oba čudaka.
Ti delaš cele dneve, služiš ogromne vsote, pa si ves čas broke.
Ona teži, da ves čas delaš in da te pogreša, hkrati pa hoče še več denarja.
Ti pričakuješ, da bo doma sedela in te čakala, ker očitno brez tebe ne sme nikamor.
Ona si dopisuje z drugimi tipi.

Sploh mi ni ratalo dešifrirat, kaj je tu glavni problem (razen tega, da že 2 leti nisi kupil novih čevljev), ampak na splošno imata kar precej težav. Pomoje denar ni glavna med njimi.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 07. Jul. 2010 13:08

Je pa denar vseeno velik problem, če ti ga zmanjkuje pri 10eur/uro. A mi lahko pojasniš kje ga porabiš. In kaj bi punca sploh rada. Če rabi denar naj se spravi delat.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 07. Jul. 2010 16:25

Paul napisal/-a:Lep pozdrav!

V zvezi z mojo punco sem več kot 2 leti in pol. Imam velik problem: punca je nerazumevajoča glede tega da sem star 23 (ona 18) in da moram delati za to, da imam denar da jo lahko potem mogoče kam peljem, ji kaj kupim, greva ven na kak party oziroma na kakšne pijačke in to. Pravi da skoz delam pa delam pa delam in da pol pridem k njej kot zmatran kot cunja... Pravi da se ji ne posvečam toliko...

V glavnem: kako dopovedati, da ves folk tako dela, da če je šiht je šiht in da se ne da vsak teden 2x dopust vzet sam zato ker njej ni treba delati in jo finančno podpirajo dokaj premožni starši?

Povej ji, naj gre tudi sama delat. Stara je zadosti za študentsko delo, tako bo imela zapolnjen čas, ji ne bo dolgčas in ne bo vsak dan samo čakala kdaj prideš do nje. Pa še sama bo imela denar in ji ne boš ti rabu vsega kupit, je vedno ti kam peljat...

Deluje zelo razvajena....ne ceni vsega tega kar delaš za njo? Da jo kam pelješ, ji kaj kupiš????? Khm...tole je malo :eek:

Verjetno je premlada da bi razumela oz. ne da je premlada...noče razumet. Ker v življenju še nikdar ni delala, in glede na to da ima kar premožne starše, ji še lep čas ne bo treba...
Povej ji, naj sama začne delat, pa tudi to, da ko si 1x zaposlen ne moreš kar tako imeti dopusta kadarkoli se ti zahoče.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 08. Jul. 2010 21:27

Pusti to razvajenko, če hočeš sebi prav. Sam se pa nauči delati z denarjem in ti ne bo treba skoz bit v službi.
Nivea
Uporabniški avatar
-barbi-
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a -barbi- » 08. Jul. 2010 21:44

Eh punca je še zelo mlada in ji boš težko kaj dopovedal v zvezi s tem...
Man hat die Menschen schon halb für sich gewonnen, wenn man sie mit ihrem Namen anredet, weil man sie auf diese Weise eben ihre Persönlichkeit fühlen lässt.
Franklin Delano Roosevelt
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 09. Jul. 2010 7:11

No a si se že pogovoril z njo?
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 09. Jul. 2010 11:23

ja, daj se kaj oglasi in poročaj :P
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 09. Jul. 2010 13:29

Poročaj ja kaj si storil in kako se odvija dalje.
macika_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a macika_ » 09. Jul. 2010 20:33

Hm..ma kaj naj rečem..prebrala sem tvoj začeten post,pa tudii nekaj vmesnih komentarjev...
Mislim halooooo,pa kaj je z nekaterimi...
Če punca ve kaj hoče,pa če se mata dva rada,se razumeta je vse možnoo..jaz sem tudi bila stara 16 let,pa sem že v zvezi z mojim več kot pet let..tak,da ne nekaj...razumevanje in podpora sta temelj vsake zveze...

Paul tebi pa svetujem,da se ne pusti izkoriščati taki razvajeni punčari..ima zdaj počitnice,pa še naj ona gre delat.. naj vidi,kako si je služit denar.. ( ne pade z lufta).. predlagam,da ji poveš kaj ti ne paše in da pač najdeta nek skupen dogovor.. pa vso srečo! :)
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 11. Jul. 2010 18:02

Oba sta čudna. Ona, ker te izkorišča, ti pa ker se ji pustiš.
Paul
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Paul » 12. Jul. 2010 8:06

Pogovoru sem se z njo. Čez slab dan je končno pogruntala, da nekej pa le je na tem, poleg tega sta pa tudi starša od nje slišala kako se kregava pa to... Tudi sama sta ji rekla (ko me ni bilo zraven) da nej se le malo pomiri pa da pomisli kakšnega fanta ima v življenju in da nej pazi da ga ne odžene stran s tem njenim karakterjem in kreganjem. Seveda sva se potem cel vikend imela lepo, napredek je bil opazen z njene strani.

Nastal pa je že drug problem. Punca dela izpit za motor, obljubljen ji je bil tudi motor, ki si ga želi. Zdej si je pa njen oče premislil in reku da bo motor kupu šele spomladi. Kaj hujšga, zaradi razočaranosti in jeze pravi da bi se namesto tega, da bi se lepo čez par dni že kopala na morju in hodila na partyje (zrče) ostala doma. Da noče it na morje, ki sva se ga oba veselila in načrtovala že od prejšnjega poletja in dopusta. Vse je organizirano, denar zamenjan, karte (40 evrov ena) kupljene, zdej bi pa kar naenkrat (po njeni očitni navdušenosti nad morjem) oba prikajšala za dopust.

Če pa delaš nonstop, pa služiš denar da si daš v poletju enkrat duška in uživaš na zasluženem dopustu, pa da bi se pol kar vse odpovedalo zarad problemov ki jih ima ona s tastarimi? Hm... sami veste kaj pomeni dopust in šansa za počitek v življenju vsakogar... Zame vem da je edina stvar ki jo celo leto čakam to, da ob hladnem pivu ležim na plaži s svojo punco in enostavno uživam.
lunek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lunek » 12. Jul. 2010 8:26

Ena beseda, pardon dve: sebična in razvajena.

Morda te ima res rada itd., ampak punca ne zna iti preko svojih želja in pomisliti, kako to vpliva na druge ljudi, še posebej na ljudi, ki bi jih "naj imela rada". Problemiv vajini zvezi so in problemi bodo - vedno novi. Če želiš tako zvezo...tvoja stvar.Jaz zase vem, da bi bežala....
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 12. Jul. 2010 8:30

Kva the fuck? Sam ena beseda- PRINCESKA MALA!

Zdj pa, če ne boš šel sam na dopust, te jst najdem pa te jst prbijem mal na realna tla, dj ne seri noooo! Ne more s takimi. Hahahahaha, ker ne dobi motorja boga revca, pa ne gre na morje. Ja pa ni treba, sam men bi se odpel in bi sam spakirala kufre pa čao mala, joki doma.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov