Nerazumevajoča in razvajena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kokica87
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Paul napisal/-a:kokica87 napisal/-a:Paul napisal/-a:jst res ne vem kaj lahko še izkoristi v tem lifu. Ok, v primeru da bi nehala, kaj bi lahko izkoristla? gonjenje okol in ji pol rečejo da je kurbica? Al kaj? ven hodiva vsak vikend na primer. že ko v diskač prideva jo tipi gledajo kot da bi prvič vidli punco. Sej veste kakšni pogledi so to. Vam na primer ugajajo, moški si pa mislimo, kaj tkole nej jo samo ven pustim pa še kak tip zraven, pol se pa še ostali naslinijo nanjo pa plešejo z njo pa jo šlatajo? Ej, pa dejte se punce mau v kožo nas postavt... Pa nebi reku temu to, da jo hočem met privezano name, nej gre ven- ja, ampak nej prišamari tistga ki jo pošlata pa nej vsem ki skačejo vanjo reče: doma imam fanta, back off.
Too much to ask? For sure!!!
A misliš da če bo pa sama ven šla, da bo pa pustila da jo bojo šlatal? Da se ne bo znala sama postavit zase? Ta zveza je obsojena na propad, ker nimaš popolnoma nobenega zaupanja vanjo.
Kaj pa to da je že ene parkrat se zgodlo to, da je cifro al pa msn dala nekomu? kako nej imam jst zaupanje če daje cifro folku ki ga sploh ne pozna in se pol z njim piše. Poleg tega pa takrat ko reče da bi šla ven brez mene reče da bo plesala z drugimi tipi. A pol se bi pa zase postavljala? kako?
A zdaj ker je pa s tabo, pa ne sme spoznavati novega folka? Punca je še mlada, je nekaj čisto normalnega da spoznava nov folk, in jim da svojo telefonsko ali pa msn. In najbrž da če gre ven v diskača, bo najbrž plesala ja, to še ne pomeni da te vara. Bolj boš ljubosumje zganjal, prej bo šla.
- Paul
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2010
@ Grr: naša družina je v višjem srednjem razredu. Revni nismo. Fizično delam zato, ker sem izbrau tak faks, da se niti pod razno ne da dobiti službe, še posebno v kriznih časih ne. Zato delam pri očetovi firmi, kjer je plača dobesedno 2x boljša kot pa bi bila v kakšnem podjetju.
Res sem trenutno res potočen psihično ob vaših pesimističnih komentarjih. Sej, hvala za vaša mnenja, sam možno pa je, da sama ljubezen te zveze ne more več skup držat. Vse je ok drugače, po tolikem času nama folk reče da sva še zmer kot golopčka ki sta šele par mesecev skup. Sam ti problemi se pojavljajo res že nekaj časa, še prej so bili pa še drugi...
A je problem v meni? lejte jst bi za njo dau dobesedno vse, sam tut to ni dober, tut ene hvaležnosti za nobeno stvar. Ravno nasprotno, ko se kregava po njenem ne nardim zanjo nič. Zdele naprimer sva skregana. En dan sploh pokliče nič. V bistvu bi pa jst mogu bit jezen k hoče z drugim na morje it.
Dnar? nekej ga dajem na stran in kot da ga nimam, se pravi da nekej se prišpara. na dnar ne gledam, jebi ga. Bom pa res v excelu začel voditi tabelo stroškov in ji pokazal.
Res sem trenutno res potočen psihično ob vaših pesimističnih komentarjih. Sej, hvala za vaša mnenja, sam možno pa je, da sama ljubezen te zveze ne more več skup držat. Vse je ok drugače, po tolikem času nama folk reče da sva še zmer kot golopčka ki sta šele par mesecev skup. Sam ti problemi se pojavljajo res že nekaj časa, še prej so bili pa še drugi...
A je problem v meni? lejte jst bi za njo dau dobesedno vse, sam tut to ni dober, tut ene hvaležnosti za nobeno stvar. Ravno nasprotno, ko se kregava po njenem ne nardim zanjo nič. Zdele naprimer sva skregana. En dan sploh pokliče nič. V bistvu bi pa jst mogu bit jezen k hoče z drugim na morje it.
Dnar? nekej ga dajem na stran in kot da ga nimam, se pravi da nekej se prišpara. na dnar ne gledam, jebi ga. Bom pa res v excelu začel voditi tabelo stroškov in ji pokazal.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ ma ja. kaj jamraš? hotel si mnenja. imaš jih.
jaz takih stvari ne bi pardonirala. it na morja sama (pa da gre tip na morje kljub temu, da ve da jaz ne morem ker delam- pa marš pa takega tipa). it v kino z drugim. težit ker delaš. težit ker ni keša. težit težit. in se it princese ter plesat z drugimi in talat telefonske xy tipom. a-a.
ampak tu je pač podatek, ki ni nespregledljiv. njena leta. face it!
EDIT: odgovarjala na post više
jaz takih stvari ne bi pardonirala. it na morja sama (pa da gre tip na morje kljub temu, da ve da jaz ne morem ker delam- pa marš pa takega tipa). it v kino z drugim. težit ker delaš. težit ker ni keša. težit težit. in se it princese ter plesat z drugimi in talat telefonske xy tipom. a-a.
ampak tu je pač podatek, ki ni nespregledljiv. njena leta. face it!
EDIT: odgovarjala na post više
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Paul
- Sramežljivka
Ej če pa to, da zasedena punca da nekomu k se skor slini po njej cifro, pa da nej to vse mirno prenašam pa rajš ti pri sebi malo razčisti. Da se bo tvoj partner z eno dopisval tko kot naprimer uni prvi spoznavni smsi med bodočim parom? pa mogoč še kakšna druga debata? s povsem neznanim človekom? naj se javi kdo bi to v zvezi imel.
Zadnjič spremenil Paul, dne 07. Jul. 2010 10:39, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^prvo, nehita delat piramide (:motz: naučte se citirat sam določene dele, ljudje).
Drugo, al se sprijazni, da te ne ceni dovolj in ti bo samo še večje štale delala, ali pa obena naredi uslugo in prekini zvezo.
Drugo, al se sprijazni, da te ne ceni dovolj in ti bo samo še večje štale delala, ali pa obena naredi uslugo in prekini zvezo.
- Paul
- Sramežljivka
Vse lepo in prav, ona mlada, jst ne tako, ljubiva se do ušes... Samo še vedno pa mogoče misliš da se bo izšlo. Po dveh letih pa pol nehat ko imaš nekoga tako rad?
Mnenja od drugih sem hotu slišat, drugače nebi na forum se prijavu. Se pravi mnenja od nevtralnih ljudi. Sam z vsebino mnenj se je malo težje sprijaznit zaradi mojega prvega odstavka.
Hvala zaenkrat!
Mnenja od drugih sem hotu slišat, drugače nebi na forum se prijavu. Se pravi mnenja od nevtralnih ljudi. Sam z vsebino mnenj se je malo težje sprijaznit zaradi mojega prvega odstavka.
Hvala zaenkrat!
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Moraš vedet, da je baba pri 18 letih zvetrana do amena, tip pri 23 je pa že veliko bolj resen in s čisto drugimi pogledi na svet. Razlika v letih 18/23 ni enaka razliki v letih 30/35...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:42, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:42, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Bi rekla, da je kombinacija vsega po mal.. ..in pozabil si še "v meni, ker toleriram vse to (predvsem njeno obnašanje in odnos)".Paul napisal/-a:Pa je tle napaka v tem, da sem začel s tako mlado punco hodit, al je napaka v njej oziroma v nekaterih primerih žensk da pač na momente ne veste kaj hočete?
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
premlada je še, premlada se je spustila v zvezo. Ne vem kaj hoče, kdo pa je vedel v teh letih?
Poznam kr nekaj parov, ki so začeli pri njenih 16-ih, nakar je ženska po večih letih zveze varala, kar je bil razlog za razhod, šlo se je za punce katerim je ta tip bil 1./2. tip v življenju. Nekaj takega bi se lahko tut tebi pripetilo, upam sicer da razrešita vse in da do tega ne pride. Višek nesramnosti je da ti reče da se te ne tiče. Tut meni ni jasno kam odhaja tvoja celotna plača? Tut sama mislim da mam eno razvajeno premožno frkljo, katera želi imati denar, moti jo da delaš skos... In še vprašanje za konec, kako ti to toliko časa sploh prenašaš?
Poznam kr nekaj parov, ki so začeli pri njenih 16-ih, nakar je ženska po večih letih zveze varala, kar je bil razlog za razhod, šlo se je za punce katerim je ta tip bil 1./2. tip v življenju. Nekaj takega bi se lahko tut tebi pripetilo, upam sicer da razrešita vse in da do tega ne pride. Višek nesramnosti je da ti reče da se te ne tiče. Tut meni ni jasno kam odhaja tvoja celotna plača? Tut sama mislim da mam eno razvajeno premožno frkljo, katera želi imati denar, moti jo da delaš skos... In še vprašanje za konec, kako ti to toliko časa sploh prenašaš?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]