Nerazumevajoča in razvajena

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 03. Avg. 2010 6:11

In kako se je končala ta zgodba?
(s)mej se
Uporabniški avatar
Mucka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mucka* » 03. Avg. 2010 14:56

svašta..samo starn od nje!! cim prej!!
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 16. Avg. 2010 13:49

[quote="Paul"]Pa je tle napaka v tem, da sem začel s tako mlado punco hodit, al je napaka v njej oziroma v nekaterih primerih žensk da pač na momente ne veste kaj hočete?[/quote]

paul, jst te pa razumem na en način...veš, moj fant isto dosti dela pa use bi dal zame. ful ga mam rada, vendar mam isto včas tko občutek, da se ne potrudi dost, ker je tudi on zelo utrujen. nism stara 18 let...vendar tudi včasih popolnoma za brezveze zgubim živce. razumem te, rad jo maš, rad bi preživljal čas z njo, ona pa nonstop jamra da se ji ne posvečaš dovolj. še kako se vidim v tej zgodbi :/ nisem plehpička...tut jst sm dala njemu dost ko so bli krizni časi..hudo mi je ko vidim da je utrujen, obenem pa sem žalostna kadar se mi ne more posvetit. čeprav vem, da ga delo izčrpava, me boli, ker se ne more posvetiti meni. veš kaj me potem popade? panika, kaj bo, če je že zdej, ko je mlad tako, kako bo, ko bova starejša. a je res nujno, da ti za druge stvari začne zmanjkovat energije...a je res potrebno, da maš za partnerja čas, res čas le tu in tam......a se mormo res nujno odtujit, oziroma, kako zmanjšat pričakovanja drug do drugega, brez da bi občutili manjko pozornosti in ljubezni.

tud jst na tvojem mestu bi bla panična...k dekle je mlado pa te skrbi da ti "Zbegne"... vendar, ne vem zakaj je pol s tabo, če se ji ne da bit pa če jo sponzorirajo. a ni bolš da gresta narazn, ko pa da boš vsak dan živel v pričakovanju, da ga žinga s kom drugim? ne vem, rada bi ti dala odgovor, pa je težko, k ga še zase nimam :(

veliko sreče vseeno
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 16. Avg. 2010 13:53

tist pa kar je blo zdej o morju pa o dopustu s tabo rečen...tle pa ni comment. grdo dela s tabo, res. ukren nekaj, predn se ti zmeša
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
jlpktnst
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jlpktnst » 16. Avg. 2010 15:42

Po kratkem pregledu mi izgleda vseskupaj kot ena velika razvajenost z ženske strani.

Ali je sumljivo ali ne je težko povedat, predvsem to lahko ugotoviš sam če je odnos vsaj malo pristen. Sicer ti ostane detektiv.

Pač logično, starši imajo vse manj otrok in ti so vse bolj razvajeni. Sploh če so dobro situirani. Otrok ki je vedno imel dovolj denarja ga praviloma ne bo znal nikoli cenit. "Polno rit vsega" smo rekli mi temu včasih... in ja, saj je logično. Prav tako kot se nas večina ne ukvarja več z materialnim pomanjkanjem in smo vedno siti - tudi hrane ne cenimo tako kot starejši, ki so doživeli vojne in lakote.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 18. Avg. 2010 13:37

Paul napisal/-a: Ko ji rečem: kaj pa če bi jst šu na morje s prijateljicami pa tebe zraven nebi vzeu. Kako bi se ti v srcu počutila? da bi šu ven s frendicami pa plesau z njimi celo noč... Kako bi se ti počutila? al pa v kino šu... Pa mi reče: pustila bi te.

Razvajena. Najverjetneje že skače okoli s kakšnim sebi podobnim razvajenim, ki ma polno rit vsega, medtem ko te ni. Mislim da te ma za rezervo, ko bo dobila prvega, ki se ji bo zdel boljši, ti bo zbežala z njim.
In res, a bomo kdaj zvedeli konec te zgodbice?
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Expo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Expo » 21. Avg. 2010 0:58

Paul, tudi sam sem tvojih let in sem imel zelo podobno izkušnjo z razvajeno, nehvaležno in muhasto najstnico in sem si zaobljubil, da nikoli več v življenju. Toliko enega odrekanja, pozornosti in tisoč drugih stvari iz moje strani, na koncu pa ni bilo čisto nič vredno, ostal sem sam s strtim srcem. Pa bi res naredil zanjo čisto vse.

Čimprej stran od nje, samo to ti lahko rečem. Dobi si punco svojih let, ki je prišla k pameti, ve kaj hoče in bo znala ceniti to, kar delaš zanjo. "Najstniške" ljubezni se ne končajo dobro, prejkoslej boš razočaran. Sploh, če iščeš resno zvezo. Nima smisla.

-barbi- napisal/-a:Eh punca je še zelo mlada in ji boš težko kaj dopovedal v zvezi s tem...

Res je, na žalost.
Insane.Chich
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Insane.Chich » 22. Avg. 2010 22:23

Js ji bi na tvojmu mestu pokazala to kar si napisal. Vsaj js bi se na njenmu mestu streznla k je že meni dal ful za razmišlat k sm občasno podobna. Pa še istih let :]
Drgač pa, če ne gre drugače nekej naredi da bo vidla kaj ma... Naredi jo ljubosumno al nekej. Ker po tem kar si napisal je lahko ZELO ZELO ZELO vesela da te ma.
Srečno ;)
Vbistvu Insane.Chick :]

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov