Nepričakovana ljubezen na prvi pogled
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- LittleMissSunshine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2011
Cifre ne bo noben dal kr tko neki punci, ki naj bi anketirala. Vsaj jst ne. **No, čeprav "prava" se oglaša... enkrat me ustavi malo pred Namo en tip, ki me že od daleč gleda in vpije; Kaj si danes zajtrkovala? Zdel se mi je dost odpiljen pa sem mu smeje povedala, nakar mi reče da dela anketo in na koncu mi reče da zdej sem pa zadela neko merjenje maščobe v telesu al kaj ti js vem kaj, pa mu dam telefonsko. In tip mi je potem moril še dva tedna da kdaj pridem merit jeb**o maščobo. LOL (bi dala to z manjšo pisavo, pa ni te opcije)
Jaz bi to vzela kot neko poletno zatreskanost, believe me, če bi bla tud ti temu tipu simpatična oz. bi te opazil, bi pristopil do tebe sploh glede na to kaj delaš - sediš tam pri miru in se ne premakneš nikamor.
Jaz bi to vzela kot neko poletno zatreskanost, believe me, če bi bla tud ti temu tipu simpatična oz. bi te opazil, bi pristopil do tebe sploh glede na to kaj delaš - sediš tam pri miru in se ne premakneš nikamor.
-
lipstick69 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 6. 2011
- Kraj: LJ (okolica)
Bodi ob tem času ko si ga videla in ko neboš v službi tam v bližini. Če ti je usojeno, se bosta že še videla Pa pač narediš nekaj da te opazi. nevem mogoče za začetek samo živjo, koliko je ura..
Butasta prisega, ljubezen pač pride, brez nje se skoraj ne da!
Butasta prisega, ljubezen pač pride, brez nje se skoraj ne da!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov