Nepričakovana ljubezen na prvi pogled

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Anelina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelina » 16. Jun. 2011 14:53

Danes se mi je zgodila nepričakovana ljubezen na prvi pogled. Prišla je ob nepravem trenutku, ampak da se ravno meni zgodi vse, sem že navajena. Lansko leto sem zaključila nekajletno zvezo, ki je trajala vse od začetka srednje šole. Izvedela sem, da me je fant po nekaj letih zveze prevaral z drugo. Priznam, da me je danes, nekaj mesecev po tem, ko se je to zgodilo, sram moje reakcije. Zaradi razpadle zveze, se mi je porušilo vse, nenehno sem bila šibkega zdravja, na faksu sem zabluzila in ne bom naredila letnika, zgubila sem nekaj dobrih prijateljic, itd... Dobrih par tednov nazaj me je ena redkih prijateljic, končno spravila k sebi, naj pozabim bivšega in začnem živet pozitivno. Ko zdaj razmišljam nazaj, se zdim sama sebi smešna. No dober teden nazaj pa sem se odločila, da naredim vsaj kakšno koristno stvar, če že faksa nisem. In najboljša stvar, da ne razmišljam o ljubezni je bila, da si najdem študentsko delo in vsaj kaj zaslužim, za na morje. Našla sem si "u easy" delo, štetje prometa na Bavarskem dvoru v Ljubljani. Ni lepšega kot na sončku opazovat ljudi, zraven poslušat glasbo, se sončit in s tem še zaslužit. Ob opazovanju ljudi sem tako btw opazila, da smo slovenci res lepi ljudje :) Veliko lepih punc in fantov po Ljubljani. Včeraj pa se je zgodilo nekaj čisto nepričakovanega. Ko sem štela promet na Bavarcu, kar naenkrat opazim enega tipa, za katerega lahko rečem, da je zame osebno najlepši tip, ki sem jih kadarkoli videla, pa ne dam veliko na zunanji izgled, ampak bil je res vau. Ravno prav zagorel in z božanskim nasmehom. V trenutku sem bila v sedmih nebesih in ga samo gledala in poslušala pogovor z njegovim prijateljem. Pozabila sem na štetje prometa, tako da sem si na koncu številko izmislila. Potem pa je šel na trolo, jaz pa nisem mogla nehat mislit na njega in danes se spet pojavi na Bavarcu in jaz spet pozabila na moje delo. Malo je manjkalo, da bi šla na isto trolo kot on in pustila svoje delo :) Res mi ne gre iz glave... O njem vem samo to, da je neverjetno lep, da mi je v trenutku zmešal glavo in da glede na trolo s katero se je peljal živi nekje v okolici Brnčičeve :D Vem, da je verjetno zaseden, ampak vseeno bi rada vsaj izvedela, ali je ali ni in kdo sploh je. Kako naj mi to uspe? Hkrati pa sem zmedena, ker sem si prisegla, da se ne bom zaljubila? Zakaj zdaj ravno to nepričakovano?
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 16. Jun. 2011 15:02

Hihihi, zabavno. Mal se moraš uravnotežit, ne bit enkrat depresivna, drugič neumna od zaljubljenosti.
Iz te "ljubezni" valda ne bo nič (čeprav bom vesela, če ti bo kaj ratalo).
Si me pa nasmejala, ja. :)
Because I can.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 16. Jun. 2011 15:19

Hehe, se strinjam, kjut, ampak ja, realno - če glih nimaš poguma laufat za njem na trolo (kar bi znalo rahlo creepy izpadt), se ne sekiraj preveč okol tega, mislm, zakaj bi pa morala nujno neki it ukrepat v zvezi s tem tipom? Jz bi si to vzela kot "neki mojega"/za polepšat si dan/za dušo, če je treba.. pač, spočij si učke, sam ne pa čist pozabit na delo. :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 16. Jun. 2011 15:42

Uh, men pa take stvari niso kjut, prej trapaste :/ itak, da ne more bit kr ljubezni sam zato, ker ima pač ta tip simetrične poteze ksihta, sej ga niti pozna ne :D Pač narava naredi svoje in te mal zmeša s kemijskimi substancami v telesu, jaz ne bi temu dajala velikega pomena, če bi se mi zgodilo (kar sicer močno dvomim, da bi se mi) :P Lahko ga pa vseen probaš kaj ogovorit, če ga še tretjič vidiš, v tretje gre baje rado :)
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 16. Jun. 2011 17:03

Rečeš mu: živjo, vsak dan štejem promet na bavarcu in nehote me vedno zmotš k s svojo seksi ritko prihlačaš mimo, tko da bi se mi zdel prav, da me v kratkem povabš na eno pijačo, da ne bova večno neznanca :D
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 16. Jun. 2011 17:15

..in on ji bo reku:" ne kr si grda" :lol: :twisted:
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 16. Jun. 2011 17:17

Bo pač štela naprej, zgubit nima kej :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 16. Jun. 2011 18:10

Piši v kozmota, pismo meseca. In ziher dobiš kake šampone, mila ali podobne zadevšne za nagrado!
Anelina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelina » 16. Jun. 2011 18:43

@ Tananda - saj to... danes prvič po dolgem času lepše gledam na stvari. Kako ti lahko en tak lep in prisrčen nasmeh, vse obrne na glavo

@purple_rain - saj niti ne bi za njim laufala na trolo, mogoče tako iz zasede, da ne bi vedel hehe. mislim, da to ni bilo samo za polepšat dan, če pa skoz mislim na njega. Bom rekla, če mi podaljšajo štetje prometa, ker sem narobe štela, pa da zastonj še en teden štejem, enkrat ga bom že zagledala

@ dot - če bi ga še tretjič imela priložnost videt, bi ga sigurno ogovorila. Tako bi delo štetja prometa zamenjala, za delo anket in bi ga mal izprašala, pol pa bi moral povedat še mail naslov, da ga kontaktirajo moji šefi, če sem ga res izprašala :lol:

@ celjanar - nisem grda. Ne vem zakaj tak komentar. Ubistvu naj bi bila zelo simpatična, tako vsaj pravijo, res pa je, da se sama nimam za simpatično, ker nisem samovšečna. Vsake oči imajo svojega malarja, vsak je po svoje lep, nihče pa grd.

@ Mr. Simpaticus - tole seksi ritko bi zamenjala z nasmehom, da ga ne bi spravila v neroden položaj :P

@ floribunda - hvala za idejo!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 16. Jun. 2011 18:50

...
Zadnjič spremenil claire, dne 29. Avg. 2011 14:05, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Nole
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Nole » 16. Jun. 2011 19:00

@ celjanar

zakaj bi bla pa grda? saj je še videl nisi?
Zadnjič spremenil Nole, dne 16. Jun. 2011 19:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 16. Jun. 2011 19:03

...
Zadnjič spremenil claire, dne 29. Avg. 2011 14:05, skupaj popravljeno 2 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 16. Jun. 2011 19:32

Nole napisal/-a:@ celjanar

zakaj bi bla pa grda? saj je še videl nisi?

ofak...sam reku sm enega izmed možnih odgovorov..ka pa js vem kak zgleda ta oseba. :lol:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 16. Jun. 2011 20:15

BAHAHAHAHHAHA... JST SM PA ŠTELA PROMET NA DRUGI STRANI. BAHAHAHAHAHAH
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 16. Jun. 2011 20:20

omg umrla bom od smeha, grem stavt, da bo sla delusional jutri na drugo stran ceste na kavo in čekirala, kera bi bila lahko ta bejba :D

drugač pa nasvet avtorici: ful lepo, da si se končno začela zanimat za druge moške. Čeprav malo več samozavesti - komot se maš za simpatično, pa ne boš zarad tega samovšečna...če ti je to taka slabšalna beseda. Meni se zdi edino prav, da je človek sam sebi všeč :)

Če pride jutri spet mimo, ne vem, mal se mu nasmej. Laufat za njim raj ne :lach:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]