Neodobravanje zveze

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

wapa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a wapa » 16. Maj. 2010 5:40

prvo moreš njega vprašat kaj se je dogajalo..če ne upaš lastnega tipa niti vprašat kaj se je dogajalo, res nevem kakšno zvezo imata..sam tiste ki trdite da bi ga že takoj, ko bi karkoli slišale pustile..bi ga res? nevem no, ampak jst, ko mi je nekdo res všeč ga verjetno nebi mogla pustit če bi bil on ves čas dober do mene in mi nebi nič hudega naredu..sej bi se verjetno sekirala čemu takšne govorice, ampak kr prekinla pa po vsej verjetnosti nebi..pač, lahko je govorit ko nisi čustveno vpleten..

aja, pa če nekdo sem pa tja kej spije to RES ne pomeni da je alkoholik.. tko da tuki se strinjam z vanesso. potem takem bi bilo več kot pol študentov alkoholikov...
je pa velik problem če je nasilen ko je pijan.
Na tvojem mestu bi še počakala preden bi se vselila z njim, se mi zdi da se vama mal mudi.. tudi če maš manjše stroške od tega, jbg, boš pač do tega časa mela za kako kavico manj..
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 16. Maj. 2010 7:43

Js enih ljudi res ne razumem. Če dam tiste govorice na stran- zakaj zaboga sploh razmišljaš o selitvi skupaj s tipom, katerega poznaš par mesecev? A eni res ne znate uporabljat možganov ali res tako trdno verjamete v to,da svojega tipa, s katerim sta skupaj par ubogih mesecev, poznate v resnici že celo življenje?

:wall:
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 16. Maj. 2010 8:42

^^ OK, če smo že pr tem.. Po kolkem času pa naj bi človek dobro poznal partnerja? Po 1 letu 5 mescih in 2 dneh? A je sploh določen točn čas? Verjetno si tudi ti slišala za kak primer ko je bla ženska sveto prepričana, da pozna tipa in da je ne bi nikoli prevaru, skrivu karkoli al kej podobnega, niti po 3. tisočletjih zveze, ker pač mata odkrit odnos in si ful zaupata (primer pač), potem pa se nekje zalomi. Tle nima veze čas, čeprou se strinjam, da 4 mesce je premalo sploh če krožijo take govorice.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 16. Maj. 2010 10:38

Tle nima veze čas, čeprou se strinjam, da 4 mesce je premalo sploh če krožijo take govorice.

Lol, očitno čas IMA veze, glede na to, da praviš, da se strinjaš,da je 4 mesece premalo!
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 16. Maj. 2010 12:40

^^ glede na to, da si rabla množino, sm dobila občutek, da ne ciljaš sam na avtorico teme, ma tudi na druge uporabnice (glede na to da je blo že ogromno takih tem o poznavanju partnerja). 4 mesce je lahko komot dovolj za selitev skupi, v primeru da tip ni nasilnež. Ti pa besede nasilnež nisi nikjer izpostavla, ma samo dejstvo da par ubogih mesceu ni dovolj za nič.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Maj. 2010 13:00

Najbolj da po 4 mesecih skupna selitev, po 6ih poroka, po 8 mescih načrtovanje otroka,... Zelo malo je parov, ki so po 4ih mesecih pripravljeni na skupno selitev in par v prvem postu definitivno ni med njimi :wink: Eni nebi smel nikol skup živet :lach:

Poznam pa par, ki sta se po pari mesecih skupaj vselila (nekak nista mela izbire, ker je punca tujka in je potekla izmenjava in se k fantu preselila) in sta že ene 5 let skupaj in sta res eden najbolj normalnih parov kar jih poznam. Odvisno od para seveda.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 16. Maj. 2010 13:21

^^ sej obstaja tudi možnost, da partnerja poznaš že od prej. :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 16. Maj. 2010 15:24

Se mi zdi, da ni merila koliko časa mora preteči, da spoznamo fanta. Lahko nekoga zelo dobro spoznamo v 4 mesecih, drugega pa mogoče še po 4 letih ne, ker ni odkrit, odprt, je zahrbten,... So pari, ki gredo takoj skupaj živet in se razumejo in so pari, ki se ne bodo nikoli ujeli. Mislim, da je važno kdo je skupaj in ne koliko časa sta skupaj.
Glede alkohola pa. Omenjeni tip je očitno alkoholik, ker glede na to, da alkohol dela iz njega nasilneža zelo dvomim, da spije samo eno pivo.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 16. Maj. 2010 16:27

1sneguljčica napisal/-a:Omenjeni tip je očitno alkoholik, ker glede na to, da alkohol dela iz njega nasilneža zelo dvomim, da spije samo eno pivo.

to pa res nima povezave.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 16. Maj. 2010 21:16

mislim, da je bolj point v tem, da pije kljub temu, da se zaveda, da v pijanem stanju udari ven njegova 'temna stran'.

človeka, ki je vesel in zabaven, ko je malo pijan, ne bo nihče razglasil za alkoholika, razne nasilneže in težake pa precej kmalu.

pregovor 'in vino veritas' mogoče pride tukaj v poštev. ko padejo naše blokade pod vplivom raznih substanc, se pokaže pravi obraz človeka.

jaz bi res razmislila na tvojem mestu, glede na govorice. take stvari udarijo ven po daljšem času. poleg tega pa je verjetnost, da bi njegove pretekle težave kar izginile brez kakršekoli terapije zelo majhna. (v kolikor so seveda resnične)
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 16. Maj. 2010 21:27

En sam nasvet: bejž proč
Uporabniški avatar
Petrushka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Petrushka » 16. Maj. 2010 22:03

Kar precej sem razmišljala zadnje čase o vsem skupaj in se odločila, da ga najprej povprašam o tem, da vidim njegov odziv, a dvomim, da se bo stvar razrešila, ker imam slabe občutke glede tega... :( Kakorkoli že, po tehtnem razmisleku in nasvetih mojih bližnjih (zlasti ene osebe, ki ji popolnoma zaupam in vem, da mi želi le najboljše) ter vaših nasvetih, sem prišla do zaključka, da se bom od njega distancirala v vsakem primeru, ker sem slišala že preveč slabih stvari o njem in ne vidim več lepe slike o njem. Žal so te slabe stvari pretehtale dobre, zato mi ne preostane drugega... Štirje meseci resda niso dolgo obdobje, a vseeno upam, da si ga bom kar se da hitro izbila iz glave in obrnila nov list v življenju...
Hvala za nasvete. :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 16. Maj. 2010 22:10

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 17. Maj. 2010 6:42

Petrushka napisal/-a:
Včasih ko se glede kakšne stvari ne strinjava, reče v hecu da bi mi moral eno prisoliti, a ker je že od začetka imel drugačne vrste smisel za humor.

Mami sicer nekaj sluti, saj me včasih v hecu vpraša, če ji ne mislim predstaviti svojega fanta, enkrat pa mi je malce po ovinkih povedala (ko je ugotovila, da obstaja povezava med mano in njim, saj se govorice hitro širijo), da naj pazim koga bom izbrala za partnerja, sicer si lahko uničim življenje.

V vsakem hecu je nekaj resnice.
Mama ima popolnoma prav.
Pojdi proč in ne čakaj da se preveč navežeš nanj, ker potem boš težko šla proč.
(s)mej se
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 17. Maj. 2010 19:12

jaz sem imela enega pijančka nekoč...na začetku je bilo vse lepo in prav in ko je tu pa tam kak vikend kdaj pogledal pregloboko v kozarček, je bilo vse ok...pol sčasom pa se je pokazala prava slika vsega tega-agresija! name se fizično ni nikoli extra spravil, parkrat me je potisnil samo...ampak je pa razbijal skoz nekaj, pa metal stvari, pa vpil....
punca, če se imaš rada, bejž stran, tako kot sem jaz :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]