NEODGOVORNOST in OTROK..!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
trust - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2012
O uboga punca, tole pa je težko življenje Škoda je edino, ker se nekateri pari par let trudijo froce delat pa jim ne rata, tale pa froce dela, pa jih dobesedno "stran meče", bo pa enkrat res hotla otroka imet ga pa ne bo več mogla imet Res sem dobil solzne oči, ko sem vse to prebral in se mi smili punca, še dobro, da je tako čustveno močna, da se ni ubila, ker jaz bi se že
Koliko ljudi dnevno srečamo, koliko različnih zgodb nosijo, koliko so že dali skozi
Koliko ljudi dnevno srečamo, koliko različnih zgodb nosijo, koliko so že dali skozi
- smrketa18
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2013
ja sj maš prou stran od njih..ampak jst sm ji hotla od začetka pomaat, da bi šla po pravi poti naprej..ampak tega ni sprejela in delala po svoje..in ko je menn začela škodit sem se odmaknla..in nočem več slišat za njo!
boljše jih izolirat če nočeje sprejet pomoči
boljše jih izolirat če nočeje sprejet pomoči
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Tako kot se je ena izrazila, taki ljude so črne luknje. Če se družiš z njimi, jim želiš pomagat, bodo še tebe potegnili dol.
In ja Mishela, stran od takih ljudi, ki večkrat zavestno odklonijo pomoč. Sicer bi bila najboljša opcija take ljudi zapret v neko poboljševalno ustanovo ali pa na koncu koncev tudi psihiatrično bolnišnico, čeprav je to proti njeni volji bolj težko najbrž.
Avtorici teme pa; pusti jo na miru, če ti pride na vrata pa jo pač zignoriraj. Niste nikoli brali kake zgodbe staršev, kjer so imeli sina/hči narkomana/narkomanko? Še nekaj sem imel namen napisat, pa mi je ušlo iz glave..
In ja Mishela, stran od takih ljudi, ki večkrat zavestno odklonijo pomoč. Sicer bi bila najboljša opcija take ljudi zapret v neko poboljševalno ustanovo ali pa na koncu koncev tudi psihiatrično bolnišnico, čeprav je to proti njeni volji bolj težko najbrž.
Avtorici teme pa; pusti jo na miru, če ti pride na vrata pa jo pač zignoriraj. Niste nikoli brali kake zgodbe staršev, kjer so imeli sina/hči narkomana/narkomanko? Še nekaj sem imel namen napisat, pa mi je ušlo iz glave..
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
njej niti najboljši psihiatri ne bojo pomagal. če je ne gledaš 24/7, bo začela delat bedarije.
mogoče bi ji prav arest bil v najboljšo pomoč, da jo strezni.
ja, črne luknje so. mishela, to pravim zato ker če navaden človek nasede in pomaga, s tem ubistvu samo še svoje živce izgubi, ostalo pa ostane isto. sej se da pomagat, ampak človek more imet tud sam voljo in malenkost discipline, da ko prileze iz težav ne rine več vanje, in tale punca je pač nima. tudi če ji daš 10 milijonov evrov pomoči, bo čez 1 let na cesti brez vsega.
ja, črne luknje so. mishela, to pravim zato ker če navaden človek nasede in pomaga, s tem ubistvu samo še svoje živce izgubi, ostalo pa ostane isto. sej se da pomagat, ampak človek more imet tud sam voljo in malenkost discipline, da ko prileze iz težav ne rine več vanje, in tale punca je pač nima. tudi če ji daš 10 milijonov evrov pomoči, bo čez 1 let na cesti brez vsega.
hej norci
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Naj živi kakor ji paše, v glavi očitno tak nima nič, tako ji je tudi vseeno da ma sfukano življenje. Otroka pa takšnemu človeku ne smejo pustit da ga vzgaja.
Smrketa, po kakšen nasvet točno si prišla sem? Ali po potrditev, da je res grozna oseba in si bla ti dobra vendar nora duša, da si ji pomagala?
Smrketa, po kakšen nasvet točno si prišla sem? Ali po potrditev, da je res grozna oseba in si bla ti dobra vendar nora duša, da si ji pomagala?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- smrketa18
- Sramežljivka
trust napisal/-a:O uboga punca, tole pa je težko življenje Škoda je edino, ker se nekateri pari par let trudijo froce delat pa jim ne rata, tale pa froce dela, pa jih dobesedno "stran meče", bo pa enkrat res hotla otroka imet ga pa ne bo več mogla imet Res sem dobil solzne oči, ko sem vse to prebral in se mi smili punca, še dobro, da je tako čustveno močna, da se ni ubila, ker jaz bi se že
ja sj to je tt mene najbolj prizadelo, nekateri si zelo želijo pa nmorjo met /
vš kaj ti povem? tt jst bi se zlomla, sam njej se jeb*...ona vzema življenje čist u izi..njej je useen....lahk bi napisala še ogromno tega kaj je blo, sam ko je tok tega da nisem mogla use povedat u unem besedilo...da ne govorim o njenem otroštvu..
- smrketa18
- Sramežljivka
mastermind napisal/-a:Tako kot se je ena izrazila, taki ljude so črne luknje. Če se družiš z njimi, jim želiš pomagat, bodo še tebe potegnili dol.
mene k sreči ni potegnila za njo..jst in moja družina smo jo želil spravit na pravo pot, a žal neuspešno ker je delala po svoje.. se strinjam, zapret pa naj razmisli!!
ja sj, zdj jo pustim, je ne pustim več u mojo bližino.. sm ji jasno povedala da dakšne osebe v življenju jst ne potrebujem..pa se mi je začela opravičevati, a brez uspeha.. ne zanima me več..
edino kar se mi smisli je njena mami in njen še nerojen otrok
- smrketa18
- Sramežljivka
dayđremer napisal/-a:Naj živi kakor ji paše, v glavi očitno tak nima nič, tako ji je tudi vseeno da ma sfukano življenje. Otroka pa takšnemu človeku ne smejo pustit da ga vzgaja.
točno to kar si rekla, naj živi kakor ji paše.. sam kaj pa otrok??
to me zanima, če mislite da bo socialna služba poskrbela za otroka al kko??
ubistvu sm se pršla pozanimat kakšna je vrjetnost da bo ona mela otroka...ker socialno, niti psihično ni zmožna met otroka.
- smrketa18
- Sramežljivka
slovenc79 napisal/-a:njej niti najboljši psihiatri ne bojo pomagal. če je ne gledaš 24/7, bo začela delat bedarije.
točno to! če je nimaš na očeh 24/7 bi nardila neumnost!!
se strinjam, zapret pa bi blo... sam zkaaj noben nč ne ukrepa?? sj npr.. 3splavi? pa zdj noseča spet?
če bi mela disciplino bi blo, sam ona je pa nima... bol ko sm se ji trudla pomagat, slabš je blo!!
in ja DIREKT : če ji daš 10 milijonov evrov pomoči, bo čez 1 let na cesti brez vsega.
- smrketa18
- Sramežljivka
trust napisal/-a:Ja punca vsekakor potrebuje pomoč, da se spravi k sebi, čeprav se mi zdi, da je krivec tudi mtka, ker je ni že prej trdo prijela, pa še brez očeta je odraščala
to je že res da potrebuje pomoč..sam kaj ko jo zmeraj znova zavrne?
ja, to sm si tt jst rekla dokler nism spoznala njene mtke. sm si misnla kakšna mat je to da je ne pusti domou?? pol ko mi je pa še njena mami povedala kko je blo, kko ji je lastna hčer obrnla hrbet mi je blo use jasno..
da je kriva mtka,ker je ni bolj trdo prijela...veš zakaj? ker jo je mela preveč rada in je zmeri use mela.. pa da ti povem kaj se je zgodilo v otroštvu, in to je pustilo posledice pri vzgoji..
ko je mela tale punca o kteri govorimo 7 let in ko je živela še s fotrom..je bla enkrat sama doma s fotrom...in ko je fotru rekla da je žejna ji je dal on vino za pit, nato pa jo posilil! takrat je njena mtka pristala v vojniku, ona pa je šla na zavod v stično. njena mami je postala psihični bolnik, še zdj ma tablete za žiuce, douga leta je obiskovala psihiatra...pred leti je zvedla da ima rada da dojki..in zrd tega kar se je zgodilo v otroštvu jo je mami vedno hotla brnt, jo ščitit tko da je mela usega dovolj, nč ji ni blo prepovedanga k jo je mela preveč rada!! ko je mela probleme na policiji je hodla z njo, po sodiščih je hodla z njo...pousod je bla z njo, nikol ji ni obrnla hrbta!! pa si zamislte kako slabo je zdj njena mami?? večkrat me pokliče pa mi pove kko se počuti in rabi pogovor..po pogovoru pa mi velikokrat reče da jo pogovor z mano pomiri in si želi da bi ji bla hčerka jst! ko mi pa to reče me pa res zaboli, prou souze dobim u oči! njen zadnji sms ko smo si pisale mi je napisala kaj sm nardila tok slabga da morm zdj nosit tako breme?!
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
ja nimaš kej. mati si je živlenje zaštrikala že v preteklosti (na podlagi preteklih odločitev) in to je potem tud vplivalo na hči... in če hči noče sprejet pomoči nimaš kej. sama more pridt do tega, da dela narobe....
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
- smrketa18
- Sramežljivka
Trouble napisal/-a:ja nimaš kej. mati si je živlenje zaštrikala že v preteklosti (na podlagi preteklih odločitev) in to je potem tud vplivalo na hči... in če hči noče sprejet pomoči nimaš kej. sama more pridt do tega, da dela narobe....
je tako ja..
kaj pa misliš glede otroka??
ker moja sošolka ki je rodila pri 17 letih so ji iz socialne službe hodl domou gledat če ma use urejeno, use pripravljeno za otroka.. ka pa tule? ko nima ona DOBESEDNO NIČ?
je že res da ma un njen tip redno službo v hotelu...sam nima pa nič drugega kokr tisto sobo u hotelu..
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
na papirju ima tvoja kolegica, tista ki so jo hodil iz socialne gledat manj kapitala kot pa tista, ki ima fanta, ki dela v hotelu. Vseeno je, a ima hišo, stanovanje, sobo v hotelu,...važno je, da ima službo. Verjetno tista prva punca tudi nima fanta redno zaposlenega...
Tak je pač sistem v državi, na to boš težko vplivala.....
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
- smrketa18
- Sramežljivka
Trouble napisal/-a:na papirju ima tvoja kolegica, tista ki so jo hodil iz socialne gledat manj kapitala kot pa tista, ki ima fanta, ki dela v hotelu. Vseeno je, a ima hišo, stanovanje, sobo v hotelu,...važno je, da ima službo. Verjetno tista prva punca tudi nima fanta redno zaposlenega...
maš prau ja, sošolka ni imela prihodkou, njen fant pa tt ne ker sta itk oba u šolo hodla(sta mela usaj pomoč iz obeh strani staršev) ..pa sta mela stanovanje in use za otroka..
hjooj ŽALOSTNO RES!
NEKDO NIMA NIČ PA MU NBOJO TEŽIL, NEKDO MA PA USE PA MU NA VRATA HODJO
AH
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]