NEODGOVORNOST in OTROK..!?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

smrketa18
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 9. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a smrketa18 » 02. Sep. 2013 14:06

živjo.. rada vam bi povedala zgodbo ene moje biuše prijateljice.. ker opažam da se čezdalje več parov dobi otroka ki si ga sploh ne želi in ni sposoben imeti..

no pa da začnem.. ko sm prišla v srednjo šolo sem tam spoznala to "prijateljico" noben na šoli je ni maral, velikokrat so se spravili na njo psihično in zelo velikokrat tudi fizično..delažna je bila nasilja kot v šoli in na ulicah..sploh si ni upala it nikamor sama..takrat mi ni blo še nič jasno zakaj so takšni do nje? velikokrat so mi rekli češ sj boš vidla kko te bo izkoristla, uglaunem sam slabo ti bo hotla..tkrat mi je blo čist useen kaj so drugi govoril o njej,jst sm se še naprej družla z njo(takrat še ne tako pogosto) pa čeprav sm bla edina njena prijateljica..to da je ona kurba,kradljivka itd..to me ni ganlo (ker je še niti nisem dobr poznala)..in sm njim odgovorila dokler men nič ne nenaredi bom držala z njo..no in tko je blo res,družle smo se use do konec junija tega leta..kasneje vam povem zakaj.

zdej pa da se vrnem k bistvu te teme..ko je bla ona stara 16 let je spoznala fanta ki sta samo blizila hodla na žurke itd..uglaunem bla je z njemu samo za žurke..no in s tem fantom ona zanosi, odloči se za splav in ga tt nardi, fanta je pustila tkrat in se odločla da bo ona še naprej žurala in se mela fajn..in tko je ona hodla vn,uživala...in ne dougo po tem je spoznala druzga fanta, spet se je mela fajn, tokrat je bila s fantom približno eno leto..u tem letu je s tem fantom naredila toliko neumosti in si takopala toliko skrbi...da vam povem,fant in ona skupaj sta se odločla da bosta oropala pošto, ona baje d je bla na preži če kdo pride on pa je šou oropati pošto..fanta so seveda dobili,ona pa se je nakako izmuznila...ta fant je zdj v zaporu že 2 leti... in tt s tem fantom je zanosla..in spet naredila splav...ona ga je še neki časa hodla obiskovat v zapor, mu pošiljala pisma in svoje slike...usak dan ob določeni uri jo je on poklicu in tko je blo mnde 2 mesca,dokler se ona tega ni naveličala..in spet začela žurat na pouno...no in potem je lani nekje januarja spoznala tipa ki dela v hotelu kot kelnar, star je 31 let..(da vam povem še to,on živi v hotelu v katerem dela, nima svojega stanovanja,nima nič!)pač ona je hodila v hotel na pjačo s kolegicami in večkrat tt z mano..no in enkrat ji je reku da ma hudo rit in ona se hitr zagrela in zagrabla..no in pol sta se onadva dobivala..in sklenla da bosta f** frenda..ona se je s temu strinjala..use dokler se ni zaljubila u njega..ko mu je povedala da hoče resno zvezo z njemu pa ji je reku da sta lahko smao f** frenda...in potem se je velikokrat jokala k pač ni hotel biti z njo..in je začela iskat tolažbo pri drugih fantih..ko pa je on zvedel da hodi tud z drugimi fanti naokol ji je to prepovedu,češ da se nesme z nobenmu dobivat..ona mu je tkrat rekla zkaj pa ne,sj itk nisma skupi...no in tkrat sta se pol kao zmenla da bosta onadva skupi...u tem času ga je ona predstavla svoji mami, z njeno mami se nista ujela ker je on zmeraj use hotu vedet kko pa kj...njeno mamo je zmerju za kurbo in ji očital zkaj ona hodi večkrat na dopust da to ni nikakršna mama..in teh prepirov je sledilo še ogromno,v tem času se je nehala menit z mamo ker je zmeram držala z njenim tipom...tkrat ji je on prepovedu stika s svojo mamo! in ona ga je ubogala!.. u tem času se tt ni smela družit z nobenmu, ni smela met fbja, telefona,ni semla it vn..uglaunem ni smela met stika z nobenmu! lahko je bla samo u tisti sobi u hotelu...z mano si je samo kdaj pa kdaj pisala na skrivaj da on ni videl...no in enkrat mi ona napiše da delata ne bebici, da sta se odločla imet otroka kao želja iz obeh strani..čez dober mesec po tem mi pove da je zanosla...pa jo vprašam pa on ve? pa mi ona nazaj reče..ne nism mu še povedala, da jo je starah mi je rekla..jst sm ustrajala da mu pove in res ona mu povedala da je noseče...in veste kaj je rekel?!!! naredi SPLAV! in ker je ona taka da itk ne razmišlja s svojo glavo gre ona SPET narediti splav...po splavu je bla ona še kr z njem u hotelu in ga še zmer use ubogala..čprau sm ji jst rekla kaj ji ni jsano da je še kr z njem? tip ti reče da bosta mela otroka pol pa zahteva da nardiš splav..ne vidiš da se zajebava s tabo sm ji rekla? ampak ona me ni poslušala in še naprej bla z njem...tko je blo use dokler enga dneve ni pršla k men na vrata usa objokana da jo je udaru in nagnal...ona ni mela it kam, z matko se ni menla(s fotrom se pa že od otroštva ni vidla), se prau ni mela doma! tkrat sm ji jst ponudla steho nad glavo in živela je pr men, mela je use,hrano, spat je mela kje, lohk se je umivala..oglaunem bla mi je kot sestra in tt moji doma so jo lepo sprejel in ji pomagal..rekl smo ji nj ga gre prijavit za nasilje..in res ker je biu moj fotr tok ustrajn je šou z njo na policijo da je podala prijavo...in tko je bla ona neki časa pr men...tkrat smo ji kupl telefon, dal kartico za klicanje...s pogojem da njega ne bo klicala in mu ne bo pisala!! ona nam je obljubljala da mu nbo..itak je bla ta obljuba zaman..še isti večer ko je dobila telefon mu je začela pisat kok ga ma rada pa bla bla bla...no in ker je ona bla tok zabita se je nasledn dan dobila z njemu in mu povedala da ga je prjaula na policijo! in šla z njem na policijo in prosla na policiji da umaknejo prijavo!! haloo?? si morte mislt?? u tem času ko je bla pr men so pa moji straši poskrbel tt za njeno mami in jo prosl če ji lahko oprosti in se pogovori z njo,konc koncu ji je pa le mami..in res tkrat so se one pobotale in lahk je šla nazaj domou..ne doug za tem je pa spet se začela redno dobivat s tem njenim decem in spet mu je use govorila,speet spala pr njemu,,.mami ko jo je uzela domou ji je pa jasno povedala, doma si lahko pod pogojem da z njim nimaš več nič.,,in spet je rekla da nbo mela nič da ga bo pustila pri miru..spet laž! po dobrem tednu je rekla mamici da gre ona k njemu...mami ji je jasno rekla,če greš se ne vračaj nazaj..rekla ji je sj te ne rabim,tam me čaka boljše življenje! in tko je ona spet šla...pred kratkim pa pride ona na vrata k svoji mami in s tem tipom...tip je njeno mamo udaru,jo zmerjal tako da je njena mami poklicala policijo..pride policija in njena mami pove kko je blo da jo je udaru in to...a veste kaj ji je naredila hči ko so njo vprašali kaj je bilo?? LASNTA HČI JE OBRNLA HRBET MAMI IN REKLA POLICAJU SJ NI NČ OD TEGA RES,SAM POGOVARJALA STA SE! si predstavljate?!! obrnt hrbet lastni mami??! jst si ne...

no in tkrat sta mami povedla da je ona spet NOSEČA!

če je tokrat nardila splav al če ga ni ne vem..vem sam to da nima nobenega pogoja za otroka! nima službe, nima podpore od staršev,nima prijateljev, nima stanovanja, nič niima! nevem kako je zdaj z njo...

da vam povem še kok je ona zapufana... 1500€ ima za plačat tušmobil naročnine+obresti, 500€ simobila+obresti, pouno kazni za ktere sploh nwem od kod so (njena mami mi je kazala neke papirje) uglaunem zapufana tako da obup+ šole ni naredila tako da nima NIČ..

kaj pravite na to? je takšna punca stara 20 let sposobna imet otroka??
kje je tle socialna?? zkaj pri takšnih nič ne ukrepajo??
Zadnjič spremenil smrketa18, dne 03. Sep. 2013 12:16, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 02. Sep. 2013 14:11

:roll:

ne.
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Inaa** » 02. Sep. 2013 14:13

ne razumem čemu je na koncu vprašanje če je sposobna met otroka. :roll:
You make me smile, please stay for a while :)
smrketa18
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a smrketa18 » 02. Sep. 2013 14:15

če je obdržala otroka, a misliš da je lohka otrok sploh normaln glede na to da so za njo že 3 splavi..+ da občano kadi travco in je redla kadila...
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 02. Sep. 2013 14:16

ne vem... zakaj te pa to tolk firbca? :P
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
smrketa18
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a smrketa18 » 02. Sep. 2013 14:17

Inaa** imaš pousem prou.. tisti vprašaj na koncu je čisto brez pomena!!
smrketa18
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a smrketa18 » 02. Sep. 2013 14:20

Trouble zto k moja sošolka ki je rodila pri 17..ji je socialna služba hodla domou na vrata in preverjala stanje v družini, če ima use za otroka...če slučajno pije...
zto k nekatere ki jih ni potrebno tok nadzarovat jih nadzorjuejo...take neodgovrneže pa ne!!
zto me zanima...plus tega nekdo hoče met otroka pa ga nmora met, nekdo se pa tkole zajebava! Žalostno!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Sep. 2013 14:37

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:53, skupaj popravljeno 1 krat.
smrketa18
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a smrketa18 » 02. Sep. 2013 14:45

zkaj sm se povezala z njo??
obe smo iz istega mesta.. ko sm začela hodt v sredno šolo sm jo tam spoznala... hodla je na isti bus k jst in tko smo se pol začele družit. tisto kar so mi drugi govoril o njen me ni ganlo.. zto k ne sodim ljudi po tem kar mi drugi povejo o njih... men se je ona tkrat smilla, hotla sm ji pomagat! zto sm se zbližala z njo...in pol smo postale zlo dobr prjatlce, no usaj jst sm misnla tko.. use dokler ni šla čez mejo!
takrat jst nism gledala na to kolk fantov ma pa kaj dela z njimi, sej konc koncu je njeno življenje in me ni motl da ma en kup fantov...če ma ona fante s tem men nč ne škodi...razumeš kaj ti želim povedat??
je pa res da zlo prihitro spustim določene osebe v moje življenje..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Sep. 2013 15:04

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:53, skupaj popravljeno 1 krat.
smrketa18
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a smrketa18 » 02. Sep. 2013 15:11

ne nisi me prou razumela, oz. nisem dovol razločno napisala..
jst sm se začela z njo redno družit odkar ime tega kelnerja..tisto v šoli smo samo do avtobusne šle skup in to je blo to...tkrat tt še nism poznala vse resnice...to use mi je ona povedala kaj je blo za nazaj,ko je še niti poznala nism dobr.
nwem kko naj ti razložim..
ko se je use tisto dogajalo jst nism bla z njo še prjatlca, sam poznala sm jo..

sory za moje ne jasne odgovre..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Sep. 2013 15:25

...
smrketa18
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a smrketa18 » 02. Sep. 2013 15:42

ja maš prou...tkrat je vedno govorila da tega več nbo počela...
in ja,sm ji rekla ok...pozabmo preteklost pa glejmo u svetlejšo prihodnost..

tak d ja...jst sm se ji odmaknla in ji jasni povedala naj me ne išče več..

zdj se več ne ukvarjam z njo...sam skrbi me za otroka, ah žalostno ne..
sj zdj mi je žau d sm jo tok spustila u svoje življenje..sam kj češ tko pač je blo..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 02. Sep. 2013 15:53

dafuq :O

od takih ljudi samo stran :P laufat, čim hitrej, čim dlje. to so ljudje ki drvijo v prepad, če jim hočeš pomagat te bojo samo s sabo potegnil

tok komentarjev mam, da se mi niti začet pisat ne da.. itak škoda besed za take črne luknje. samo stran od nje. stran stran stran.
hej norci :)
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 02. Sep. 2013 16:09

najboljše od takih ljudi stran pobegnit al kaj?!
ja super, dajmo jih izolirat, da bodo delali še več bedarij :roll: ker nimajo nobenega, ki bi jim bil za vzor in dobro vplival nanje

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov