neobičajna poroka

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 16. Okt. 2008 9:50

kamis napisal/-a:Hmm,jah glede na to da mam jst velko družino,pa moj dragi reees veeelik prjatlov pa tko.Mislm da poročila se bova na gradu med najožjimi prijatelji in družino,potem pa žurka za use k jih poznava.

Meni bi bilo zelo pomembno, da se moje poroke udeležijo VSI tisti, ki jih imam rada, zato me kakšne posebne destinacije sploh ne pritegnejo. V obred bi vključila še kočijo, poroka bi bila na gradu, kar pa se tiče izvirnosti, bi jo pa uporabila pri pogostitvi, z zanimivo glasbo, kašnim posebnim programom itd.. To pogostitev pa bi najraje imela po vzoru kakšne poroke iz ameriških filmov - zunaj na travi, obložene mize, stoli, oder, igrala za otroke, baloni ipd.. Seveda v poletnem času..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 16. Okt. 2008 10:02

Men sploh ni do običajnih porok... najrajši bi se kr nekje, na eni čist x lokaciji, bosa in v poletni oblekci. Taka kot sm v resnici. Ne maram petk, veličastnih oblek, mejkapa... Ena je omenila klife v Angliji, to je dobra ideja. Povabila pa ne bi nobenega, niti mame in najbližjih prijateljev. Moja mami se pa s tem totalno strinja, ker je rekla da je bla njena poroka nočna mora, tok priprav, folka...

Potem kasneje, čez nekaj časa, bi pa naredila eno veliko poročno zabavo za najbližje( zarad daril )
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 16. Okt. 2008 10:19

^Evo, moje mišljenje je enako. :) S to razliko, da jaz ne bi naredila žurke (samo) zaradi daril, ampak zato, ker je žurka zmeram kul zadeva. :lol: Poroka v dvoje, brez živciranja, potem pa en žur (piknik varijanta) za najbližje.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 16. Okt. 2008 13:07

*skokica* napisal/-a:^Evo, moje mišljenje je enako. :) S to razliko, da jaz ne bi naredila žurke (samo) zaradi daril, ampak zato, ker je žurka zmeram kul zadeva. :lol: Poroka v dvoje, brez živciranja, potem pa en žur (piknik varijanta) za najbližje.

Ja pa, kdo vas bo pa z rižem obmetaval?? :wink: :D
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 16. Okt. 2008 13:20

Bodo na žuru čevapi leteli. :lol:
Uporabniški avatar
butterflychek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a butterflychek » 18. Okt. 2008 21:33

Midva sva se z mojim pogovarjala, če bi se kdaj poročila, bi se poročila na obali.. že od nekdaj sanjam poroko ob morju, na peščeni plaži (recimo kakšna laguna kot je Bora Bora), obadva oblečena v belo, okrog vratu orhideje, v ozadju pa samba.. idila :)
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 20. Feb. 2009 11:02

Malo obujam temo...

Koliko vas je že poročenih? Ziher sem, da nisem edina na tem forumu. Roke gor, da vas preštejemo :)
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 20. Feb. 2009 11:34

ene par jih je ja...
nam zaupaš kako je blo na vajini poroki? kje sta se poročila? je bila nenavadna poroka? :P
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 20. Feb. 2009 13:50

Ne ni bila nenavadna, ampak sem to temo obudila, ker druge o poroki ni bilo, ni sem pa hotela smetit :)

Midva sva se poročila 14. junija lani. Imela sva bolj ali manj tradicionalno poroko, no brez šrange pa tega, ker mi to ni lih všeč. POročila sva se pa na gradu Bogenšperk v Šmartnem pri Litiji. Bilo je malo več kot 60 svatov. Če želiš lahko dam zraven kako slikico.

kako pa je bilo pri tebi? Imaš tudi kakšne slikice?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 20. Feb. 2009 14:01

slikice ja :razz:
tudi sama se hočem enkrat poročiti.na poroki pa nočem nikoga drugega kot družine in najbližjih prijateljev.mi je pa kar nekaj ko se ene hočejo poročiti zaradi daril.a ni prvoten pomen potrditev zveze ne materialnost?!
aja, pa moja fantazija:poroka na ptujskem gradu, tam kjer sva imela prvi zmenek in potem zabava v idilični kočici pri ribniku v bližini....dreaming pač :D
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 20. Feb. 2009 14:14

Ja, saj midva sva imela samo družino, moje in njegove najbližje prijatelje. Nisva šla na raven otrok od bratrancev ipd., ampak samo tiste, s katerimi smo dejansko v stiku, ne da ga vidiš enkrat na sto let.

Poročiti se zaradi daril...ok, kr neki :roll:
Zadnjič spremenil UG84, dne 25. Feb. 2009 16:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 20. Feb. 2009 14:22

res lepe slikice :D uradno vama zavidam...pa se vama je kaj spremenilo po poroki?
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 20. Feb. 2009 14:27

mal prevelike slike so, po možnosti zmanšej :P

uuuuuu torta mi je pa res ušeč :D obleka pa seveda tud, lepa sta bla :ja:
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 20. Feb. 2009 14:29

Hvala punce :razz:

Pred poroko sva že živela skupaj eno leto tak da niti ne. Razen tega, da se nama fajn zdi da je uradno. Jaz sem spremenila priimek, precej je prišla menjava dokumentov.

Itak da vsem priporočam, da najprej živijo skupaj, da sploh vidijo kako in kaj se obneseta skupaj. Vidva sta že skupaj?

Ja, sem hotla zmanjaš, pa ne znam.

Torta je od Kraljevega Mignona, obleka pa od Poročnega kotička.
Zadnjič spremenil UG84, dne 20. Feb. 2009 14:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 20. Feb. 2009 14:30

Midva sva se zadnjič pogovarjala, da če bi imela denar bi se šla z družino na Mauricius poročit. Na peščeno plažo, večerja ob ognju in njihovi glasbi...
Samo za takšno poroko rabiš dosti denarja, če bi rad družino imel ob sebi. Ds bi šla pa sama s fantom me pa ne vleče..
Jaaaa lepo bi blo :)
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov