neobičajna poroka

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Geja.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Geja. » 05. Avg. 2007 13:08

jst bi se rada iz svoje poroke odpelala na vespi :D
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 05. Avg. 2007 15:50

Če se kdaj poročim, bo to definitiuno hawaiian barefoot wedding :) .

Nism tradicionalna, ne maram klasike, odpadejo kupi folka, k ga več al mn sploh ne poznam, niso mi ušeč kičaste douge svetleče bele obleke, k se vlečejo za tabo, ne predstaulam si deca oblečenga u že stokrat viden "poročni pajac", sovražm pleh musko in one man bande :D , škoda mi je dnarja za kopico enih ljudi, k se vidmo enkat na let, še mnj pa si želim kraužlat žiuce in se mesce prej sekirat k une Bridezillas (al kako že? :P ) s teveja in bit na dan poroke usa zmatrana, sitna in nezadovolna ... :nein:

Na Havaje bi šla že prej in mela poroko pa hanimun u kompletu, bla bi bosa, mela preprosto kratko frfotavo oblekco, čop pa rošco u laseh, on bi biu oblečn u poletne casual cotke, tortica bi bla mala simbolična (nism lih nek fan tortic), zravn bi ena deklca na ukulele špilala Somewhere over the rainbow :cool: in to bi blo to. Doma bi pa nardila žur, da ne bi blo kšne zamere.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
bla bla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007
Kraj: nekje na Zemlji

Neprebrana objavaNapisal/-a bla bla » 05. Avg. 2007 16:53

Tiavanna napisal/-a:Zadnjič sem slišala eno dobro. Sicer sam kraj ni tok neobičajen, je pa ideja super. ;)
Že nekaj let sta živela skupaj in lani sta dobila tudi otroka. Par mesecev nazaj sta prijateljem poslala vabila za sinčkov prvi rojstni dan, ki naj bi ga praznovali v Arboretumu. Sicer se je vsem zdela nekam preveč fina lokacija za rojstni dan enoletnega mulčka, ampak sta se pač tako odločila. In res pridejo tja...praznujejo rojsti dan, vse normalno...In kar naenkrat stopi noter matičar in ju poroči. :D
Baje so vsi zgledali nekako tako :eek: Bla sta pa čist normalno oblečena, v kavbojkah...in baje je blo ful lepo. :)
Se mi je zdelo zelo zelo simpatično. :)

Tud sama sm slišala za to...
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 05. Avg. 2007 21:47

^to je pa en lep način, kjer se vid da sta se poročila čist tko iz ljubezni, nobenga pompa, nobenih daril nič. Samo želela sta si, da so njuni bližnji z njima. Lepo. Sicer se sama za to ne bi odločila, ampak mi je ideja simpatična ;)
Uporabniški avatar
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2006
Kraj: Pariz

Neprebrana objavaNapisal/-a *Laura* » 17. Avg. 2007 7:59

jaz bi se poročila. če bi bil res pravi.

ampak mi je hecno.

zdi se mi, da poroka ni merilo za srečo. moja2 nista poročena, živita ''na koruzi'' in sta zelo srečna. bi lahko rekla, da eden najbolj uglajenih in ''usklajenih'' parov, kar jih poznam. pa ne govorim tega samo zato, ker sta moja starša. verjamem, da ne bi bila tako srečna, če bi bila poročena. pa ne vem, zakaj.
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 17. Avg. 2007 8:54

Aloha napisal/-a:Če se kdaj poročim, bo to definitiuno hawaiian barefoot wedding :) .

Že s tem si zadela...pr men mogoče ne bi bli Havaji ampak kkšna druga destinacija...hm :gruebel:

Aloha napisal/-a:Nism tradicionalna, ne maram klasike, odpadejo kupi folka, k ga več al mn sploh ne poznam, niso mi ušeč kičaste douge svetleče bele obleke, k se vlečejo za tabo, ne predstaulam si deca oblečenga u že stokrat viden "poročni pajac", sovražm pleh musko in one man bande :D , škoda mi je dnarja za kopico enih ljudi, k se vidmo enkat na let, še mnj pa si želim kraužlat žiuce in se mesce prej sekirat k une Bridezillas (al kako že? :P ) s teveja in bit na dan poroke usa zmatrana, sitna in nezadovolna ... :nein:

Na-a, tole vse je no go for me :roll: . Napihnjene poročne obleke za nepredstavljivo velik dnarja...v kompletu seveda še dražji čevlji, ki se jih pod obleko sploh ne vidi...da bi pa svojga dragega vidla v smokingu...me pomoje pobere od smeha, ker bi nosu hlače na pol riti :rofl: Predvsem bi mi šlo pa na živce, da bi se mogla ceu dan družt s folkom, k mi sploh ne pomen velik...in bit vsa nasmejana pa srečna, svojga novopečenga moža pa zarad tega ceu dan ne bi mela šanse vidt/objemat/lupčkat...

Aloha napisal/-a:Na Havaje bi šla že prej in mela poroko pa hanimun u kompletu, bla bi bosa, mela preprosto kratko frfotavo oblekco, čop pa rošco u laseh, on bi biu oblečn u poletne casual cotke, tortica bi bla mala simbolična (nism lih nek fan tortic), zravn bi ena deklca na ukulele špilala Somewhere over the rainbow :cool: in to bi blo to. Doma bi pa nardila žur, da ne bi blo kšne zamere.

Tale pesmica bi bla idealna...ah ja... :hearts:

Ampak je pred vsem tem še vedno vprašanje, če se bom sploh poročila :D
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 17. Avg. 2007 12:46

Eh, poroka je metanje denarja stran. Čez nekaj let se pa tolčeš po glavi, kaj ti je bilo tisti dan.
Splača se samo, če podpišeš predporočno pogodbo, ki ti zagotovi masten del skupne pogače :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Avg. 2007 12:52

Lejla86 napisal/-a:v kompletu seveda še dražji čevlji, ki se jih pod obleko sploh ne vidi

do zdej so vse nevset na kterih porokah sem bla, pod kiklo nosile superge, ker pač so vse izhajale iz manjšega mesta kjer pač je tko da more nevesta nosit obleko celo noč in celo noč v petah in cel dan pač ni šlo.itak se pa ne vidi..vidl smo šele takrat ko so nalašč pokazale :D

drgač sm pa jst bolj za casual porokce..ampak bela obleka no go..mi je bolj všeč v barvi šampanjca in čimbolj simpel, pa brez nekih destmetrskih vlečk...bi mela pa pravljično poroko na nekem gradu, ampak tukaj ljubljanski po celi črti odpade :roll:
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 17. Avg. 2007 12:59

Shannon napisal/-a:Eh, poroka je metanje denarja stran. Čez nekaj let se pa tolčeš po glavi, kaj ti je bilo tisti dan.
Splača se samo, če podpišeš predporočno pogodbo, ki ti zagotovi masten del skupne pogače :D

Tole se pa mal preveč filmsko sliš... :roll: in ne bi blo v mojem stilu. Če se bom poročila, se ne bom zato, da bi neki iztržla iz tega...

*purple* napisal/-a:do zdej so vse neveste na kterih porokah sem bla, pod kiklo nosile superge, ker pač so vse izhajale iz manjšega mesta kjer pač je tko da more nevesta nosit obleko celo noč in celo noč v petah in cel dan pač ni šlo.itak se pa ne vidi..vidl smo šele takrat ko so nalašč pokazale :D

:rofl: sam je dobra ideja...vsaj ožuljen nisi :)
Uporabniški avatar
miska20
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 8. 2006
Kraj: prelepa Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a miska20 » 17. Avg. 2007 21:12

Aloha napisal/-a:Nism tradicionalna, ne maram klasike, odpadejo kupi folka, k ga več al mn sploh ne poznam, niso mi ušeč kičaste douge svetleče bele obleke, k se vlečejo za tabo, ne predstaulam si deca oblečenga u že stokrat viden "poročni pajac", sovražm pleh musko in one man bande :D , škoda mi je dnarja za kopico enih ljudi, k se vidmo enkat na let, še mnj pa si želim kraužlat žiuce in se mesce prej sekirat k une Bridezillas (al kako že? :P ) s teveja in bit na dan poroke usa zmatrana, sitna in nezadovolna ... :nein:

Na-a, tole vse je no go for me :roll: . Napihnjene poročne obleke za nepredstavljivo velik dnarja...v kompletu seveda še dražji čevlji, ki se jih pod obleko sploh ne vidi...da bi pa svojga dragega vidla v smokingu...me pomoje pobere od smeha, ker bi nosu hlače na pol riti :rofl: Predvsem bi mi šlo pa na živce, da bi se mogla ceu dan družt s folkom, k mi sploh ne pomen velik...in bit vsa nasmejana pa srečna, svojga novopečenga moža pa zarad tega ceu dan ne bi mela šanse vidt/objemat/lupčkat...

[/quote]

midva sva se z mojim menla, da ne boma mela velike poroke, sploh pa ne bo tam tistih ljudi, ki se delajo nenormalno prijazni, v resnci pa pridejo sam jest pa pit... :?
Tako da sva se odločla, da bodo na najini poroki prisotni sam priče, starši in NAJBOLJŠI prijatelji, kar pa ne pomeni nujno sorodniki...o lokaciji se še nisva pogovarjala, dopade pa se nama otočec, na vrtu za gradom... :D
Uporabniški avatar
miska20
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 8. 2006
Kraj: prelepa Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a miska20 » 17. Avg. 2007 21:14

ups..narobe citirala...se oproščam.. :(
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 21. Avg. 2007 13:35

Ja mislm da usaka zenska kdaj sanja o poroki (že kot mejhna punčka ane) :)
Ja moja poroka bo vrjetn velikaa....hočm veliko poroko pa razkošno....
Js bom u belem, mela bom velk party, sam ne bo cerkvena, ampak samo civilna...
Drgač so mi pa tut ušeč te poroke navem na plaži pa tko....
Mi je frendica uzadno razlagala, da sta šle z eno kolegico(k se bo poročila) do kamermana da se use zmenjo in jima je kamerman razlagou da je snemou na eni poroki, kjer se je parčk že prej poroču k sta bla na počitncah, ampak za to noben ni vedu....
In najprej sta mela cerkveno poroko, tm k nej bi mela pa kao civilno, je pa ona vstala s stola pa u mikrofon povedala, da mata en presenečenje in pač da sta se že tm civilno poročila, pol so pa prkazal filmčk...
baje da sta ble mtke od njih dveh tko razočarane in da se tašča od te punce še par tednou ni z njo pogovarjala :lol:
Live your life like you want
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 21. Avg. 2007 16:07

Ja, jaz sem ena izmed tistih punc, ki že od otroštva sanja o poroki :D Nekaj najlepšega je, da te tvoj potem predstavlja: to je pa moja žena.. Saj vem, da je neumno, ampak ta stavk mi je full všeč.

Nikoli mi pa niso bile všeč velikeee poroke. Preveč gre živcev, denarja in vedno je na koncu kdo razočaran. Jaz bi se najraje poročila nekje na dopustu. Potem pa prideš nazaj, narediš piknik in to je to.. Brez komplikacij!!!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Avg. 2007 21:07

kiny napisal/-a:In najprej sta mela cerkveno poroko, tm k nej bi mela pa kao civilno, je pa ona vstala s stola pa u mikrofon povedala, da mata en presenečenje in pač da sta se že tm civilno poročila, pol so pa prkazal filmčk...
baje da sta ble mtke od njih dveh tko razočarane in da se tašča od te punce še par tednou ni z njo pogovarjala :lol:

a ni tako, da moraš bit pred cerkveno poroko že civilno poročen? mislim da je, v tem primeru bi moralo svatom hitro postat jasno, koliko je ura :)
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 25. Avg. 2007 13:58

Ne, ni nujno! Moja kolegica se je zdej julija poročila, najprej u cerkvi, pol civilno.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]