neobičajna poroka

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Feb. 2009 13:24

*skokica* napisal/-a:^Tudi na tej povezavi so zelo všečne fotografije. Ampak če tebi pač nekatere fotografije niso všeč, to še ne pomeni, da so fotografije slabe oz. da je fotograf slab. Ampak vedno znova pozabim, da si ti *purple* in da kar ti rečeš, to pač drži. :P

ok nevem, lahko so to njegovi slabi trenutki bli, ampak glede na to da ma te slike objavljene kot galerijo na spletni strani....jst se pač za takega nebi odločila, ker me take stvari blazno motjo.Oziroma kot sm rekla, bi mu naročila, naj se takim slikam izogne.prva slika ko prideš na spletno stran je abnormalno lepa,ampak naštete mi pa sploh niso ušeč.
nevem zakaj zdej tako napdanje?
Mi smo mel na sestričnini poroki pregrešno dragega zvenečega fotografa, pa je take slike naškljocal, da te je srat prjel :? in tega jst nočem za svoj dan.

UG84...odvisno kaj je zate drago in kaj si us eza to ceno dobila.
če bi ti za to ceno naškljocal same neosebne in neprou lepe fofografije,bi biu zelo drag.v primeru če bi za to dobila nek maksimum lepih slik (valda kšna se lahko ponesreči, logično) nebi biu drag.Tako si jst to uzamem.
Če pokomentiram tvoje slike, so tko, pouprečne.Moti me na sliki kjer je miza, da je slika postrani.pa slika cerkve mi tudi ni kej preveč ušeč,spet svetloba.

ni pa pravila, kukr sm rekla.lahko ti en za male denarje nardi fenomenalne slike, al pa en za velik denar slabe slike.čist odvisno.
jst bi gledala kukr sm rekla, na njegove pretekle fotografije, kšne reference, smisel se dogovorit stvari da slika po naših željah,itn...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 25. Feb. 2009 18:45

keepsake napisal/-a:glede na to da je naslov topica Nenavadne poroke, bi bil tale link kr prikladen:
-> klik <-

Slike so krasne!!! :love:

Tudi tiste ''zamegljene'' so kot iz revij, res profesionalne! Ogromna razlika je, če so slike zamegljene zato, ker človek ne zna slikati in strese aparat ali pa zato, ker je uporabljena makro (ali katera druga) funkcija.
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 25. Feb. 2009 19:09

metuljčica* napisal/-a:
keepsake napisal/-a:glede na to da je naslov topica Nenavadne poroke, bi bil tale link kr prikladen:
-> klik <-

Tudi tiste ''zamegljene'' so kot iz revij, res profesionalne! Ogromna razlika je, če so slike zamegljene zato, ker človek ne zna slikati in strese aparat ali pa zato, ker je uporabljena makro (ali katera druga) funkcija.

Se strinjam, tele slike so res fantastične. Tiste na linku od *purple* mi pa sploh niso všeč, pa je lohk še tak profesionalc fotograf. Drugač je pa kolegica mela na svoji poroki za fotografa Dubokoviča, tiste slike so pa res najlepše kar sem jih kdaj vidla :hearts: Je pa kar precej plačala zanje, ampak mislim, da je bilo vredno. Konec koncev naj bi bil to enkraten dogodek v življenju. Je pa npr. kolegica mela res pravljično poroko, veliko plačala, ampak njej se še vedno zdi vredno vsakega evra. Sama pa sanjam o poroki na Mauritiusu, samo midva in random priči, potem pa podaljšano v medeni teden (ali dva :)), ko bi prišla nazaj pa piknik za ožje sorodstvo in prijatelje.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 25. Feb. 2009 19:19

ta zadnja ideja res ni slaba ideja.ampak glej:za potovanje itd daš najmanj! 2000€, potem pa še piknik, tudi podaljšan dupust je drag.na koncu koncev:poroka na vsak način stane...
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 25. Feb. 2009 19:25

Ah, sanje nič ne stanejo :D Sicer je pa tako, če naredim "tradicionalno" poroko, me stane veliko pa še ubistvu je to žurka za druge, ne zate, vsaj kokr sem vidla pri žlahti in kolegicah - cel kup živčnih priprav, živčnost na sam dan poroke, ko ne gre vse tako kot si zamisliš, žurka, kjer moraš po možnosti skrbeti za dobro vzdušje (izkušnja s kolegičine poroke, kjer je bila ona tista, ki je naredila ohcet živahno), pa kakšne scene z raznoraznimi trenji med sorodniki, ki jih ne morjo pozabit na ta dan, itd. Raj dam isto vsoto denarja za naju, za poroko, ki bo res samo najin dogodek. Ampak ok, jst si moram itak najprej ženina najt :lol: Bivši mi je itak zaželel vso srečo pri iskanju enga tacga tipa, k bi hotu tako poroko kot jst.
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 25. Feb. 2009 19:38

Sem zdj mal na hitro pogledala po forumih, ko so se ljudje poročali na Mauritiusu. Cela poroka z dopustom na otoku jih je prišla okrog 8-10.000 evrov (vključno z letalom, hotelom, organizacijo, papirji, izleti, itd.). Pa če npr. primerjam z UG84, ki je plačala okrog 9.000 evrov, se mi moja ideja o poroki nekje daleč stran zdi skoz bolj privlačna :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Feb. 2009 22:20

metuljčica* napisal/-a:
-> klik <-

priporočam, da tole sliko predsatviš na kšni strani kjer je ogromno fotografou, pa ti bodo povedali,da je to daleč od profesionale.
v makro funkciji nastanejo lepše slike,kot brez makro funkcije :wink: Če bi tisto sliko slikali v makro funkciji in bi jih makro funkcija vodila do tapravega kota in svetlobe, bi bla slika precej lepša.
aha, pa sem pristašica neobdelanih slik,se pravi slik ki so slikane s fotoaparatom in direkt razvite, brez kakršnegakoli popravka.takrat se pa vidi kakšna slika je dejanska slika in kvaliteta slike in kvaliteta načina slikanja.

Tale mi ma lepe slike...
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 25. Feb. 2009 22:32

potem pa lepiš linke do obdelanih fotk, makes sense :roll:
drugače pa, glede na to da pri tvojih fotografijah takih 'napak' ni, bi blo mogoč za razmislit o odprtju s.p.-ja, k je očitno kr donosen posel ;)

pa če lahko pripomnem tule, makro funkcija te ne 'popelje' do svetlobe in kota, sploh pa pri konkretni forografiji to ni funkcija ampak objektiv.

(ja, me rahlo našpiči če se kdo v mojo profesijo vtika :twisted: )
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 25. Feb. 2009 22:40

purple pojdi na kakšen kvaliteten fotografski tečaj, naberi si nekaj kilometrine, potem te bo pa mogoče kdo jemal resno. Nihče od nas, ki pišemo v to temo ni profesionalec, torej lahko le presodimo, kakšne se slike zdijo nam samim, ne moremo pa ocenjevati, da so zanič in iz kakega kota, s kakšno osvetlitvijo in še kaj bi bile boljše. :?

Ah ja pozabila sem, da se ti tako na vse spoznaš. :)

EDIT: se opravičujem keepsake, če se mogoče ona ukvarja s fotografijo. :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Feb. 2009 22:46

nisem napisala, da une slike niso obdelane, ampak da so kot poročna fotke velik lepše kot une prejšnje.
in to da pri mojih fotkah ni teh napak si pisala ti, useeno pa ja res, s takimi kjer je svetloba težava se pa res ne bom hvalila.

na obeh fotoaparatih, mojem in bratrančevem ki ga imam usak kvatre v izposoji, slikam večinoma vse zadeve z makro funkcijo.moj digitalc je navadn digitalc,brez dodatnga objektiva,pa slike pridejo petkrat lepše z makro funkcijo kot s prosto ali kakršnokoli drugo funkcijo.
in makro funkcija te ne bo "spustila" skoz, če ne boš najdu pravega kota in prave svetlobe.
sicer pa kukr sm rekla, ljubiteljsko se ukvarjam s fotografijo, usega ne vem, vem pa kaj je dobra slika.
metuljčica, zakaj se potem pritožujete nad tem, če rečem da tiste slike niso dobre?
za moj uč in za videne ostale dostkrat boljše, pač niso.če nekomu plačam določen denar, tud želim prejet nekaj za ta denar in to nekaj mi more bit ušeč!Če bi mi prinesu take slike, kot so na unem linku, nikakor nebi bla zadovoljna, sploh za kšno mastno ceno.
pobrskajte mal po kšni slo-foto strani al pa kej podobnega,pa boste videli, kako tisti ki se spoznajo najdejo napake v še tako hudi sliki,katere se men zdi direkt za v okvir, nekomu drugemu pa svetlobe, kompozicije in še sto drugih stvari, ne štimajo. :wink:
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 25. Feb. 2009 22:51

*purple* napisal/-a:in to da pri mojih fotkah ni teh napak si pisala ti, useeno pa ja res, s takimi kjer je svetloba težava se pa res ne bom hvalila.

*purple* napisal/-a:mene pač te svetlobne napake motjo precej.V mojih slikah jih ni, so use čiste.

.. verjetno si mislila slike na linkih, ki si jih nalepila, vzamem nazaj.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Feb. 2009 22:54

ja na mojih slikah ki so za javnost in za katere lahko rečem da so dobre, jih ni.tebi nikoli ne ratajo slabe slike?Ampak kukr sm rekla, takih slik sigurno ne bom objavljala al kej podobnega.Take stvari se zbrišejo.valda se zgodi da kompozicija ni uredu, svetloba,ozadje, karkoli...Ampak to se sprot briše.v slikah ki pa grejo na komp, pa tega res ni.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 25. Feb. 2009 22:56

joj no, me res zanima kolk maš čist običnih snapshotov na kišti :roll:
konc offtopica z moje strani, k res ne vidm smisla se s tabo bockat okol fotografije :lol: :lol:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Feb. 2009 23:02

mam,brezskrbi,marskej :)
sej, važn da ti veš :lol:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Feb. 2009 23:05

*purple* - zakaj pa nebi pokazala? Vsaj nekaj... Če bi se js tolk hvalila, bi z veseljem pokazala.

Men so pa poročne slike s strani, ki jo dala keepsake najlepše. Drugje so mi preveč osladne...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov