neobičajna poroka

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 25. Feb. 2009 12:30

Če vztrajaš pri svoji ceni ti priporočam, da daš kak oglas v forumu kot so Najporoka, Mojaporoka ipd., ker verjemi, ponudb ti ne bo manjkalo. Resnično :!: , ne hacam se. Prepričana sem, da bi bilo povprašanje veliko.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Feb. 2009 12:31

keepsake napisal/-a:
*purple* napisal/-a:ma kdo kontakt od kšnga doberga fotografa, pa ne preveč dragega?

no nevem glih za cene, samo glede na to da je naslov topica Nenavadne poroke, bi bil tale link kr prikladen:
-> klik <-

ooooo,taprva slikca z bohinsjkega jezera/al blejskega,je fenomenalna! :hearts:
čeprou naslednje slike me pa niso tok prepričale.Mal jih je svetloba zaj*bavala in res niso lepo izpadle. :?
keepsake, jst se tud ukvarjam s fotografijo in glede na to da mam možnost izposoje ful dobrga fotoaparata bi tud jst lahko slikala njihovo poroko (opd brata od mojga).Ampak nekak mi ne zaupajo čist in bi radi sicer logično, profesionalca.ampak na podanem linku je pomojem fotograf bolj slab profesionalec, ker tazga svetlobnega odstopanja si pa žou ne morš prviščit.
in pa še to bi dodala, da tud ni nujno da je drag fotograf, dober fotograf.Treba je bolj reference pogledat,fotografije ki jih je naredu, njegove predstave kaj bi slikal in kako....Cena nam tukej ne pove čist nč.
pri temu tadrugmu me pa moti, ko sm gledala en sklop fotografij poroke, da preveč slika zadnje profile in preveč naštima pozicije in ni nč da bi blo slikano spontano....namreč treba je met oboje.
jst bom mela še težau s temi fotografi :D
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 25. Feb. 2009 12:33

*purple* napisal/-a:Mal jih je svetloba zaj*bavala in res niso lepo izpadle. :?

ampak na podanem linku je pomojem fotograf bolj slab profesionalec, ker tazga svetlobnega odstopanja si pa žou ne morš prviščit.

a ti mene zaj*****š, a si na tem področju tud samooklicani strokovnjak? :D
ne, resno... :o
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 25. Feb. 2009 12:36

ja, *purple* to imaš pa prav, glede referenc. Se čisto strinjam. Jaz sem morala fotografinjo rezervirati takoj, ko sva vedela za datum - to je bilo pa nekje oktobra/novembra 2007 - poročila sva se pa junija 2008. Pa sem komaj dobila datum.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 25. Feb. 2009 12:37

keepsake napisal/-a:a ti mene zaj*****š, a si na tem področju tud samooklicani strokovnjak? :D

Ne razumem....zakaj si pa zdaj tako napadla *purple*?
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 25. Feb. 2009 12:38

UG84 napisal/-a:
keepsake napisal/-a:a ti mene zaj*****š, a si na tem področju tud samooklicani strokovnjak? :D

napad? ne, zgolj nenormalno začudenje :lol:
zanima me, kje je najdla neopravičljiva svetlobna odstopanja :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 25. Feb. 2009 12:39

Aja...no, počakajmo nanjo, jaz se na te stvari ne poznam ravno veliko :oops:

So mi pa mimogrede slike s tega linka nekatere res krasne... :)
Zadnjič spremenil UG84, dne 25. Feb. 2009 12:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 25. Feb. 2009 12:39

:lol: Purple, ti si res smešna.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Feb. 2009 12:49

keepsake napisal/-a:
UG84 napisal/-a:

napad? ne, zgolj nenormalno začudenje :lol:
zanima me, kje je najdla neopravičljiva svetlobna odstopanja :D

ukvarjam se s fotografijo ja.Čist tko, ljubiteljsko.
Ok, ti pokažem:
Poroka, nine in boštjana na tvojem linku...Slika 3 kjer so slikane roke.Zmazana slika,ne zajame bistva.Mogla bi bit bolj čista slika.
slika 25,mi tud ni ušeč,preveč motne svetlobe v ozadju ki se prenaša na njiju.slika 29,tud težave s svetlobo.slika 36 je sploh slaba.
sej so nekatere slike ful lepe in use štima,sam naštete pa nekak ne.
Nisem noben profi res ne, ukvarjam se čist ljubiteljsko, ampak vem da take slike niso uredu.Berem forume, gledam slike, berem komentarje profesionalceu.....
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 25. Feb. 2009 12:57

Lubica, očitno ti je pojem umetniške fotografije povsem neznan. :wink:
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 25. Feb. 2009 12:57

Zaradi teh parih slik, ki po tvoji ljubiteljski presoji niso ok, označiš fotografa za, citiram, bolj slabega profesionalca?
No, kakorkoli, vem kaj sledi, to je tako in pika, ne da se mi.
:)
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 25. Feb. 2009 13:05

Večina teh slik na tem linku je odličnih, res. Jst bi si sigurno želela tazga fotografa, ker bi si želela točno take slike, kot so te.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Feb. 2009 13:12

*skokica* napisal/-a:Lubica, očitno ti je pojem umetniške fotografije povsem neznan. :wink:

ne mi ne pousem neznam,dragica :)
keepsake,če nekomu plačam dober dnar in mi pride s sklopom takih slik, bi bla verjetno precej jezna.mene pač te svetlobne napake motjo precej.V mojih slikah jih ni, so use čiste.In če je lepa slika para, potem pa pada čudna svetloba čez,ki bi se jo dalo komot prekrit,bi bla jst nezadovoljna.
Vidla sem profesionalce,oziroma njihove slike, katerih slike so ble res za dol past,od prve do zadnje.
recimo od enga še dokaj sveže poročenga forumaša,so slike enkratne, čiste in ful dobr skompenzirane!Sicer sem vidla sam tri, ampak mislm da glede na une tri, ostale ne morjo bit slabe.
jst se pač za tazga fotografa s takimi fotografijami iz linka nebi odločila, oziroma če se bi bi zahtevala da se takim svetlobnim odtenkom,izogne.

recimo tale ma ene fotografije res ful lepe.Sam poglej razliko fotografije z rokami.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 25. Feb. 2009 13:17

^Tudi na tej povezavi so zelo všečne fotografije. Ampak če tebi pač nekatere fotografije niso všeč, to še ne pomeni, da so fotografije slabe oz. da je fotograf slab. Ampak vedno znova pozabim, da si ti *purple* in da kar ti rečeš, to pač drži. :P
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 25. Feb. 2009 13:19

Punce, in pol sem imela jaz dragega fotografa? Saj razumem, to samo tak date za primer, kaj bi če bi. :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov