neobičajna poroka

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 24. Feb. 2009 21:53

Aloha napisal/-a:medtem ko bom jst komi čakala, da se spokajo in grem spat.

Oooo, to ti je takrat zadnja, ampak res zadnja briga na svetu. Da bi le čimdlje trajalo, sam to ti gre po glavi :D
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 24. Feb. 2009 21:55

Preber še enkrat, kaj sm napisala.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 24. Feb. 2009 22:01

OK, bom raje tiho. Vidim, da nisi ravno za pogovor danes....
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 24. Feb. 2009 22:04

Ja, meni tudi dol visi do meje s Hrvaško (kjerkoli že to je :) ) za vesoljno žlahto, ki bo verjetno par mesecev na smrt užaljena, ker ne bo doživela še ene tradicionalne ohceti s šrango, harmoniko in tenstanim krompirjem :)

Sicer kakšnih resnih načrtov za poroko še ne kujem, ampak če pa malo fantaziram o njej, se mi pa najbolj dopade čisto osnovni protokol v sredo na upravni enoti (midva + najožja družina), za vikend pa potem piknik za vse tiste, s katerimi bi želela nazdravit najini skupni prihodnosti.
Meso na žaru in pivo v potokih, zvečer pa pošljemo starše domov in do jutra žuramo ob najini najljubši glasbi.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 24. Feb. 2009 22:23

UG84 napisal/-a:OK, bom raje tiho. Vidim, da nisi ravno za pogovor danes....

Naaah, sm čist prijetno razpoložena za pogovor, ne mi pa pisat, kako bi se jst počutla ob dejstvu, da bi se šla poroko zarad drugih in ne zarad sebe, kr mi je to že u štartu zgrešeno, tko da verjemi, da si ne bi želela neskončno douge noči s pijano žlahto iz petga kolena, razglašenim one man bendom in kičasto obleko, po keri bi me z ogabnim vinom zaliu še nikol videni bratranc od stričeve sestrične po babičini strani.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*Kobilica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kobilica* » 24. Feb. 2009 23:13

Pri porokah je prav tečno to, da na koncu vedno tako ali drugače prilagajaš svoje potrebe drugim. Kar je čisto bedno ... Bi bil rad doma čim prej, sam s parnterjem, pa moša zabavati žlahto. Še večji žur je, če so oni res pravi žurerji in si tega ne dajo vzeti.
Jaz 100% razumem in podpiram vse, ki si predstavljajo to kot dan zase, samo tudi ne poznam nobenega para, ki ne bi vsaj do neke mere klonil. Lahko upamo samo, da bomo me kot svati/mame bolj prisluhnile parom ...
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 25. Feb. 2009 11:25

Aloha napisal/-a:Men pa ni čist nč od tega ušeč. Bi kr umrla, če bi mogla met tako poroko.

same here. se rajši sploh ne poročim,kot da bi mogla met tako poroko. to enostavno ni zame (pa na srečo za mojega fanta tud ne,če se bova mogoče enkrat v prihodnosti poročila)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Feb. 2009 11:59

*Kobilica* napisal/-a:Pri porokah je prav tečno to, da na koncu vedno tako ali drugače prilagajaš svoje potrebe drugim. Kar je čisto bedno ... Bi bil rad doma čim prej, sam s parnterjem, pa moša zabavati žlahto. Še večji žur je, če so oni res pravi žurerji in si tega ne dajo vzeti.
Jaz 100% razumem in podpiram vse, ki si predstavljajo to kot dan zase, samo tudi ne poznam nobenega para, ki ne bi vsaj do neke mere klonil. Lahko upamo samo, da bomo me kot svati/mame bolj prisluhnile parom ...

men se pa ne zdi, da je pousod tko.bla sm na treh porokah in na useh treh se je precejšnji del šlahte pobral precej zgodaj domou, medtem ko sta mladoporočenca, s pričami in še nekaj drugimi žurerji, žurala tud do popoldneva :D
zame je poroka moja in jst se nbenmu ne bom prilagajala,ampak bo tko kukr bo nama odgovarjal najboljš.Med drugim pa tud ne razumem zakaj je treba povabit sestrične od tete po babičini strani, če lahko komot povabš bližnje.Pri meni dlje od moje tete in bratranceu in bližnjih kolegou ne bo šlo, ker ne vidm razloga zakaj bi vabila kr nekoga s kterim nimam nobenga stika.pač familijarna poroka z bližnjo familijo.

ma kdo kontakt od kšnga doberga fotografa, pa ne preveč dragega?
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 25. Feb. 2009 12:04

*purple* napisal/-a:ma kdo kontakt od kšnga doberga fotografa, pa ne preveč dragega?

no nevem glih za cene, samo glede na to da je naslov topica Nenavadne poroke, bi bil tale link kr prikladen:
-> klik <-
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 25. Feb. 2009 12:08

Močno dvomim, da je poceni....
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 25. Feb. 2009 12:13

verjetno res, ampak roko na srce, tist kar so tebi računali za fotografijo (če se prov spomnim) tud ni ravno najcenejša stvar na svetu. Glede na to da je to dan, k veliki večini punc pomeni ooogrooomno, se vloži tud v pravo kvaliteto... kvaliteta pa še nikol ni bila pocen.
Drugače pa ni problem kje najt kakega samooklicanega 'profija' na področju fotografije, ki se bo lovil v slabi svetlobi in glupih pogojih za tapravo fotko, sicer za mal dnarja ampak tud s tem primernim končnim izdelkom. Konc koncev se tud jez precej ukvarjam s fotografijo in ti grem pofotkat poroko za, nevem 300€ :cool:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 25. Feb. 2009 12:18

Meni se je zdela cena za mojo fotografinjo primerna. Pa še zmotila sem se, bila je 510 EUR - jaz sem pa 600 napisala.

Kaj pa nudiš za to ceno? Čeprav je ta dan za mano me vseeno zanima, saj ni toliko OT :oops:
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 25. Feb. 2009 12:21

http://www.miloshorvat.com/

Top poročni fotograf. Sigurno ni poceni, ampak na žalost (ali pa na srečo) dobre fotografije stanejo. :) Ok, če nisi izbirčna, pa ti je večina poročnih fotografij všeč, lahko izbereš kogarkoli, ampak meni osebno fotografije od UG84 niso všeč (brez zamere, govorim zgolj o fotografijah :wink: ) in bi raje dala 1000 EUR za fotografa, pa šparala kje drugje (se npr. odpovedala snemalcu). :D Ampak ja, vse je v prioritetah.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 25. Feb. 2009 12:24

Imam kar nekaj takih - jaz sem jih samo nekaj izbrala izmed več kot 800.

Ampak se naredijo tudi še boljše, kot si pravilno ugotovila, za dvakratno ceno. Pri njemu mislim, da je 1000 EUR prenizka cena. Morda se motim, ampak sem videla slabše fotografije, kot jih ima on, pa so bil ecene po 1500 EUR za cel dan.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 25. Feb. 2009 12:24

Moja ponudba je bil le primer, kako ti lahko nekdo ki se ne more ravno kvalificirat za pro fotografa, ravno tako spravi pofotkat tak dogodek in ti računa mastne denarce. ;)

Poročna fotografija ni ravno moja domena, se ukvarjam predvsem s športno, ampak bi se z opremo na nivoju dalo pofotkat vse. Imam pa toliko samokritike, da si upam sama sebi priznati da bi mi verjetno, kljub številnim dobrim fotografijam, uspelo kak lušten moment zgrešit, ki ga primeren fotograf nebi.

Če pa lahko iskreno povem... seveda v primeru da so slike tvoje poroke, ki si jih nalepila nekaj strani nazaj, delo tega fotografa za katerega si plačala toliko kot si... Bi pri meni prišla ceneje skozi z boljšimi fotkami. Po domače povedano, kar se moje presoje tiče, nateg.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov