nekonkurenčnost puncam

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

napoli
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 25. 5. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a napoli » 25. Maj. 2016 23:08

Čemu živet, če nisi na nivoju vseh luštnih punc zunaj, ker nisi toliko doživel kot one in ne moreš s tem bit več srečen v življenju nikoli? Če nisi imel študentskega življenja kot one z veliko spolnimi partnerji, vsakotedenskimi žuri in izleti s prijatelji.

Ja obstajajo vedno posamezni primeri in izjeme, ki jim ne gre tako, ampak to je manjšina (sploh pri puncah, ki kolikor tolikor zgledajo in majo samozavest). Važna je večina (elitne punce, ki jih vidimo v cirkusu, topu, tivoliju, skeletu, parlamentu). In večina živi lepa normalna življenja, z redno spolnostjo celotno mladost, žuri v letih kadar je to družbeno predpisano (študentska leta z seksom z športniki in tipi z izklesanimi telesi, dobrimi avti, motorji). Tudi sam sem imel eno resno zvezo in 8 enonočnih oz parnočnih spoznanj v zadnjem letu, ampak to doživi ena lepa samozavestna punca v enem letu (in prav je tako). To ni nič. Se naprej dobivat s puncami, pa ne vidim več smisla, ker tudi po teh srečanjih s puncami spoznam, koliko so nad mano, čeprav sem jim všeč in se hočejo naprej dobivati z mano, ampak po enem seksu vidim, da več nima smisla, ker se zavem, da so zmagale tekmo življenja v primerjavi z mano, s tem ko so imele lep seks v mladosti, jaz pa samo 1 resno punco nekaj let kar je enako nič. Puncam sem sicer vizualno zelo všeč in tudi karakterno (ker na začetku ne govorim o teh dejstvih in ne govorim o svojih mislih neenakovrednosti). Raje prekinem stik, ko se začnejo te misli.

Rad bi punco, ki je samozavestno in pogumno živela svojo mladost z dosti seksa in spolnimi partnerji. Punce, ki jih lahko vidiš vsak dan na ulicah velikih slovenskih mest, izzivalno, elitno oblečene. Potem raje nimam nič, kot pa eno, ki nima dobre postave in ni luštna (pa s tem ne mislim manekenk, ampak povprečne cirkus obiskovalke in punce, ki jih vidiš na vsakem koraku po mestu). Izgled je na prvem mestu. Dober človek je lahko vsak, dobro izgledat pa je uspeh in največja vrednota danes. Za to imajo tudi lepe punce perfektna življenja, ampak se tega ne zavedajo, ker ne vedo cenit, kako so srečne in jim je vse to samoumnevno in pridejo zaradi lepega izgleda dosti lepše skozi življenje.

V zadnjih 4 mesecih sem imel 6 one night standov, ampak čemu se sploh dobivat s puncami, če ob seksu z njimi razmišljaš samo o tem, da se je tako drla od užitka že več tisočkrat v zadnjih 10 letih, ti pa samo mogoče 100x v zadnjih 6 letih. Taka punca bo vedno nad tabo in je jasno, da ne moreš več biti nikoli srečen, ker je ona zmagala bitko življenja s tem ko je uživala mladost kot se od nje pričakuje (čeprav se njej to ne zdi nič posebnega, ker ji je tako samoumnevno in ne more objektivno ocenit situacije). Rekli boste naj sedaj uživam. Ampak sedanjost in prihodnost nista pomembni, če nisi enakovreden v osnovi. Enakovrednost v osnovi in ceno v družbi pa nam dajeta preteklost oz. to koliko si doživel (in koliko si všeč nasprotnemu spolu). Če si uspel dosečt iste dosežke (število seksa, spolnih partnerjev, žurov, krajev obiskanih v tujini) kot one. In večina teh punc je zmagovalk z idealnimi življenji, ki ga ne vedo cenit. Jasno je da so imele in bodo imele več od življenja kot ti in ti bodo vedno superiorne, ne moreš biti dovolj dober za njih.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 26. Maj. 2016 1:44

kot da je seks z mnogimi ljudmi, bluzenje brez pameti, žuranje čez noč in početje bedarij s slabimi posledicami edino merilo užitka v življenju.

to je zahodni standard užitka ki mu večina slepo sledi, čeprav mnogi sploh dejansko ne bi uživali oz. ne uživajo v tem. družba vzgaja da je največji užitek v potrošnji, lenobi, zabušavanju in taka miselnost je vcepljena v večino, da dejansko potem v tem vidi užitek, ki se splača in ne kot samouničevalno sranje, ki na dolgi rok samo uničuje človeka. ampak na tem se pač vrti biznis.. ampak ne bomo zdaj o tem :)

in kdaj boš ti bumbar to končno dojel? sekiraš se ker ne fukariš okol kot drugi in po njihovem standardu uspeha in užitka nimaš lajfa?

ODJEBI jih. naj se fukarijo kakor hočejo, če v tem vidijo užitek, to nate NE vpliva. jaz sem nedolžen in večina viha nos nad mano, češ da nimam nobenga lajfa ker se ne fukarim, ne žuram in ne potujem. pa uživam v živlejnju, počnem druge stvari ki so meni všeč, v katerih uživam. v bistvu, bolj kot marsikdo drug. in še super se mi zdi, so mi prihranjene sitnosti kot zakompleksani odnosi s sex-partnerji, uničevanje zdravja zarad nevemkakšnih substanc, cene za razno sranje za kar "broke" folk troši več na mesec kot jaz v celem letu, čeprav imam precej našparanega.. v glavnem, fajn mi je tako kot mi je.

najbolj žalostno je to, da tisti, ki sledijo tem mainstream trendom, je to samo znak da niso sposobni spoznat sebe in v čem dejansko uživajo - namesto da bi se vase poglobili, gledajo okoli kaj vrstnikom paše in jih oponašajo. vase se pa ne marajo poglabljati, ker to pomeni načrt za prihodnost - odločitev, za kar je potrebna odgovornost, ki je značilnost zrelega človeka - kar pa odrasla mularija noče biti - oni hočejo bluziti dokler se le da, to označit za mladost-norost in rečt da "se bojo že zresnili, ko bo čas". BULLSHIT, če mene vprašaš. človek je bolj srečen če ve, kaj si želi, gre k temu in to dobi, ne pa da brezciljno bluzi - kdor kar naprej nekaj išče, pomeni da ni zadovoljen.

določi si svoje vrednote, prioritete, stvari v katerih najbolj uživaš. če se rad igraš z vlakci, si jih kupi, naredi ogromno maketo in se igraj s tem. ali pa zbiraj dele in šraufaj avte, če maš prostor in te to veseli. ali pa postani športnik in postani dober v tem. ali pa špilaj igrice in postani ekspert v tem. ali pa zbiraj les in delaj pohištvo.

v glavnem, možnosti je mnogo, izberi si karkoli. karkoli bo, če boš v tem užival, boš srečen in to je lajf. najslabša, DALEČ NAJSLABŠA je pa ta, da poskušaš biti nek jebač samo zato ker družba govori da več ko fukaš, več ko žuraš, več ko spiješ/pokadiš/posnifaš, več imaš lajfa. sploh če si pri tem beden in ti nič ne ratuje (pri čemer je razlog točno to, da ti do nekega fukarjenja sploh ni, ampak si s tem poskušaš pridobit samozavest)

pravi moški ni tist, ki se okoli hvali kok jih je podrl - to je samo idiot, ki išče potrditev iz nekih srednjeveških definicij pravega deca. pravi moški je tist, kar hoče biti - zase, ne zaradi drugih.

bodi ponosen nase, da razmišljaš namesto da bluziš kamor te nagon nese. ampak, ne razmišljat o tem, kako postat še eden od teh bluzačev in "uživat" v nekem nagonu, ki ga sploh ne čutiš, ampak kako biti srečen brez da bi se na druge oziral.
hej norci :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 26. Maj. 2016 7:06

Nehaj se cmerati.

BTW, troll.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Prispevkov: 3231
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 26. Maj. 2016 8:25

Keri jokec si ti no. Grow a pair! al pa se v Saudsko Arabijo preseli. Tam ne boš mel problemov s puncami, ki majo veliko izbire...

Pa dokler nisi živel kot ta tvoja opevana mlada punca, ne moreš vedet s kakimi težavami se one spopadajo. To, kar si ti napisal not v svojem postu marsikateri sploh ni pomembno v življenju. Samo tipi smo tisti, ki nam gre samo seks po glavi in se sekiramo, ker ga ne namakamo v 5 pizd vsaki dan.

Point je: nekaj jokat in skoči gor pa dol da se ti jajca malo spustijo na moško raven.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1971
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 26. Maj. 2016 9:39

Prvo kot prvo, nehaj prodajat svoja prepričanja kot univerzalno resnico. Poznam ogromno ljudi, ki ravno tega kar ti hočeš, nočejo.

Sicer pa ni prvič, da zasledim tvoje pisanje in po mojem mnenju ti ni pomoči.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7034
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 26. Maj. 2016 9:43

Obremenjevanje s stvarmi, ki niso realne in se nas ne tičejo je tako brez pomensko, nekako na istem nivoju kot prvi post. Enim res ni pomoči in bodo v svojem gnevu in resnicah, ki so samo v njihovih glavah trpeli leta in leta, vse pa bodo krivi drugi. Družba. Odgovornosti za svoja dejanja in obnašanje pa ni nikjer zaslediti, samo obsojanje ene skupinice ljudi, ki nikakor ne more biti pokazatelj večinske populacije.
The world is as you are.
nekogirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 212
Na forumu od: 11. 11. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a nekogirl » 26. Maj. 2016 13:38

..
Zadnjič spremenil nekogirl, dne 17. Jul. 2016 16:16, skupaj popravljeno 1 krat.
napoli
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 25. 5. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a napoli » 26. Maj. 2016 14:10

emanuela napisal/-a:Obremenjevanje s stvarmi, ki niso realne in se nas ne tičejo je tako brez pomensko, nekako na istem nivoju kot prvi post. Enim res ni pomoči in bodo v svojem gnevu in resnicah, ki so samo v njihovih glavah trpeli leta in leta, vse pa bodo krivi drugi. Družba. Odgovornosti za svoja dejanja in obnašanje pa ni nikjer zaslediti, samo obsojanje ene skupinice ljudi, ki nikakor ne more biti pokazatelj večinske populacije.


Žal si popolnoma narobe razumela. Nikjer nisem napisal, da so drugi krivi. Sam si kriv, če nisi sposoben plavati z večino in imel tega in si narobe živel, nimaš talenta za flirtanje in nisi bil sposoben doživet vsega razvrata kot večina teh punc, ki imajo krasna življenja. Ampak treba se je potem tudi zavedat in bit objektiven, da nisi na nivoju ostalih in več ne moreš bit (kot se zavedam jaz). Punc nikakor ne obsojam! Najbolj spoštujem punce, ki so imele od 10 do 20-30 tipov in uživale s tem življenje na polno kot družba in mediji od tebe pričakujejo danes. To kaže na maksimalni pogum. Prevzemati odgovornost pomeni se zavedati, da nisi enakovreden ostalim in da so te punce imele več od življenja in da je tekme konec. In to se jaz zavedam. Privoščim pa vsakih od teh in nikoli ne bi za nobeno rekel kaj grdega, ker so za mene zmagovalke.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4998
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 26. Maj. 2016 14:30

^^Pa kje ti spoznavaš take ženske? Jaz ne poznam nobene take. :D
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1971
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 26. Maj. 2016 14:39

Brezveze, da mu kaj pišete in se trudite. Tipa je cel internet dovolj in to že več kot 5 let eno in isto. In čez 5 let bo isto pisal. Tako, da ne vem kaj je smisel odpiranje teh tem.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 26. Maj. 2016 15:05

men se tako življenje sploh ne zdi krasno :P če mene vprašaš, je tak "športni" seks samo oddaljitev od možnosti da imaš kdaj globok in trden čustven odnos.
a enaka mera seksanja z enim in istim partnerjem namesto z 20imi je pa dolgčas in nesreča al kaj? ravno obratno, mislim da je tak bolj srečen v življenju.

in s čem so si te punce zaslužile tvoje veliko spoštovanje? dati noge narazen je nek uspeh zate, zmaga v lajfu? a so ti uspešni tudi alkoholiki, ki se ga vsak dan napijejo in v tem uživajo in "imajo lajf"? prekleto ozkogledno razmišljanje, glej širšo sliko in dojemi da je lajf dolg in tistih par trenutkov v mladosti NE definira sreče v življenju. če vsak dan dve velki nuteli požreš boš tudi užival mogoče 2 leti in bo tvoj lajf zmaga, potem pa trpel z zjebanim organizmom do konca življenja - kje bo pa potem ta "zmaga"?

meni tudi ne gre flirtanje in ostali načini manipuliranja spravit punco v posteljo čimprej. ampak mi dol visi za to, ker to itak ni moj cilj. če mi zapaše, si ga zdrkam pa je. v 10ih minutah mi pride tako kot nekomu ki si je vzel cel teden, da je osvojil neko supermanekenko, da jo je podrl in mu je isto prišlo. mogoče je bolj užival, ampak kaj me briga? a se moram sekirat ker je bolj užival kot jaz? ne, meni moj užitek zadostuje in sem srečen. to je to.
nekdo drug pa mogoče ne bo razumel zakaj si jaz vzamem čas in izdelujem kakšne stvari, za kar porabim ure in ure dela, čeprav bi lahko v neki trgovini to kupil za mal denar in isto porabil 10 minut.

jaz uživam v delu, drugi uživajo v flirtanju in nabiranju cifer. tako pač je. ne počutim se nič slabše od drugačnih. prej boljše, ker v svojih užitkih nikogar ne zavajam ali izkoriščam, pa tudi mene noben ne, in mi pri tem ni treba trpet vseh čustvenih dram.

nehaj jemat jebače in jebačice kot bogove, ker delajo nekaj, v čemer uživajo, in si najdi nek svoj užitek, kjer se boš sam dobro počutil. pač živimo v zjebani družbi kjer se fukarjenje, potrošnja in ostalo izogibanje odgovornosti promovira, ampak če si pameten, to ignoriraj, živi po svoje in bodi ponosen, da živiš po svoje.
hej norci :)
napoli
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 25. 5. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a napoli » 26. Maj. 2016 15:20

In zakaj je to zjebano? Užitek je užitek, glaven smisel življenja. Nič ni narobe v tem. Vsak naj dela kar hoče.

Sorry, tvoja mnenja niso verodostojna meni, če še nisi seksal in imel žensk.
napoli
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 25. 5. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a napoli » 26. Maj. 2016 15:36

haley napisal/-a:^^Pa kje ti spoznavaš take ženske? Jaz ne poznam nobene take. :D


Ne poznaš punc, ki so imele 10-20 tipov, reden seks celotno mladost in potovale po Evropi, žurale vsak vikend? Punc, ki palijo na moške z motorji, športnike nabildane. Ki imajo zraven fanta še 2-3 druge tipe za seks in zabavo? A si bila kdaj v kakem popularnem klubu in videla izzivalno oblečene punce? Poglej vse te lepe punce v tivoliju npr. in ne mi rečt, da misliš da niso imele že 5-10 tipov v preteklosti in uživale življenje. A veš kaj se dogaja po študentskih sobah oz. domovih?

Imam f** frendico, ki ima zraven mene še resnega tipa (ki veliko dela na terenu) in enega tipa za seks, ker hoče punca živet. Ena, ki sem jo imel pred kratkim, je imela že čez 20 tipov, ampak je sedaj spoznala enega s katerim je začela resno zvezo spet. Verjetno se tudi te punce lažejo, kaj vse njihove prijateljice počnejo ko so zunaj, ne?
Zadnjič spremenil napoli, dne 26. Maj. 2016 15:48, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 26. Maj. 2016 15:44

meni osebno je to zjebano, ker je v nasprotju z mojimi načeli, vrednotami, in me niti približno ne mika počet takih stvari. in glede na vso stokanje, čustvene zlome ki jih folk daje skoz na vse obljube tipa "nikoli več" in "zresnit se je treba", tudi kdaj komu priporočam da mogoče premisli če se tak lajf res splača. načeloma me pa ne briga, kaj drugi počnejo, in jih ne obsojam.

a ti uživaš v tem, da si narediš kup accountov in trobiš kako si depresiven ker drugi uživajo, tebi pa ne rata? a si ti dejansko sploh kdaj seksal in ali ti seks res toliko pomeni, da v tem vidiš edini življenja vreden užitek? ker mislim da dejansko ne, ampak imaš samo oprano glavo, verjetno od kake jebaške družbe, ki ti je vbila v glavo da je seks edini smisel življenja. ker pa nisi sposoben flirtat in zmanipulirat punc v posteljo očitno, je precej verjetno da ti do samega seksa sploh ni, ampak to, da lahko vsem blebetaš koliko punc si že podrl in si s tem povečat samozavest in občutek, da je tvoj lajf poln uživanja, da si zaradi tega nekako "zmagal" v lajfu in si boljši od drugih.

jaz ne seksam in nisem "imel" žensk, ker jih ne potrebujem, ker uživam v drugih stvareh. na žensko gledam kot partnerico in ne objekt zadovoljevanja ali "cifro" in so tudi moje želje imet nekaj z žensko popolnoma drugačne od tvojih ali od kakšnega drugega jebača.

pa ti iskreno priporočam da upoštevaš moje mnenje, ker sem brez seksa vseeno srečen in uživam v življenju - in kot praviš je to glavni smisel življenja.
hej norci :)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4998
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 26. Maj. 2016 15:49

napoli napisal/-a:
haley napisal/-a:^^Pa kje ti spoznavaš take ženske? Jaz ne poznam nobene take. :D


Ne poznaš punc, ki so imele 10-20 tipov, reden seks celotno mladost in potovale po Evropi, žurale vsak vikend? Punc, ki palijo na moške z motorji, športnike nabildane. Ki imajo zraven fanta še 2-3 druge tipe za seks in zabavo? A si bila kdaj v kakem popularnem klubu in videla izzivalno oblečene punce? Poglej vse te lepe punce v tivoliju npr. in ne mi rečt, da misliš da niso imele že 5-10 tipov v preteklosti in uživale življenje. A veš kaj se dogaja po študentskih sobah oz. domovih?


Ne, res ne poznam nobene take. :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]