Neenaka želja po seksu med partnerjema

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Leaa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Leaa* » 28. Sep. 2010 12:09

lunek napisal/-a:No, to bo zdaj sicer malo mimo teme, ampak me vseeno zanima: a je bla/bil kdo v zvezi, ko sta s partnerjem imela oba precej majhen libido? Pač seks redkeje, vendar ko pa je, pa je super. Veliko pa non stop crkljanja, božanja, poljubov, nežnosti in tudi sicer veliko razumevanja?Pa ne rečt, da gre samo za prijateljstvo (no, lahko bi tudi), ker so še vedno prisotni metuljčki in tista razburjenost, ko človeka zagledaš...

Odvisno je kako ti definiraš seks redkeje? Enkrat na dan, mogoče 3*4 krat teden ali enkrat na mesec. :razz:
--
LP, Lea
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 28. Sep. 2010 14:35

Horus napisal/-a:Meh, sebičnost par excellence vesna :P Seveda, boljš, da partner "trpi neizpolnjenost svojih potreb" kot ti aneda. Ko bo pa situacija pri čem obratna, bo pa ogenj v strehi :P

nisem sebicna....ker sicer je ze res da ima vecji libido on, ampak takooooo vecjega od mene pa spet ne, da bi trpel. Sva oba zadovoljna tako kot je....tako da....

....si znam pa predstavljat ja, da bi bil ogenj v strehi, ce bi on hotu vsak dan, jaz pa samo 1x na teden ali pa se to ne....ampak sva si zlo blizu glede teh zadev...tako da mislim da nebi smelo prit do tega. Ce pa se ze kdaj zgodi....kaj takega, pa itak ne pusis stat toliko casa in se delas kot da nic ni ampak se pogovoris.
lunek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lunek » 01. Okt. 2010 18:43

Leaa* napisal/-a:
lunek napisal/-a:No, to bo zdaj sicer malo mimo teme, ampak me vseeno zanima: a je bla/bil kdo v zvezi, ko sta s partnerjem imela oba precej majhen libido? Pač seks redkeje, vendar ko pa je, pa je super. Veliko pa non stop crkljanja, božanja, poljubov, nežnosti in tudi sicer veliko razumevanja?Pa ne rečt, da gre samo za prijateljstvo (no, lahko bi tudi), ker so še vedno prisotni metuljčki in tista razburjenost, ko človeka zagledaš...

Odvisno je kako ti definiraš seks redkeje? Enkrat na dan, mogoče 3*4 krat teden ali enkrat na mesec. :razz:

Recimo enkrat tedensko? :)
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2006
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 01. Okt. 2010 20:30

Tananda napisal/-a:Matraš se na vse nacine, da bi seksala vsaj približno toliko, kot ti paše, odkrito se pogovarjaš z njim o zadevi, namiguješ, ga zapeljuješ na najrazličnejše načine in ko maš enkrat tega dost, ga pustiš.

:respekt:

In kot pravijo: Dober sex je 10% veze, slab pa 90%. In mislim, da pomanjkanje sexa (pa naj bo ta še tako dober) kmalu zaide med tistih 90%.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]