Neenaka želja po seksu med partnerjema

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
catdeluxe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a catdeluxe » 21. Sep. 2010 16:03

Hello,

vidim da vam tukaj tečejo vse sorte debate, pa sem se še jaz prijavila :D upam da mi bo zabavno vse skupaj.

No torej, izpostavila bi eno temo oz. vprašanje - kaj storite, če ima npr. vaš partner večji libido kot vi? Nisem namreč še zasledila, razen v *tistih* filmih, da bi bila ženska nenasitna in bi hotela po 3-4x na dan, vsak dan... Se mi zdi, da je to bolj domena moških, da jamrajo ker njihova pa noče vsak dan.

Kaj pa, če je problem obraten, torej da ona bi vsak dan vsaj 1x, on pa bi ko pač mu zapaše, npr. da je to 3-4x na teden? Ali pa, da se recimo vidita 3x na teden, od tega pa je seks samo 1x, ve bi pa vsakič? ...
meow
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 21. Sep. 2010 16:56

Matraš se na vse nacine, da bi seksala vsaj približno toliko, kot ti paše, odkrito se pogovarjaš z njim o zadevi, namiguješ, ga zapeljuješ na najrazličnejše načine in ko maš enkrat tega dost, ga pustiš. Zdaj to je moja izkušnja, upam da v tvojem primeru ne bo tako. :) Je pa dejstvo, da neujemanje v potrebi po spolnosti med partnerjema lahko obstaja in včasih pač ne moreš nič zato...
Because I can.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 21. Sep. 2010 19:03

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 21. Sep. 2010 19:30

A si se ti ze probal kdaj spraviti dobesedno gor na tipa, ki te aktivno odriva z rokami, se ti izmika, nelagodno hihita in zavzto bulji v tv v reklamo o pralnih praskih? :P
Because I can.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 21. Sep. 2010 19:32

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 21. Sep. 2010 21:07

Mja, jaz sem sicer za stvar pogosteje, kakor moja, ampak je pa treba rečt, da laže jaz njo motiviram za seks, kadar njej ne paše, kot pa ona mene, kadar ne paše meni. Če mi ne paše, potem mi zares ne paše. Bevsk.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 22. Sep. 2010 8:12

Malo se je treba prilagodit, če nekdo hoče večkrat od drugega. Se mi zdi, da tudi pojav, ko ženska hoče večkrat od moškega ni redek.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 22. Sep. 2010 16:30

na libido vplivajo predvsem dejavniki psihičnega izvora. potrebno se je pogovorit in ugotovit, kaj vpliva na nizek libido in potem tudi najt rešitev, kako ga povišat. en lahek člančič o tem: klik. če pa se to na noben način ne da uredit in da so razlike res moteče za eno ali drugo stran, potem pa jaz nevem, če bi lahko vztrajala v taki zvezi. :cry:
lunek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lunek » 22. Sep. 2010 19:41

No, to bo zdaj sicer malo mimo teme, ampak me vseeno zanima: a je bla/bil kdo v zvezi, ko sta s partnerjem imela oba precej majhen libido? Pač seks redkeje, vendar ko pa je, pa je super. Veliko pa non stop crkljanja, božanja, poljubov, nežnosti in tudi sicer veliko razumevanja?Pa ne rečt, da gre samo za prijateljstvo (no, lahko bi tudi), ker so še vedno prisotni metuljčki in tista razburjenost, ko človeka zagledaš...
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 22. Sep. 2010 22:01

Nisem bil v taki zvezi, ampak se mi vsekakor zdi možna, in verjetno niti ne tako redka.

Ljudje, ki so zadovoljni v takšni zvezi, pa verjetno ne pišejo tu.
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 23. Sep. 2010 22:19

Moj bivši je hotu skoz seksat. Pri 25. letih je bil še devičnik, prvič je z mano, pol je hotu pa skoooooooozzzzzz. Kjerkoli sva bla, je namigoval na seks, pa vnaprej načrtoval... On je to zadevo opravil kot v ameriških pitah. Res me je jezilo, na živce mi je šlo, pa sem po naravi precej igriva, hiperaktivna in za akcijo, ampak meni se je zadeva res začela upirat. Res mi je bil malo bolan na trenutke. Ampak najprej mi je bilo res kul in luštno, pa ga je pol začelo kar trgat (dejva, dejva, kdaj bova, kdaj bova, js sm že spakiru, pridem k tem ko tvoji grejo... What the f**k?). Joj, sam da se spomnim na tisto, me kar strese... Na žalost je mogu bit to razlog, da sva končala.

Ne bi me motilo, če ne bi bil toliko nadležen s tem, ampak kar je preveč, je pa preveč. Vsak ima svoje meje ane :)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 25. Sep. 2010 15:25

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 25. Sep. 2010 16:05

Valda da bo jok inu stok. Frigidnost ni prav nič boljša od satiromanije.
Because I can.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 27. Sep. 2010 18:17

catdeluxe napisal/-a: kaj storite, če ima npr. vaš partner večji libido kot vi?

kaj bi pa mogla nardit??? :eek:
Moj partner ima vecji libido kot jaz, pa v tem ne vidim nobenega problema. Kvecjemu prednost...bolj to, kot pa kar si opisala v nadaljevanju:

catdeluxe napisal/-a:Kaj pa, če je problem obraten, torej da ona bi vsak dan vsaj 1x, on pa bi ko pač mu zapaše, npr. da je to 3-4x na teden? Ali pa, da se recimo vidita 3x na teden, od tega pa je seks samo 1x, ve bi pa vsakič? ...

Meni bi bilo cudno oz. bi probala ga nakurit tudi tistih 2x, da bi sexala...simpl. :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 27. Sep. 2010 20:58

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:44, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov