Neenaka želja po seksu med partnerjema
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
catdeluxe - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2010
Hello,
vidim da vam tukaj tečejo vse sorte debate, pa sem se še jaz prijavila upam da mi bo zabavno vse skupaj.
No torej, izpostavila bi eno temo oz. vprašanje - kaj storite, če ima npr. vaš partner večji libido kot vi? Nisem namreč še zasledila, razen v *tistih* filmih, da bi bila ženska nenasitna in bi hotela po 3-4x na dan, vsak dan... Se mi zdi, da je to bolj domena moških, da jamrajo ker njihova pa noče vsak dan.
Kaj pa, če je problem obraten, torej da ona bi vsak dan vsaj 1x, on pa bi ko pač mu zapaše, npr. da je to 3-4x na teden? Ali pa, da se recimo vidita 3x na teden, od tega pa je seks samo 1x, ve bi pa vsakič? ...
vidim da vam tukaj tečejo vse sorte debate, pa sem se še jaz prijavila upam da mi bo zabavno vse skupaj.
No torej, izpostavila bi eno temo oz. vprašanje - kaj storite, če ima npr. vaš partner večji libido kot vi? Nisem namreč še zasledila, razen v *tistih* filmih, da bi bila ženska nenasitna in bi hotela po 3-4x na dan, vsak dan... Se mi zdi, da je to bolj domena moških, da jamrajo ker njihova pa noče vsak dan.
Kaj pa, če je problem obraten, torej da ona bi vsak dan vsaj 1x, on pa bi ko pač mu zapaše, npr. da je to 3-4x na teden? Ali pa, da se recimo vidita 3x na teden, od tega pa je seks samo 1x, ve bi pa vsakič? ...
meow
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Matraš se na vse nacine, da bi seksala vsaj približno toliko, kot ti paše, odkrito se pogovarjaš z njim o zadevi, namiguješ, ga zapeljuješ na najrazličnejše načine in ko maš enkrat tega dost, ga pustiš. Zdaj to je moja izkušnja, upam da v tvojem primeru ne bo tako. Je pa dejstvo, da neujemanje v potrebi po spolnosti med partnerjema lahko obstaja in včasih pač ne moreš nič zato...
Because I can.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:42, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:42, skupaj popravljeno 1 krat.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Mja, jaz sem sicer za stvar pogosteje, kakor moja, ampak je pa treba rečt, da laže jaz njo motiviram za seks, kadar njej ne paše, kot pa ona mene, kadar ne paše meni. Če mi ne paše, potem mi zares ne paše. Bevsk.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
na libido vplivajo predvsem dejavniki psihičnega izvora. potrebno se je pogovorit in ugotovit, kaj vpliva na nizek libido in potem tudi najt rešitev, kako ga povišat. en lahek člančič o tem: klik. če pa se to na noben način ne da uredit in da so razlike res moteče za eno ali drugo stran, potem pa jaz nevem, če bi lahko vztrajala v taki zvezi.
- lunek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2008
No, to bo zdaj sicer malo mimo teme, ampak me vseeno zanima: a je bla/bil kdo v zvezi, ko sta s partnerjem imela oba precej majhen libido? Pač seks redkeje, vendar ko pa je, pa je super. Veliko pa non stop crkljanja, božanja, poljubov, nežnosti in tudi sicer veliko razumevanja?Pa ne rečt, da gre samo za prijateljstvo (no, lahko bi tudi), ker so še vedno prisotni metuljčki in tista razburjenost, ko človeka zagledaš...
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
Moj bivši je hotu skoz seksat. Pri 25. letih je bil še devičnik, prvič je z mano, pol je hotu pa skoooooooozzzzzz. Kjerkoli sva bla, je namigoval na seks, pa vnaprej načrtoval... On je to zadevo opravil kot v ameriških pitah. Res me je jezilo, na živce mi je šlo, pa sem po naravi precej igriva, hiperaktivna in za akcijo, ampak meni se je zadeva res začela upirat. Res mi je bil malo bolan na trenutke. Ampak najprej mi je bilo res kul in luštno, pa ga je pol začelo kar trgat (dejva, dejva, kdaj bova, kdaj bova, js sm že spakiru, pridem k tem ko tvoji grejo... What the f**k?). Joj, sam da se spomnim na tisto, me kar strese... Na žalost je mogu bit to razlog, da sva končala.
Ne bi me motilo, če ne bi bil toliko nadležen s tem, ampak kar je preveč, je pa preveč. Vsak ima svoje meje ane
Ne bi me motilo, če ne bi bil toliko nadležen s tem, ampak kar je preveč, je pa preveč. Vsak ima svoje meje ane
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:43, skupaj popravljeno 1 krat.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
catdeluxe napisal/-a: kaj storite, če ima npr. vaš partner večji libido kot vi?
kaj bi pa mogla nardit???
Moj partner ima vecji libido kot jaz, pa v tem ne vidim nobenega problema. Kvecjemu prednost...bolj to, kot pa kar si opisala v nadaljevanju:
catdeluxe napisal/-a:Kaj pa, če je problem obraten, torej da ona bi vsak dan vsaj 1x, on pa bi ko pač mu zapaše, npr. da je to 3-4x na teden? Ali pa, da se recimo vidita 3x na teden, od tega pa je seks samo 1x, ve bi pa vsakič? ...
Meni bi bilo cudno oz. bi probala ga nakurit tudi tistih 2x, da bi sexala...simpl.
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov