Nedostopnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 25. Nov. 2009 10:30

Ne mešati zakompleksanosti in samozavesti.

Zdravo samozavesten človek ne čuti neke potrebe, da se venomer znova primerja z drugimi, saj je zadovoljen sam s sabo. To je prava smaozavest, biti zadovoljen sam s sabo, se postaviti zase, obenem pa druge pustiti pri miru.

Kdor se do drugih obnaša vzvišeno, se norčuje...ker pač niso takšni, kot on, ni samozavesten, temveč zakompleksan.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 25. Nov. 2009 14:28

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:00, skupaj popravljeno 1 krat.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 25. Nov. 2009 17:56

Ko mi je nekdo zares všeč, tega nočem in niti ne morem skrivat. začnem blebetat v 3krasne, zardevam, srce dela prehitro, jezik se mi zapleta, glas se mi trese in ja. kolena se mi spremenijo v žolco.
če mi je nekdo všeč hočem da je moj. zdaj takoj. neka gluma in vihanje nosu ni zame. se mi ne da igrat takih igric.
si raje kako drugače pumpam ego.
Uporabniški avatar
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 2. 2005
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ribicaX » 25. Nov. 2009 19:16

floribunda napisal/-a:Ko mi je nekdo zares všeč, tega nočem in niti ne morem skrivat. začnem blebetat v 3krasne, zardevam, srce dela prehitro, jezik se mi zapleta, glas se mi trese in ja. kolena se mi spremenijo v žolco.
če mi je nekdo všeč hočem da je moj. zdaj takoj. neka gluma in vihanje nosu ni zame. se mi ne da igrat takih igric.
si raje kako drugače pumpam ego.

so true :D
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 26. Nov. 2009 14:00

^^ točno tko, kot sm že jz rekla, samo da je tole še bolj živo napisano. Meni je bil en, ko sva šla na prvi zmenek (sicer sva se že dost prej poznala), tako všeč, da sem se med obračanjem ponesreči zaletela vanj in zardela do ušes in ja, še zdej me zajebava.... :)
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 26. Nov. 2009 14:41

snezinka* napisal/-a:^^ točno tko, kot sm že jz rekla, samo da je tole še bolj živo napisano. Meni je bil en, ko sva šla na prvi zmenek (sicer sva se že dost prej poznala), tako všeč, da sem se med obračanjem ponesreči zaletela vanj in zardela do ušes in ja, še zdej me zajebava.... :)

njega pa ziher ne boš nikol pozabla :lach: takšni spomini in dogodivščine ponavadi ostanejo :D
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 26. Nov. 2009 14:47

Med kakim obračanjem zdaj...z avtom al peš? :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 26. Nov. 2009 14:48

^^ Ne, ne, to je blo med tem, ko sva hodila peš. Pa je blo tko, d si mogu it en za drugim in sm se neki hotla obrnt in puf... :) In ja, ne bom ga pozabila...ker je še vedno tu moj :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 26. Nov. 2009 14:51

Vpr ker ima lahko več pomenov :D Zdaj sem si kar predstavljala da se butneš na prvem zmenku v njegov avto...uf :oops:
Drugače pa, a ni to lepo da se lahko nečemu skupaj smejita? :D
The world is as you are.
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 26. Nov. 2009 14:54

Če imaš pa posebno srečo pa v kakšno "štango" od znaka :lach:

snezinka* zdj se je men v glavi ta tvoj scenarij ustvaril in pokam od smeha :D
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 26. Nov. 2009 15:20

^^ Haha, dej, to pa ne vem, kako bi zgledal, da bi se kr z avtom...pomoje se neb dobr končal. :)

Me veseli, da sm te nasmejala...sj je dejansko blo smešn, men je blo mal bed...sam kaj, k sm bla u rožcah! :)
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 26. Nov. 2009 15:47

floribunda, lepo povedano in se strinjam s tabo! :)
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 01. Dec. 2009 2:25

da še jaz povem svoje...

1. spoznam tipa, greva na drink... vredu debata, vizualno mi ni všeč... nič se ne zgodi, čeprav on namiguje v tej smeri, a jaz rečem "drugič".... ko me klikne na msn-ju mu ne odpišem... klikne me večkrat, zato ga zbrišem... potem mi piše mesič... na prvega ne odgovorim... mi piše spet, pa mu odgovorim na nek ravnodušen način, da bo ja jasno, da nisem zainteresirana. tip mi spet piše... ne odgovorim... pa spet... in potem mu napišem da je psihopat in da naj me pusti na miru. on je očitno mislil, da se delam nedosegljivo in se grem te igrice, ki jih tu opisujete.

2. spoznam tipa, ki mi je res všeč.... na začetku sem malo zadržana v smislu da ne kažem interesa za vezo... to je tipu všeč in daje pobude... ko jaz pokažem interes in pričakovanja, je to preveč za njega in zbeži... potem ko spet ni glasu od mene kak teden, spet on začne pisarit... jaz seveda ne smem, ker mu to ne paše, ker se počuti napadenega in raje on vodi igro...

ok, naj bi bilo tako, da na začetku ravno ne pokažeš pretiranega interesa in da se ne odzoveš na vsako povabilo, ne zatežiš za vsako stvar, ne zahtevaš da boš kar naenkrat na dnevnem redu....

kako pa potem veš, da tale tip, ki te hoče kontaktirat samo ko njemu paše, si vzet čas, samo ko njemu paše, kdaj tudi odpovedat zmenek in se it te igrice.... kako veš kam to sploh pelje oz. s kolikimi drugimi še to počne, kake namene sploh ima, kaj si misli, itd..... če pa ga slučajno direktno to vprašaš, je seveda prenapadalno in prehitro hočeš met stvari popredalčkane in da se ti izjasni in seveda to moškim ne paše, da imajo filing, da ženska nekaj pričakuje.

in kontra... kako je vam tipom zanimivo to, da se ženska izmika, pa na en zmenek gre na drugi ne, da ona vodi igro, pa kdaj vas zavrne, pa je ful zaposlena in se pogovarja z vami samo ko imaš čas... kako vam je lahko to tak izziv? kako vam ni to jebanje v glavo in ne pomislite, da se lahko tako igra še s kakim zraven in ali vam ne gre na živce, da ne veste, če sploh bo kaj iz tega, ali niti fuka ne bo?
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 01. Dec. 2009 5:28

eh itak jih bo večina, ki so na tem forumu (ker na forumu je itak najlazje bit neki glasen..) rekla, da jim to sploh ni zanimivo in da so te igrce za njih otročje bla bla, realnost je pa taka, da vsi padajo na to :wink: . To raj vpras ksnga prjatla :) . Večina mojih frendov pravi, da jim niso zanimive ženske, ki jim takoj pokažejo, da so ful zainteresirane, nekateri pravijo da take ženske delujejo celo precej obupano, če takoj not padejo... ne vem, prenašam samo besede, ki so mi ostale v glavi...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov